Alien vs Predator (next-gen)

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Vacil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Alien vs Predator (next-gen)

Příspěvek od Vacil »

Proč zrovna 16.ledna ? :?

Home PC:CPU: AMD Ryzen 7950X3D +XPG Levante X 360mm (Corsair AF120 Slim); MB:Asus Prime X670E-PRO Wi-Fi; VGA: Gigabyte RTX4090 Gaming OC@UV; RAM: 2x48GB Kingston Fury Beast RGB 6400 CL32 (1:1); HDDs: Samsung 990PRO 4TB; PSU: Seasonic Prime 750W Titanium; Case: Fractal Design North; LCD:32" ASUS ROG Swift PG32UCDM
Hlavson
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hlavson »

Porad se snazim tomu prijit na chut, snazim to znovu hrat ale ne.... Dejme tomu ze se potkaji tri lide.... alien, marinak a predator. Alien si chytí mariňáka zezadu (E) a Predator jen přiběhne zezadu a aliena odkrágluje. Pokud jste právě ten alien tak animace vaší smrti je chaos... nedej bože když se setkají 4 lidí, to je pak zmatek nad zmatek, takhle mi to říkalo už více hráčů z mého okolí. Jasné, jedná se o hru, kde je tma, zmatek.... ale doufám že v plné to bude o něco lepší. Špatné animace a pohyb jsou pro mě v téhle hře hodně velké mínus ..... :( :sad: + ještě to konzolové zabíjení....

//edit Wilik - promaz OT, dalsi takove bude za kartu!
KarlosK
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KarlosK »

blik.. moje demence... myslel jsem 16.února :D
MB - MSI MPG Z490 Gaming Plus, CPU - Intel I7 10700K + Noctua NH-D15 chromax, RAM - HyperX Fury RGB 32GB (2x 16GB) DDR4 3200MHz
GPU - čekám na 3080. PSU - EVGA SuperNOVA 750 G2
Liutasil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Liutasil »

Tak jsem to demo skusil a musim rict, ze me take trochu zklamalo. Zas bych to ale uplne neodsuzoval.
Co me zklamalo - grafika (textury), neprehlednost v boji (hlavne za marinaka a vetrelce) - s tim souvisi i chaoticnost, kdyz je vetsi bitka jak 1 vs 1, pak ovladani mi zatim moc nesedlo (asi jde o zvyk, ale treba to skakani za predatora nic moc (mozna blba mapa), prelejzani na steny za vetrelce se taky ne uplne vzdy povedlo (nejhorsi je kdyz chci uplne seskocit dolu - casto se mi to nedarilo, ja vubec nevedel kde jsem, takze me nakonec moje obet (ten podemnou) zabil). Take se mi zdali chyby v grafice/ texturach - kdyz na me napr. utocil vetrelec zezadu, nebo kdyz jsem padl mrtev k zemi (videl jsem pak kus "zkrz") atd.
Zas ale za vyzkouseni to stalo, libi se mi ruzny styly boje, i to napeti, kdyz za marinaka vidim ze se neco pohybuje a hledam vsude mozne vetrelce/predatora. Docela me to i chytlo a mylsim, ze kdyby napravili to co jsem popsal nahore, tak to bude bomba :-) ( nvm tedy jak verit tomu, ze je to 10 mesicu stary kod hry, ale byl bych celkem rad za to, kdyby byl a finalni verze by se lisila :-) ) ....
Jinak me teda demo ani neodehnalo od koupi hry, spise dokonce navnadilo (i pres ty chyby) . Ale presto si pockam nejdriv na nejakou recenzi :-)
Vacil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vacil »

KarlosK píše:....
To nic nemění. Ani v jednom datu nevidim souvislost s AvP. Nemyslel si datum vydání (což je ale 19.2) ? :-)

Jinak mi přijde trapný přiblížit se k někomu s vetřelcem, tupě zmáčknout klávesu a samo ho to zabije. Měli by v tý animaci přidat nějakou možnost obrany oběti.

Home PC:CPU: AMD Ryzen 7950X3D +XPG Levante X 360mm (Corsair AF120 Slim); MB:Asus Prime X670E-PRO Wi-Fi; VGA: Gigabyte RTX4090 Gaming OC@UV; RAM: 2x48GB Kingston Fury Beast RGB 6400 CL32 (1:1); HDDs: Samsung 990PRO 4TB; PSU: Seasonic Prime 750W Titanium; Case: Fractal Design North; LCD:32" ASUS ROG Swift PG32UCDM
vendo007
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od vendo007 »

mne sa tym "killom" par krat uz ubranili neviem sice jak ale normlane som ich chytil ze uz uz mu vykusnem hlavu a zrazu ma odhodil a napalil do mna cosi :lol:
inac suhlasim s liutasilom, za votrelca mi strasne vadi to lezenie po stenach :sad: mali to spravit ako v avp2, ked mam zmackly shift leziem po stenach ked ho pustim tak ma to zhodi dole, tuna to tlacitko mackam jak chcem a niekedy vobec nejde na stenu niekedy sa tam prisaje a boh vie ako ma ist zase dole :x
"Real power can't be given. It must be taken."
KarlosK
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KarlosK »

Vacil: v USA by to mělo být už 16. února ne?
MB - MSI MPG Z490 Gaming Plus, CPU - Intel I7 10700K + Noctua NH-D15 chromax, RAM - HyperX Fury RGB 32GB (2x 16GB) DDR4 3200MHz
GPU - čekám na 3080. PSU - EVGA SuperNOVA 750 G2
Meridius
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Meridius »

Ne, ne, ne a ještě jednou ne...Toto bude dle mého průser roku a zachránit to může opravdu jen singl a to ještě asi nejspíš jen za mariňáka...snad možná že predator bude taky hratelný. Ale alien....boha jeho...

