Win7 a zvuk v 5.1

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Shift
Začátečník
Začátečník

Win7 a zvuk v 5.1

Příspěvek od Shift »

Zdravím..
Od nainstalování Win7 mám problém,že mě nehraje 5.1..zkoušel jsem různě měnit nastavení,ale nic :(
Když dám doplnění reproduktorů ,tak se z ostatních reproduktorů ozývají jen nějaké "pazvuky" ..
Mám integrovanou zvukovku realtek ,na XP mě vše fungovalo bez problémů..Už mě štve jak na tom systému furt něco nejde :sad:
Ví někdo jak to řešit?
Má někdo stejný problém?

//edit Wilik - presun z Win7
S.h.I.t.
Začátečník
Začátečník

Re: Win7 a zvuk v 5.1

Příspěvek od S.h.I.t. »

jaký typ zvukovky/mb, jaká verze ovladačů? Win jsou 32bit nebo 64bit? Ovladače jsou pro daný systém?
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiveBomb »

Nahodit posledni ovladace od realteku ....
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
Shift
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Shift »

typ zvukovky:jsem nenašel v EVERESTU je jen napsáno: High Definition Audio Controller
verze ovladačů:6.0.1.5953
Win 32
To nevím,ale pamatuji se,že jsem zkoušel tam dát ovladače,které jsou pro Win7,ale asi jsem neodinstaloval ty předchozí ovladače,,co mám udělat?
Díky za pomoc ;-)
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

to je realtek 2.35, holt bych prvně odinstaloval ty co tam jsou, a nahodil aktuální 2.41
ignorelist: kremrole a dezoláti
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“