Alien vs Predator (next-gen)
Moderátor: Baneshee
- Sir_-_Death
- Mírně pokročilý

Re: Alien vs Predator (next-gen)
Snad už jen demo potvrdí to, co bylo napsáno v posledním Score v preview a objednávám
.
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
- Meridius
- Středně pokročilý

-
Taktéž vyčkávám, jinak bych už dávno objednal, ale chci si být jistý...protože podle ukázek by to mohlo dopadnout všelijak.
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
- vendo007
- Začátečník

chlapi treba dufat ze tato hra sa vydari, pretoze svojho casu nieco viac strasidelne a epicke ako AVP (1-2) neexistovalo
a takisto, v dnesnej dobe uz tu dlho nic take nebolo, hadam sa dockame poriadnej akcie s plienkami na zadku
a takisto, v dnesnej dobe uz tu dlho nic take nebolo, hadam sa dockame poriadnej akcie s plienkami na zadku
"Real power can't be given. It must be taken."
- Sir_-_Death
- Mírně pokročilý

games.tiscali píše:Čtvrteční PC demo Aliens vs Predator bude jen na Steamu.
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
- KarlosK
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
tak už stahuju demo... sem si kvůli tomu přivstal 
EDIT: tak jsem klidně mohl o hodinu déle spát. se na to fakt vyseru. na nějaký multiplayer demo nejsem zvědavej. chci si vyzkoušet predatora nebo kohokoliv ze hry, mrknout jak to vypadá, jestli to bude mít cenu kupovat ale to se prostě nedozvim. kašlu na to. sem naštvanej. a jestli bylo někde psáno že to bude JEN multiplayer demo tak se omlouvám za svojí blbost že sem si toho nevšiml

p.s.
pokud tam někdo najdete singleplayer tak dejte vědět kde je díky 
EDIT: tak jsem klidně mohl o hodinu déle spát. se na to fakt vyseru. na nějaký multiplayer demo nejsem zvědavej. chci si vyzkoušet predatora nebo kohokoliv ze hry, mrknout jak to vypadá, jestli to bude mít cenu kupovat ale to se prostě nedozvim. kašlu na to. sem naštvanej. a jestli bylo někde psáno že to bude JEN multiplayer demo tak se omlouvám za svojí blbost že sem si toho nevšiml
p.s.
MB - MSI MPG Z490 Gaming Plus, CPU - Intel I7 10700K + Noctua NH-D15 chromax, RAM - HyperX Fury RGB 32GB (2x 16GB) DDR4 3200MHz
GPU - čekám na 3080. PSU - EVGA SuperNOVA 750 G2
- peterch
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
No ja sa prave na multak demo tesim najviac pretoze hru si kupujem hlavne kvoli multaku. (MW2 detto)
Singlac dohras a mozes hru zahodit a naviac, nic nema na ludskych protivnikov a nie umelo sprostu inteligenciu.Odkedy som spoznal krasu online hrania tak singlace moc neriesim..
Takze z mojej strany spokojnost a uvidime aky bude multak.
Singlac dohras a mozes hru zahodit a naviac, nic nema na ludskych protivnikov a nie umelo sprostu inteligenciu.Odkedy som spoznal krasu online hrania tak singlace moc neriesim..
- Meridius
- Středně pokročilý

-
OK, ale výhradně kvůli MP si to nikdo zřejmě kupovat nebude. Přecejen je to úplně něco jiného než SP a kdo chce ochutnat atmosféru, jakou tvůrci připravili, tak má smůlu. Pokud je to opravdu jen MP demo, tak nic. Budu čekat na plnou a nějakou recenzi. Buď chtěj tvůrci vyrazit dech nebo si nejsou jistí, když SP demo není.peterch píše:No ja sa prave na multak demo tesim najviac pretoze hru si kupujem hlavne kvoli multaku. (MW2 detto)
Z MP poznám akorát grafiku a ovládání.
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
- KarlosK
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
peterch: pardon, ale hru jako takovou by mělo prezentovat singleplayer demo pokud se nejedná výhradně o multiplayer titul což AvP není. U SP titulu vidím vždy MP jako pouhý doplněk k základní hře.
MB - MSI MPG Z490 Gaming Plus, CPU - Intel I7 10700K + Noctua NH-D15 chromax, RAM - HyperX Fury RGB 32GB (2x 16GB) DDR4 3200MHz
- kotas
- Středně pokročilý

Vážení, jen tak mimochodem, na STEAM je už uvolněné DEMO, pro majitele STEAM nutnost

Jako důkaz přiložen můj STEAM client, teď ho stahovat nemůžu, což je nejhorší, zasrané FUP a moje stahování seriálů od pondělka..