Mizerné ovládání, mizerná interakce postav, kolikrát ani nevím jak dotyčného zabiju....proběhnou nějaké zvuky, něco se tam mihne a je po něm. Super :-( :blee: .....podle mého by u aliena hodně pomohla možnost přepnout pohled na třetí osobu. Ta šílená kamera, kdy už po pár průchodech nevíte kde co a jak.....
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
Vacil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vacil »

KarlosK : ah, tak to sry. Já se řídil datem vydání v Evropě/u nás.

slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

stahl, pustil, hral 10 minut, odinstaloval... netreba k tomu vice neco rikat... MP pro mne totalni pruser :x AVP1/2 jsem v jeho nejvetsi slave nezazil a proto jsem si chtel spravit chut na tomto, ale toto vazne nejde. At je to nejaka beta nebo ne, bugy jako prochazeni zdi, ci zaseknuti se o neco neviditelnyho mne od toho odradili... zvuky a ovladani netreba komentovat :sad:
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

No, celkově je to hlavně po technické stránce hrůza. Připojování je strašně zdlouhavé a nepřehledné, nemůžete si vybrat classu, hra vám ji určí sama. Měl jsem možnost hrát za mariňáka, který se normálně pohybuje extrémně pomalu, sprint má ale už slušně rychlý. Základní puška Pulse rifle je poměrně učinná, zejména predátory jsem zkolil během jedné až dvou vteřin, alieni mi přišli odolnější, což je divné (jeden ode mě schytal 5 středně tězkých zásahů z brokovnice a vesele si pobíhal dál). Co mi u mariňáka asi nejvíce zarazilo, je absence jakéhokoliv recoilu. Crosshair se sice rozšíří, ale zbraň vůbec nekope. Grafika veskrze průměrná, na sestavě Core 2 Quad Q9550 @ 3.21Ghz a GeForce GTX 260 OC to v 1680*1050 naplno bez AA(v demu není) na dané demo mapě běhalo okolo 80-90FPS, ale byla to spíše uzavřená mapa, žádné velké venkovní prostory. Jestli je to opravde nějaká 10 měsíců stará beta, tak to nebylo zlý, ale ve finální verzi by rozhodně bylo co zlepšovat.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Takže, první dojmy kdy jsem se do hry ani nedostal - hrozný, nasralo mě to.

Druhý dojmy dneska když je demo opatchovaný a funguje bezvadně (ve hře jsem za 30 vteřin i s kamarády):

BOMBA. Vybrat si za koho hrát jde (aspoň mě to šlo, poprvé jsem jel za Predátora, po druhé za marine).
Grafika, feel zbraní, zvuky, atmosféra = super, jasná koupě. Serou mě akorát konzolový kompromisy, chybějící skrčení (crouch), a celkově jak to demo zpackali. Ale na plnou se po skutečným zahrání těším.

Tady jsem udělal pár screenů ze hry za mariňáka:

http://img693.imageshack.us/g/avp2010020522031837.jpg/

1920*1200 vše max, většinou 60fps, hrálo se to výborně.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Mirek Koci
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek Koci »

Paul píše: Grafika, feel zbraní, zvuky, atmosféra = super, jasná koupě.
Jsem rád, že patřím do těch 99,9% uživatelů co si myslí pravý opak. :wink:
alea iacta est
Sledujte PCTuning na Facebooku a Twitteru.
Obrázek Obrázek
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

No, já jsem raději když si hru užiju než že můžu dělat machra jakej mám edgy názor :P

A ty jsi mluvil s 99.9% hráčů? Pochybuju.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Weightlifter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Weightlifter »

Atmosfera tam je dobra to je fakt, ale zatím to na mě působí nedodělaným dojmem, zvuky nevím jestli by jsem nazval dobrými, fyzika chybí (nejde nic zničit) ovládání nic moc (to ovládání zabíjení se mi fakt moc nezdá a to že se spustí nějaká animačka při zabití aby to vypadalo efektně je sice fajn ale v multiplayeru nepoužitelné) grafika (některé textury takové odfláknuté a není tam moc efektů, některé modely). Tohle jsou věci které bych viděl na předělání, nebo vylepšení, je jich dost, ale v plné verzi snad budou
Ještě jedna věc, v multiplayeru by mohl být nějaký spectate mod, nebo vůbec něco aby vás to hned nehodilo dohry
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Mě to demo tak nadchlo, že jsem se rozhodl porušit zásady a předobědnat to aniž bych čekal na dojmy a recenze z plný. Takže na
http://www.zavvi.com/games/platforms/pc ... 51955.html

za 540 s poštovným, nemůžu se dočkat : ).

yuri.cs
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yuri.cs »

Demo fakt pusobi jako totalni budget. Proto bych urcite pockal na review plne verze.
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
Revealman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Revealman »

Paul... Nic proti, ale to tě nekdo platí? 8) Každý sice má právo na svůj názor, ale toto :lol:. Ta hra je trash :< škoda, čekal jsem víc.
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Ne, jenom je to nářez a vy jste lamy :mrgreen:

Teď jsem hrál s kamarádem jeden na jednoho marine versus predátor a prostě super, jak do toho člověk pronikne.

Deyw
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Deyw »

jj je to super :) multak fakt prca :D hraju za predatora...akorad nvm jak menit zbrane..kdyz vezmu plazmu a treba ty miny tak nevim jak to vymenit :D
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“