Kam až bezpečně mohu nataktovat Q6600 ???

Vše o procesorech Integrated Electronics.

Moderátoři: Eddward, Baneshee

Zamčeno
S_P_O_O_K_Y
Začátečník
Začátečník

Kam až bezpečně mohu nataktovat Q6600 ???

Příspěvek od S_P_O_O_K_Y »

Zdravím,

má někdo tento procík Intel Q6600 2,4 GHz a ví kam až ho mohu bezpečně nataktovat ? Mám original větrník od Intelu (nový zatím pořizovat nehodlám) a chtěl bych ho pošoupnout řekněme na 2,8 či 3,0, ale nevím, zda se nezačne pak moc topit, desku mám Asus P5Q a grafiku NVidii GF GTX 280 s 4 giga ram Corsair XM2 na 800 mhz, pomozte prosím díííky moc =ox
INTEL i7 960 (3,2), ASUS P6X58D-E, Gainward GF GTX 470, DDR3-1600 Kingston HyperX GreySeries 2x4GB, S-ATA Seagate 2TB + 640GB, LG + Samsung palírna, zdroj Enermax 750W a case CoolerMaster Dominator 690 KKM
RiCK
Začátečník
Začátečník

Re: Kam až bezpečně mohu nataktovat Q6600 ???

Příspěvek od RiCK »

Skús a uvidíš, nainštaluj si Everest a čekuj teploty. Do 50°C by to malo byť OK :D S BOXom dáš aj 3,2GHz.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
S_P_O_O_K_Y
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od S_P_O_O_K_Y »

zkusím asi raději jen 3.0, nerad bych svůj procík usmažil, našel jsem tu podobné téma, chtěl jsem se zeptat tam, ale řešilo se tam spíš extrémní taktování a hlavně s novým chladičem, já mám ten INTEL box a tak nevím zda se mám vrtat v napětí atd =o/ nejraději bych nechal default nastavení, proto jsem založil tento topic, snad tím nespamuji (pokud ano omlouvám se)...

Pokud tedy budu chtít 3.0 GHz na procík, stačí nastavit takt a napětí nechat na default ? Nebo mám dát nějakou hodnotu ??
INTEL i7 960 (3,2), ASUS P6X58D-E, Gainward GF GTX 470, DDR3-1600 Kingston HyperX GreySeries 2x4GB, S-ATA Seagate 2TB + 640GB, LG + Samsung palírna, zdroj Enermax 750W a case CoolerMaster Dominator 690 KKM
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Goldnoob team proud member!
Zamčeno

Zpět na „Procesory Intel“