Alien vs Predator (next-gen)

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Alien vs Predator (next-gen)

Příspěvek od hypnotic666 »

Jo to se mi taky stalo asi 2x, že se to prostě kouslo asi na 2 sec...
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Mirek Koci
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek Koci »

Může sem někdo postnout obrázky ve Full HD s maximálními detaily? Zdá se to jen mě , že podlě těch screenů to máte šíleně zubaté ...AA nejspíše nefunguje --
alea iacta est
Sledujte PCTuning na Facebooku a Twitteru.
Obrázek Obrázek
fobos
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fobos »

Searching for games _

hotovo, dalej sa nedostanem :angry2: , do < i > s takym demom :jaw:
vendo007
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od vendo007 »

bandita píše:Může sem někdo postnout obrázky ve Full HD s maximálními detaily? Zdá se to jen mě , že podlě těch screenů to máte šíleně zubaté ...AA nejspíše nefunguje --
v hre neni kolonka AA iba AF, takze AA treba ked tak nutit cez ovladace, a takist grafiku by som moc neporovnaval, su tam asi len 2 kolonky na nastavenie grafiky jedno je shadows a druhe textury :wink:
"Real power can't be given. It must be taken."
Spetsnaz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Spetsnaz »

foboss : Mám ten samej problém.
poluxtroj11
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od poluxtroj11 »

No tady někdo zase něco posral.Jako dát jako demo MP,to si zaslouží jediné......zrušit předobjednávku.

EDIT:tak jsem se připojil a je to v poho.Graficky to není nic extra,ale uvidíme pod DX11.Četl jsem příspěvky o špatném ovladáni,ale myslím,že je v taky pohodě.Snad nebude důvod rušit předobjednávku.
Mirek Koci
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek Koci »

zacinam vestit propadak roku - http://www.youtube.com/watch?v=G1SL89UKFwU
alea iacta est
Sledujte PCTuning na Facebooku a Twitteru.
Obrázek Obrázek
Meridius
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Meridius »

Dvakrát jsem chtěl hrát a dvakrát jsem hrát mohl. Nevím, v čem máte problém. Jednou jsem hrál za predatora a jednou za mariňáka.

Mariňák je tam fakt jen do počtu. Predator taky žádná sláva, ale řekněme, že může hrát jakž takž vyrovnanou partii. Proti alienovi ale žádná šance.

Za mariňáka je to trošku depresivní, protože je nepochopitelně zpomalený. A je to spíš k nasr.ní.

Za mne MP prozatím 0 bodů. Vcelku nudné a vše tak nějak dokopy nefunguje. Ale jak je psáno, demo nereprezentuje finální kvalitu produktu.
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Je to shitozni MP a pripada mi to jako nejaka BETA..taky nezapomente ze hra jede s DX9 a bez jakykoliv efektu apod. :!:

- Z mých zkušeností vždycky stála DEMA za jeden velký prd. Nikdy mě nepřesvědčila k hrání plné verze hry..
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
bubanek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od bubanek »

Tak mě třeba demo Bioshocku přesvědčilo ke koupi plné verze.
Protože to byl kus plné verze, pouze drobně upravený.

Toto je katastrofa a jestli si myslí, že tím přitáhnou lidi,
tak se šeredně spletli a bude to spíš opačně.
Meridius
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Meridius »

kotas píše:Je to shitozni MP a pripada mi to jako nejaka BETA..taky nezapomente ze hra jede s DX9 a bez jakykoliv efektu apod. :!:

- Z mých zkušeností vždycky stála DEMA za jeden velký prd. Nikdy mě nepřesvědčila k hrání plné verze hry..
ehm...s tím nemůžu souhlasit. Dema moc nestahuju, ale třeba Bioshock demo reprezentovalo kvalitu final verze dosti. Nechápu, co sledují tímto demem. Pokud lidi chtěli nasrat, tak se jim to povedlo. Pokud chtěli ukázat grafiku x let zpět, taky se jim to povedlo a opravdu si nemyslím, že pár dx 11 efektů kvalitu grafiky extrémně zvedne.
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Anebo to udělali shválně, až vyjde FULL bude to pecka :oops: ..
Uvidíme, do 19.2., kdy má hra oficiálně vyjít a já mám přeobjednávku, je ještě chvilka času, dle mého názoru to DEMO uvolnili dost pozdě, to DEMO je fakt k hovnu.....

Nezabývejte se tady furt tím demem, prostě počkáme na FULL a bude klid :| .

/EDIT: blbost, hodně dem bylo totálně osekaných 8) 8)
Naposledy upravil(a) kotas dne čtv 4. úno 2010, 19:30, celkem upraveno 1 x.
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
Hlavson
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hlavson »

Já se hlavně do hry ani nedostanu, 10 min a pořád vyhledává server.... kolik je minimalni počet hráčů aby se hra zahajila ? Ja mam jednoho kamoše, třeba to ve více lidech spustí dříve... :?: :)
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

Ty zvuky a ten bordel....člověk si pomalu připadá jak v ZOO -

Kód: Vybrat vše

http://www.youtube.com/watch?v=8TZcuiCUnWY
fobos
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fobos »

no tak som sa konečne pripojil, ale hra je uplne na :blee: To si teda spravili "reklamu" na full-ku :sarcasm:

ale stále dúfam, že SP bude aspoň na nejakej úrovni. Demo malo byť SP, ako bolo na AvP2. Tam som bol už pri deme dosratý strachom 8) a ešte pri 10-tich FPS ( Voodoo 3 a K6-II R.I.P. :mrgreen: )
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

10minut som cakal na obrazovke s prebiehajucim "searching for games" a vobec som si nezahral, dost blba reklama...
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
fobos
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fobos »

MichiGen: skus to spustit este tak 3x, a nechaj to bezat zo 3 minuty, urcite sa pripojis. Aj ked neviem co to stoji za to cakat :|
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Ok vyskusam, rad by som to aspon skusil no, ale inak dema nemam moc rad, casto sa od plnej verzie mozu dost lisit.

Nechcem vyvolavat nejaky flame ale posledna hra od Rebellionu bola Rogue Warrior a to bol odpad najhrubsieho zrna ale stale by som rad veril ze sa snazili spravit poctive pokracovanie svojej povodnej AvP hry.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
luke777
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od luke777 »

cauky stahl a pokud to hrajete pres steam na nekde na foru sem videl pripojit se do skupiny a pres ni sem se dostl do hry, no vydat demo fajn ale ne tudle sracku, cekal sem 1 kolo za marinaka ci aliena ci predatora ale ne pani si museli vymyslet nejake online hrani , to cekani je tak 30 minut pokud se logujes sam,no podle tech fanfar obrazklu a hyper mega videi sem se zacal bat zda to nedomrvi, pochybuji ze full bude lepsi, fajn vylepsi grafiku lepsi efekty ale na minule dily to nema
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“