Vcera jsem nainstaloval do kompu nový HDD WD. Rozdělil jsem jej na 3 části.
1 - XP
2 - Win7
3 - Data
PC bezel do rana a rano ctu ze system zjistil problem s pevnym diskem viz:
Disk jsem opet zformatoval, znova nainstaloval a ted to tu po hodine behu systemu mam znova.
Prosim poradte nejaky soft na diagnostiku disku a vas nazor na chybu disku.
Stáhnul jsem primo z WD jejich diagnostickej soft a tohle je vysledek
vecer jsem nechal hledat vadný sektory pomocí HDtune a první tři řádky byli napůl zelené napůl červené, takze chyb tam bylo docela dost, nez jsem usnul tak pribyli jeste dva radky ktere byli uz cele zelené, bohužel doufal jsem ze rano uvidim dokonceny test a svitil na me jen cervene monitor a nabizi mi zvlastni zpusob nabootovani. Pise to ze nemuze najit nejaka data pro zpusteni. Takze se uz ten disk odporoucel do vecnych lovišť.
Doufam že mi to vyreklamujou rychle a asi pujdu zase do toho samého disku. Věřim, že to je nahoda. Ikdyž je to už nějak velká náhoda když mi odejde disk, koupim novej a ten taky odejde. Snad to nebude vada desky nebo kompu.
Mám Samsunga F2 1,5GB doma a moc tichý teda není. Sice to není zvuk startujícího vrtulníku jako moje Samsungy F1, ale tišší než můj WD 6400AAKS není. Navíc je na systém podle mě pomalý.
V Alfě mi vadný Samsung F1 vyměnili na počkání. Pokud si kupoval v solidním obchodě, tak ti dají nový hned.
pomaly? tak si kup za 20k intel SSDcko. osobne jsem mel moznost mit v pc dost kousku f1cek,f2jek i greenovejch wdcek a muzu ti rict... samsung = tissi seek,mene vibraci... a pokud mas case od EC za 500,- tak se prosim nediv, ze v tom slysis kazdy disk
ten WD jsem reklamoval bohuzel receno mi bylo reklamace cekat az 30dni....
Behem chvile co WD fungoval, tak rozhodne nemuzu rict ze bych ho vubec slysel. po reklamaci jsem zapojil WD green koupeny ve stejny den co ten reklamovany, ale jen 640GB a taky vubec nevim o jeho chodu, a to mam PC velmi tichý. S Eurocase jsem spokojeny, koupil bych ho zas. Bocni vetrak pres celou bocnici neni vubec slyset a na grafice mam pasiv. Zdroj je vybaven taky vetrakem s velkym prumerem a o jeho chodu nevim. Na HDD mam jeden 120vetrak. A jeste procak ma origo vetrak. Vse je rizeno pomoci aerocool modern-v. čidla jsou zamontována tak, že teploty se mi liší max o 3st. proti teplotam merenych systemem. Absolutne tedy nechapu narazky na eurocase. Nerikam ze je to nejlepsi, ale oproti konkurenci ten case nijak nepokulhava.
skříně od EC jsou vážně hnus. takový Coolermaster je o pár korun dražší, nepoměrně hezčí a kvalitnější. jasně, je to "jenom" skříň, ale šetřit každou korunu a kupovat takovej hnus jako je EC fakt nemá smysl.
No asi to je vec vkusu. Ta skrin co mam se mi i po roce libi a zpracovani mi neprijde tak strasny jak popisujete. O setreni se mluvit neda, vibiral jsem hlavne tichou prostornou a peknou skrin a EC vse splnil. Kamos si kupoval podle recenzi nejaky mambo (1,5 roku zpatky) a nadava na to porad neco a co se jeho problemu tyce tak u EC zadny problem. Od te doby jsem bud stavel nebo se podilel na stavbe dalsich 4pc a proti levnym case je EC luxus. Uz jen co se tyce sily plechu.