Nokia N80

Mobilní telefony, PDA a MDA zařízení.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
mr.mike
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Nokia N80

Příspěvek od mr.mike »

Zacinam potrebovat novej telefon a tak zvazuju ze bych poridil N80ku (samozrejme z aukra) co myslite vyplati se to ? nebo poraďte jinej telefon ...něco cenově stejnyho na aukru ... minimalni pozadavek je wifi a velkej displej... bral bych i n73 jenze tam nema prave ze tu wifinu... :-(( Dík M.
Smith
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Nokia N80

Příspěvek od Smith »

A co takhle tento thread založit ve správné sekci?
# Desktop [Ryzen 9 7950X, 128 GB RAM, GeForce GTX 1660 Ti, 4x SSD, 3x Dell UP2716D(A), W11 Pro]
# Notebook Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W11 Pro], Apple MacBook Air 13" [M2, 16 GB RAM, 512 GB SSD]
# Home Server [2x E5-2630 v3, 128 GB RAM, WS2019] # Storage Synology DS1815+ [24 TB RAID6], Synology DS1819+ [24 TB RAID6, 10 GbE]
# Samsung Galaxy S23 Ultra # Canon EOS R5, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # www.photosmith.cz
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Přesun ze Smetiště... Jak na Aukru vychází E65? Ta vypadá líp, WiFi má taky...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

N80 -
slider ti bude vysúvať aj ked nebudeš chciet ;)
fotak docela OK, ale nema AF (AutoFokus)
nema qwerty klavesku

Ked potrebuješ mobil s Wifinou, odporúčam dajaký HTC (TyTN/TyTN II) alebo Sony Ericsson M600 / P1i
mr.mike
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr.mike »

Don Martinez píše:Přesun ze Smetiště... Jak na Aukru vychází E65? Ta vypadá líp, WiFi má taky...
no je to + - o 1000,- vic ale to nevadi nejspis sem to vyresil moje "milovana" maminka mi sdelila ze mi da 5k na telefon takze si pridam 2,5 a pujdu nejspis do n95... ae diky ... :)
robocop
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím
Kontaktovat uživatele:

Nokia N80

Příspěvek od robocop »

Potrebuji prosim pomoci prevest AVI videa (filmy) do formatu 3gp, ktery prehravaji mobilni telefony
Mám program ve kterem to ma jít prevest - Ultra Mobile 3GP Video Converter 5.2.0603
http://www.aone-soft.com/mobile_3gp_video_converter.htm
Problem mam v tom ze kdyz v nem nastavim vyslednou velikost treba na 200MB nebo nenastavim vubec, tak vzdy prevede asi hodinu a pul videa do formatu 3gp ktery ma velikost jen asi 5-7MB a po nahrani do telefonu je video neprehratelne. Prevedene video se neda otevrit ani v zadnem prehravaci v PC.
Poradi mi nekdo, jak takova videa prevadet, aby fungovala na mobilu?
prosim.
otrekr
Začátečník
Začátečník

Re: Nokia N80-Prevod filmu AVI do 3gp - program.

Příspěvek od otrekr »

Pravděpodobně jsi nezaplatil a stahnul jsi demo verzi :D Najdi si freewarový :!: prográmek.Většinou to trvá docela dlouho,ale tvoje dvoujádro by snad mělo mít dobrý čas :D
robocop
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od robocop »

otrekr píše:Pravděpodobně jsi nezaplatil a stahnul jsi demo verzi :D Najdi si freewarový :!: prográmek.Většinou to trvá docela dlouho,ale tvoje dvoujádro by snad mělo mít dobrý čas :D
nejedna se o zadnoe nezaplacení, program se dá stahnout i jako na mesíc.
V tomhle chyba není.
Moje verze programu je plna a bez caseveho omezení. proste FULL.
ale proste nefunguje jak má, a nebo spise ja s tim neumim delat, ale to si nemyslim.
robocop
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od robocop »

No takze nakonec po nevedomem prenastaveni programu vse jede jak má.
Prenastavil jsem v Decoder engine z Automitacilly Optimize na polozku Build-in Decoder Preferentially
No a uz to prevadi funkcne a na jakoukoliv velikost a s jakymkoliv rozlisenim videa, ktere si urcim.
Bez návodu se to proste musí vse náhodne otestovat.
No a hlavne uz to muzu prevadet i do formatu mp4, coz je velmi znatelkne kvalitnejsi jak v nastaveni kvaliti tak v nastaveni Bitratu zvuku. - 3gp format takove vysoke nastaveni kvaliti zvuku a obrazu nenbízí..
Takze vše OK.
VYŘEŠENO.
Odpovědět

Zpět na „Mobilní telefony a PDA/MDA“