Problém s Bluetooth - ASUS X61SL

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
Tuky
Začátečník
Začátečník

Problém s Bluetooth - ASUS X61SL

Příspěvek od Tuky »

Před vánocema jsem zakoupil notebook ASUS X61SL s předinstalovaným OS Vista 32Bit. Vše fungovalo bez problémů. Využil jsem akce přechodu na Win7 a objednal jsem skrz ASUS instalační CD Win7 32Bit. Poté jsem kompletně zformátoval notebook a intalnul Win7 a přibalené ovladače. Jediné co chybělo na CD byli ovladače na Bluetooth, které jsem ale stáhl z oficiálních stránek ASUSu, ale při instalaci Bluetooth mi vždycky vyskočí hláška zapojte Bluetooth a klikněte na OK, ale když zapnu Bluetooth klávesovou zkratkou tak se nic nestane.Tak jsem koukal do správce zařízení a tam vůbec Bluetooth nikde není jako by fyzicky nebylo přítomno což mi přijde už nějaký divný. Zkoušel jsem už snad všechno- jestli náhodou neni Bluetooth zakázáno v BIOSU, odinstalace a instalace ovladačů, opětovný formát disku s novou instalací Win7. Jinak před tím pod Vistama Bluetooth normálně chodilo. Instalační postup Wirelles console jsem dodržel podle návodu (nejdříve nainstalujte wirelles console a poté až ovladače na Bluetooth), Console normálně funguje- přepínání mezi Wifi a Bluetooth i kontrolky svítí zeleně. Nevíte někdo co s tím už mě nic nenapadá.
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“