Dobrý den,
po návratu počítače ze záruční opravy a zřejmně po nové instalaci OS Windows Vista Home je uživatelský účet uváděn jako "dočasný". Při spuštění se objeví hláška s tímto upozorněním v tomto smyslu. Dá se nějak tento účet změnit na trvalý? V nastavení účtu jsem žádnou takovou možnost nenalezl. Nebo pomůže vytvoření nového účtu?
Problém je v tom, že veškerá nastavení provedená v dočasném účtu se při vypnutí počítače ztratí.
Střelec
Dočasný účet ve W-Vista
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- strelec3751
- Nováček

-
- Brázda.l
- Mírně pokročilý

Re: Dočasný účet ve W-Vista
"Dočasný profil" se obvykle načte, když je lokální profil nějak poškozen. Vytvoření nového profilu by mohlo problém vyřešit, pokud ne, je problém hlubšího charakteru (bude nutná obnova systému, oprava, reinstall).
Ještě se mrkni do eventlogu (eventvwr.msc) jestli se zde nevyskytují nějaké chyby, které by mohly mít co dočinění s problémem.
Ještě se mrkni do eventlogu (eventvwr.msc) jestli se zde nevyskytují nějaké chyby, které by mohly mít co dočinění s problémem.
PC: Asus P8P67 Pro | Intel Core i5-2500K + Cooler Master Hyper 212+ | Gigabyte GTX560 Ti OC | Kingston 12GB DDR III 1333Mhz | Seagate 500GB | Asus DRW-2014L1T | Enermax 600W NAXN 80+ | HP LP2275w
Notebook: Lenovo Thinkpad X200 7459-1P0
Notebook: Lenovo Thinkpad X200 7459-1P0
- strelec3751
- Nováček

-
Re: Dočasný účet ve W-Vista
Děkuji,
zkusím tedy vytvoření nového účtu. Pokud to nepomůže tak asi reinstal. Je to divné, PC byl v záruční opravě, (byl zakoupen v ElektroWorldu a je to také poučný příběh "na dlouhé zimní večery"), OS by tedy měl být v pořádku. Naštěstí PC není můj, zítra zkusím u majitele ten nový účet. Na nějakou kontrolu eventlogu se necítím, nějaké hlubší souvislosti ve fungování OS jsou mimo moje obzory.
Střelec
zkusím tedy vytvoření nového účtu. Pokud to nepomůže tak asi reinstal. Je to divné, PC byl v záruční opravě, (byl zakoupen v ElektroWorldu a je to také poučný příběh "na dlouhé zimní večery"), OS by tedy měl být v pořádku. Naštěstí PC není můj, zítra zkusím u majitele ten nový účet. Na nějakou kontrolu eventlogu se necítím, nějaké hlubší souvislosti ve fungování OS jsou mimo moje obzory.
Střelec