Mass Effect 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Mass Effect 2

Příspěvek od spajdr »

co to máš za ksicht tu postavu? vypadá jak Bruno :lol:
Trek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Trek »

Hele muzete mi nekdo vysvetlit jak je to s tema brnenima?
Pri hre dosahuju ruzny achievementy a blije to karty, ze ten a onen ma novy brneni, ale nikde ho nemuzu vybrat k ty postave?
Spalovac_mrtvol
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Spalovac_mrtvol »

Pokud vím tak partáci dostávaj pouze novej vzhled, ten se dá přepínat na obrazovce s výběrem parťáků pro misi, klikneš na parťáka a dole na Změnit vzhled

*následují spoilery*

Pokud někoho zajímá jak ME2 dohrát se všema naživu, tak tady je postup co sem já použil ve hře a vyšel mi, takže nikdo neumřel (Podařilo se mi to na poprvé a nečetl sem žádné spoilery :) ):

Za prvé musíte nainstalovat všechny lodní upgrady. Lodní upgrady získáte tak že budete prokecávat všechny členy týmu a každý z nich vám postupně dá nějaký návrh na vylepšení části lodi, který pak můžete nainstalovat v laboratoři za můstkem.

Za druhé musíte mít loajální všechny členy týmu. Po každé hlavní misi, nebo dvou, prokecejte všechny parťáky v týmu, dřív či později vás požádají s něčím o pomoc a dostanete tak postupně pro každého partáka speciální misi, po jejímž splnění vám bude dotyčný parťák loajální.
Avšak pozor, loajalitu parťáka můžete ztratit. Například v jedné části hry kde se hádají Jack a Miranda a vy je musíte rozsoudit, tak vyberte možnost ve stylu "obě buďte zticha", pokud se totiž přikloníte na stranu jedné, druhá se na vás naštve a přestane být loajální a jste v háji :) Jestli jde pak loajalita získat znovu zpět, to nevím.

Za třetí, nezapomeňte v misi na nabouraném smrťákovi před koncem sebrat to ITL či jak se to jmenuje.

Jakmile vám unesou posádku, zahajte okamžitě poslední misi, pokud budete čekat a lítat ještě někde po vesmíru posádka vám zařve (tohle nemám potvrzené četl sem to dodatečně po dohrání, sám sem na misi šel okamžitě)

A pak je tu ona finální mise. Budete muset udělat následující rozhodnutí:
Jeden člen týmu bude muset skrz ventilaci hacknout dveře, pošlete Legii
Rozdělíte se na dva týmy, musíte vybrat kdo bude šéfovat druhý tým, dvakrát, vyberte pokaždé Garruse
Zachráněnou posádku pošlete zpátky na loď v čele s Jacobem
Jeden člen týmu bude poskytovat biotickou bariéru jako ochranu před těmi robokomáry, vyberte Samaru
Nakonec necháte tým hlídat dveře a se dvěma členy půjdete bojovat s finálním bossem, reapeřím miminkem, nevím jestli tady záleží na tom koho vyberete, ale sám sem si vzal doktora a tali.

Pokud tohle všechno uděláte měli by vyváznout všichni naživu :)
Snad to někomu pomůže, kdo by měl problém.
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

*SPOILER*

Postupu pro preziti vsech partaku je vic. V nekterych navodech se jako leader druhe party Garrus nedoporucuje :)

Posadka pochcipe pokud se hned nejde na posledni misi coz byl muj pripad jelikoz jsem s prvni postavou jel uplne vsechny vedlejsi mise a par jsem jich jeste chtel udelat.

Ted pro zajimavost jedu s druhou postavou jen pribehove mise (tedy najmuti partaku + jejich loyalita) jelikoz me zajima jestli finalni boss bude tak jednoduchej na nizsim levelu jako s postavou na skoro max levelu.

Jinak zjedodusene vylepsovani postavy vlastne vubec nevadi jelikoz diky globalnim cooldownum se realne da pouzivat jeden SKILL. A pro normalni hrani tedy staci dva hlavni skilly a jeden bonusovej. Vse ostatni je zbytecnost. Zvlast ammo skilly, ktere vklidu nahradi WARP AMMO jako bonusovej skill.

Jedina skoda je ze kazda postava ma proste zdravi + jednu ochranu a nelze jako v jednicce mit stit + biotic barrier,
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
martan
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martan »

wallot píše: Postupu pro preziti vsech partaku je vic...
http://www.giantbomb.com/mass-effect-2/ ... 35-385092/
E8400^3.8GHz 4.6 GHz || NOCTUA NH-U12F || 6GB DDR2 800MHz || SAMSUNG HD103UJ+HD753LJ || VelociRaptor 150GB^Silentmaxx
ASUS P5K-Premium || CORSAIR HX520W || PALIT 4870 Sonic 512MB^AC S1^790/4100MHz || ANTEC P182^4xNoctua 120mm

X2 BE2350^2.4GHz || SCYTHE Shuriken || A-DATA EE 2x2GB DDR2 800MHz || 2xSAMSUNG HD103UJ 1TB || Silverstone SUGO SG02-F
GIGA MA78GM-S2H || FORTRON 400W FSP400-60GLN || ATi HD3200 || MS Remote Control & Keyboard || WiN Seven x64 & MediaPortal & Boxee Beta