Jako důkaz přiložen můj STEAM client, teď ho stahovat nemůžu, což je nejhorší, zasrané FUP a moje stahování seriálů od pondělka..
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
- Thellwin
- Administrátor

Dobrej postřeh, ještě že se to už asi pět postů před tím tvým neřeší.
Já váhám jestli to stáhnu, protože z toho zjisitím tak maximálně jak je to vypadá a jinak nic, MP mě nezajímá
Smad bude i SP demo.
Já váhám jestli to stáhnu, protože z toho zjisitím tak maximálně jak je to vypadá a jinak nic, MP mě nezajímá
Smad bude i SP demo.
Goldnoob team proud member!
- kotas
- Středně pokročilý

Tak alespoň jsem dopíšu požadavky hry, ze STEAMu:
Minimum:
Processor: 3.2 GHz Intel Pentium 4/Athlon 64 3000+ or equivalent processor
Memory: 1 GB System RAM (XP)/ 2 GB System RAM (Vista)
Graphics: DirectX 9.0c compliant video card with 128 MB RAM (NVIDIA 6600 or better, ATI X1600 or better)
DirectX®: DirectX 9.0c
Recommended:
Processor: Intel Core 2 Duo E6400 or equivalent processor
Memory: 2 GB System RAM
Graphics: DirectX 9.0c compliant video card with 512 MB RAM (NVIDIA 8800 series, ATI HD2900 PRO or better)
PRO OSTATNÍ, CO UŽ STÁHLI MP DEMO AVP, POSTNĚTE SEM ALESPOŇ SCREENY ZE HRY, AŤ MÁME OSTATNÍ PŘEDSTAVU..
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
- KarlosK
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
bohužel ať dělám co dělám mp mi nejde spustit. stále to hledá lidi... přes steam jsem ještě mp nehrál tak nevím jestli něco nedělám špatně
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jojo, tenhle problém má hodně lidí, nedá se dostat do hry...mě to taky nejede.Rebellion se asi inspiroval u gearboxu (borderlands) a totálně po jejich vzoru zkurvili multiplayer.
Hlavně že AvP1 Classic šlape v multi i single perfektně
Hlavně že AvP1 Classic šlape v multi i single perfektně
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- KarlosK
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
ale co jsem slyšel tak u většiny her co běží přes steam je hraní multiplayeru prostě peklo. padání připojení, kolikrát žádné připojení atd atd... panebože ať už je devatenáctýho 
- dafk0
- Nováček

-
Kdyz v steamu kliknu na Install Demo nic se neděje ani přes operu oteřevenej steampowered.com nejde někdo ma stejnej problem ? Ach jo koupim MW2 ktery v MP totalně suckuje a jedina dobra hra v dohledu AvP a vypada to na stejne zmrvenou značku.
- hypnotic666
- Mírně pokročilý