Accessories:
SS Ikari Laser^Everglide Titan Monster || Wireless X360 MS Pad || Microsoft SideWinder X6 || Creative X-Fi Music || HDD space =3.9TB
iNTEL Desktop^Hyundai 24" W241D || AMD HTPC^PANASONIC 37" FULLHD 1080p TX-37LZD70F || Acer TravelMate 7730G || XBOX360 Arcade 120GB
Trek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Trek »

Tak to je supr, zacal jsem hrat znova hru s jinym importovanym profilem a dostal jsem jak bonusy za me1 tak dalsi bonusy, ze uz jsem dohral me2 :-) vytecny, aspon neco jim funguje, ty bonusy jsou celkem vyrazny
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

hraju jen hlavni mise a jsem na lvl19 a to mi zbejva najmout Tali, Legion, a loyalty mise pro Garruse, Thane, Jack a pak samozrejme pro Tali a Legion. Coz je 5 levelu + Pribehove mise a jsem na nejakem lvl 25-26 coz je jen o dva levely mene nez kdyz jsem proletl galaxii sem a tam a udelal skoro vse. To neni moc dobra motivace delat vedlejsi mise.
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Může mi někdo vysvětlit proč jsem nemohl resp. kur*a nemůžu přeříznout Mirandu? Snad celou hru až do konce jsem si s Mirandou nemohl v kanceláři pokecat. Vždycky jen "There's a lot to do Shepard" :evil:
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
Trek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Trek »

To by byl spoiler to preriznuti Mirandy, dockej casu. "Ja" preriz Jack i Mirandu.

Jinak jsem nastvanej, hraju vanguarda a na videich bylo, ze muze uniknout ze je to k tomu dobry ten biotickej utok. Ale ono ne, de to pouzit jen na nepritele. Takze dost sebevrazedna zalezitost. Je to trochu nevyvazeny, v jednicce mel barieru (a pak imunitu), no nevim vanguard a boj zblizka.
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Já ti dám dočkej času.. Před chvilkou jsem to dohrál a Miranda nikde. :(
Spalovac_mrtvol
Začátečník
Začátečník

O nic nepřicházíš, akorát si rozepne bundu a ukáže podprdu a pak prostřih jinam takže to klácení za to nestojí:)
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Tady jde o ten princip. Chci ji. Hned teď :D
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

Abys nekoho mohl prefiknout tak s nim musis skoro vsude souhlasit a byt na jeho strane a pak jde ukecavat a ukecavat. ale jinak GET LIFE :twisted:
Trek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Trek »

Frostys píše:Já ti dám dočkej času.. Před chvilkou jsem to dohrál a Miranda nikde. :(
Pred finalni misi mela prijit, tak jsi neco podcenil.
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Trek píše:
Frostys píše:Já ti dám dočkej času.. Před chvilkou jsem to dohrál a Miranda nikde. :(
Pred finalni misi mela prijit, tak jsi neco podcenil.
Před finální misí jsem se vyspal s *Tali* (na tu jsem se těšil nejvíc) ale Mirandu jsem chtěl taky :)
schimanski
Nováček
Nováček

Příspěvek od schimanski »

Frostys píše:Tady jde o ten princip. Chci ji. Hned teď :D
Najdi si pořádnou ženskou a pak poznáš tu pravou jízdu ;-) sorry za off topic
Spalovac_mrtvol
Začátečník
Začátečník

Můžeš spát jen s jednou, sem si rozjel asi tři ženský ale pak prskaly že musim ukončit vztah s ostatníma, takže smůla a zbyla jen miranda... až to pak pojedu podruhý tak pudu do jacka:)
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Spalovac_mrtvol píše:Můžeš spát jen s jednou, sem si rozjel asi tři ženský ale pak prskaly že musim ukončit vztah s ostatníma, takže smůla a zbyla jen miranda... až to pak pojedu podruhý tak pudu do jacka:)
Aha. Podle mně můžeš ale Jack vždycky, páč já ji měl.
Jinak co bych dodal ke hře. Za celou dobu jsem měl jen jeden bug, takže v tomhle směru spokojenost. Je to určitě jedno z těch lepších RPG které jsem kdy hrál. Přál jsem si, aby to ještě nekončilo, protože takovéhle hry nevychází každý rok. Grafika, vtipné pasáže (Joker a EDI :)), taky pořád vzpomínám na rozhorov s Garrusem, jak řešili spory na jeho bývalé lodi :P atp. Přestřelky mně ale dost nudili, naopak videika, ve kterých byla možnost zmáčknout levé nebo pravé tlačítko a rozhovory, kde jsem si mohl vybrat modré/červené jsem miloval :)
Na druhou stranu nejsem rád, že vaše rozhodnutí nemá nějak moc zásadní vliv na děj hry. Doufám, že se toho dočkám v Mass Effect 3 :)
Syntex
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Syntex »

Nevíte jestli už nějaká skupina pracuje na CZ překladu? Jde mi jenom o texty bez řeči. Co jsem četl, tak česká lokalizace stála za houby.
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Nemyslím, že by byl důvod. Česká lokalizace, která je přímo ve hře není sice 100% vychytaná (občas špatný rod, možná 3,4 gramatické chyby),ale na příběhu nebo na pocitu ze hry to neubere.
Naposledy upravil(a) Frostys dne sob 6. úno 2010, 16:47, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“