Teď jsem to chvilku hrál, protože právě mp bylo to co mě na té hře lákalo... Je tam sice jenom deathmatch, ale už to ovládání a vůbec celá hra se mi komplet přestala líbít, takže děkuji, nechci
Mariňákův radar vidí i dozadu, takže víte, kdy se otočit. Pobíhání za aliena byl horor a trefit se na někoho ze stropu nehrozilo už jenom proto, že o vás všichni vědí, takže to bylo jenom o tom čekat, pak skočit na zem a doufat, že ho umlátím... Všude kvanta světla, které se podle mě ani nedají ničit a pokud bych srovnal grafiku s úrovní grafiky AvP1 v té době, tak tohle je otřes. A právě grafika byla to co té hře pomáhalo. Omezený počet světlic, nebo noční vidění za cenu radaru... Tady vidíte bez problému všude. Za aliena dokonce ani žádné přepínání pohledů na lidi/alieny/predátory. Prostě v základním vidíte všechny druhy přes zdi, takže pokud tam něco takového je, tak to nebylo vůbec potřeba zapnout...
S tím hledáním lidí musíte mít trpělivost, trvá to... já jsem to minimalizoval a asi za 20min jsem se tam podíval zpět a už se hrálo a lidi měli kolem 10 fragů
Každopádně první dojem hodně špatný a budu mít co dělat, abych to ještě aspoň jednou zapl a zkusil znova... Hold klasický AvP to nepřekoná ani náhodou, už jenom kvůli té atmosféry.
S tím hledáním lidí musíte mít trpělivost, trvá to... já jsem to minimalizoval a asi za 20min jsem se tam podíval zpět a už se hrálo a lidi měli kolem 10 fragů
Každopádně první dojem hodně špatný a budu mít co dělat, abych to ještě aspoň jednou zapl a zkusil znova... Hold klasický AvP to nepřekoná ani náhodou, už jenom kvůli té atmosféry.
Naposledy upravil(a) hypnotic666 dne čtv 4. úno 2010, 09:46, celkem upraveno 1 x.
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
- Weightlifter
- Začátečník

-
Jo taky se mi to moc nelíbí. Ten multiplayer je tady dost blbě vyřešený, hledá to hledá to a když se připojíš tak tě to hned hodí do hry ani nedáš connect (to snad bude vyřešeno v plné verzi). Další věc je grafika u multiplayeru moc grafiku nepotřebuju, ale aspoň by se dalo očekávat, že to pojede rychle jenže na HD3850 minimální detaily to jede v průměru 45FPS což je na MP dost málo. I v Crysisu mám na vyšší nastavení více FPS a to při 25 hráčích
- KarlosK
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem to nakonec spustil (mp) a nezdá se mi to tak špatné. sice jsem měl možnost hrát jen za aliena (nic jiného jsem na výběr neodstal) ale jo.. to bude sranda
ale sp by byla větší zábava
- peterch
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
No hral som multak.
Moje dojmy su velmi zmiesane, skor negativne....
Mam pocit ako keby to bolo AvP 2, nic ine.. este horsie.
Som sklamany.
Seria Call Of Duty bola a je robena primarne pre singlac no multak bol stale fasa a ludia si hru kupuju hlavne kvoli multaku.
U tejto hry mam zatial pocit, ze multak upadne do zabudnutia... skoda.Je to uplne priemerne az podpriemerne (hratelnost, grafika, ovladanie,ziadny fajn napad, spestrenie,nic)
Ak sa bude podobnym smerom uberat aj singlac, tak to bude pre mna sklamanie roka..
Kazdopadne je to demo, uvidime final verziu aj ked to ma vyjst kazdu chvilu tak som myslel,ze demo bude serioznejsie.
Moje dojmy su velmi zmiesane, skor negativne....
Mam pocit ako keby to bolo AvP 2, nic ine.. este horsie.
Som sklamany.
Seria Call Of Duty bola a je robena primarne pre singlac no multak bol stale fasa a ludia si hru kupuju hlavne kvoli multaku.
U tejto hry mam zatial pocit, ze multak upadne do zabudnutia... skoda.Je to uplne priemerne az podpriemerne (hratelnost, grafika, ovladanie,ziadny fajn napad, spestrenie,nic)
Ak sa bude podobnym smerom uberat aj singlac, tak to bude pre mna sklamanie roka..
Kazdopadne je to demo, uvidime final verziu aj ked to ma vyjst kazdu chvilu tak som myslel,ze demo bude serioznejsie.
- Weightlifter
- Začátečník

-
Minimální detaily vypadají jako AvP 1
http://img10.imgup.eu/AvP_2010-02-04_09-56-27-55.bmp
http://img0.imgup.eu/AvP_2010-02-04_09-55-44-26.bmp
maximální hodím za chvíli
http://img10.imgup.eu/AvP_2010-02-04_09-56-27-55.bmp
http://img0.imgup.eu/AvP_2010-02-04_09-55-44-26.bmp
maximální hodím za chvíli