Colin McRae DiRT 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
nou
Začátečník
Začátečník

Re: Colin McRae DiRT 2

Příspěvek od nou »

Nihilium píše:Smím se zeptat, koupim jsem si HD 5850 od Gigabyte a byl tam kupon s CD-klíčem

To znamená že k té 5850 jsem dostal jakoby plnou hru dirth 2 ? odkaz vedle CD-key je http://www.dirt2game.com ovšem jaksi tam link na download prot kupon nevidim, že by někde vázla spolupráce mezi ati a výrobci dirth 2 ?

Budu rád za rady děkuji.
ak mas tento kupon http://www.techpowerup.com/reviews/HIS/ ... CrossFire/ co je tam na obrazku tak si musis stiahnut steam http://storefront.steampowered.com/down ... nstall.msi naistalovat, vytvorit si na steame ucet.

v nom kliknut na My Games dole na Activate a product on Steam. tam sa zada ten CD kluc a zacne sa potom stahovat hra. ma 10GB.

mimochodoom dokazete porazit PC na EXTREME obtiaznost? ja som skusil utak dole tym kopcom ale ked ma po prvom chekpointe predbehnu o jeden a pol sekundy tak som to vzdal. a to idem na plny plyn celu cestu.
Nihilium
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nihilium »

Je ve hře spřístupněno auto s logem ATI ? jako fanoušek ybch ho bral :) kdyžtak písněte dík
Patrikos
Nováček
Nováček

Příspěvek od Patrikos »

Nihilium Myslim že je to Mitsubishi Evo X s logem AMD/ATI :wink:
Nihilium
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nihilium »

Patrikos píše:Nihilium Myslim že je to Mitsubishi Evo X s logem AMD/ATI :wink:
Díky , jestli ješte víš od kterýho levelu ho budu moct mít :)
Automat
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Automat »

Neni to podle levelů, stačí si na něj vydělat. Za dva závody máš auto jako takový a sponzor AMD/ATi se ti otevře tak po třech úrovních. Tj tak 6 závodů.
fiLL-kiLL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fiLL-kiLL »

Zdravím, potřeboval bych radu ohledně problému s volantem. Mám trošku starší model od logitechu(wingman formula GP). Ve winu xp sp 3 se tvaří v pohodě. Kalibrovat jde, všechny pedály a tlačítka fungujou. Ovšem ve hře DIRT 2 není možnost volant zvolit. V controls pořád svítí klávesnice. Nesetkal se někdo s problémem se svým volantem? Nebo to mám brát, že nová hra prostě starší volant nepozná. Dík
Intel Core i5-14400F, GIGABYTE B760, 32 GB DDR3, GeForce RTX 5070 12 GB, HDD Samsung 3 TB SATAII, Fractal Design Core 3000, Logitech MX400, LG 23", Win 10 Pro
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

Já doporučím nekupovat :(
Steam mi dal použitý SN a ani steam, ani codemasters mi nechtěj dát funkční SN, takže jsem jenom vyhodil prachy :(
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
Fenous
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fenous »

Mam stejny volant a vse OK.
fiLL-kiLL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fiLL-kiLL »

Fenous píše:Mam stejny volant a vse OK.
Tak jsem to vyřešil. Celý vtip byl v tom, že v nastavení klávesnice bylo třeba nastavit "tlačítka" volantu. Já furt hledal kde to přepnu na volant a vono stačilo jen změnit klávesy na volantové. Každopádně hra mě moc baví, v pohodě arkádové rally v krásné grafice.
Intel Core i5-14400F, GIGABYTE B760, 32 GB DDR3, GeForce RTX 5070 12 GB, HDD Samsung 3 TB SATAII, Fractal Design Core 3000, Logitech MX400, LG 23", Win 10 Pro
MrFann
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MrFann »

Nevi nekdo kdy ma vyjit Dirt 2 s ceskym dabingem?
i3 6100 4,66GHz 1,35V, Xigmatek Æegir, MSI Z170 Tomahawk, 16GB RAM Micron 3190MHz, PowerColor Red Devil RX 470 4GB
Devilstorm
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Devilstorm »

Ke grafice jsem dostal kupon tak jsem se to rozhodl včera nainstalovat. Arkáda to je jako prase, a hned od začátku mě štve ten rádoby cool skejťácký vzhled a nápisy. A taky nechápu proč przní jméno Colina (se musí chudák obracetv hrobě) Když to nemá s rally nic společného. Kdyby to nazvali Ken Block rally, tak bych to možná pochopil. Ale když tohle překousnu, tak se to nechá hrát.

No ale mam problém, jelikož to je arkáda, řekl jsem si, bude to zábava zahrát si po netu. Profil na windows LIVE už jsem měl, tak že se regnu, zadám číslo produktu a bum bác, nelze se připojit. Po pátrání na netu jsem zjistil, že mam v profilu live ID region Českou republiku a ta neni podporovaná (první věc, co nechápu, proč jen někde). No tak jsem se to snažil všemožně změnit, to taky nejde. Tak jsem založil nový učet, jakoby že bydlim v UK v Londýně, připojim to a ten krám mi napíše že ten klíč už je registrovaný= na tom českym profilu. No do háje, který kokot tohle vymyslel, to by mě fakt zajímalo.
Takže nevíte někdo, jak změnim region (mě se to nepovedlo) nebo jak přenesu ten klíč na ten nový profil?

PS: Region umim změnit v profilu ve windows LIVE, jenže hra šahá na profil na live.xbox.com a tam mam pořád Česká republika a nezměnim to :( A smazat ten starý, a založit nový na live Xbox taky neumim :(

Pokud se s tim někdo setkal, jestli by mohl poradit. Co jsem to tu pročítal, to samé potkalo HEADa, ale nevim, jestli to vyřešil.
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Dirt 2 je vcelku dobrý, ale v porovnáním s NFS Shift si zahraju právě onen Shift. Není to dáno, že by byl lepší, ale Dirt 2 se podle mě hraje dost blbě na volantu a je to spíše taková hra na šipky. Na nich mě rozhodně bavila víc než Shift na šipkách...

Za nazor nekamenovat, nikomu ho nenutim :). Volant - Thrustmaster Force Feedback GT
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

Devilstorm: nejde to už nijak přepsat ... jsemš prostě další, koho okradli. A teď si vem, že mně to číslo hlásí, že je jetý už od začátku a taky mi nechtěj dát jiný :lol:
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Devilstorm píše: Pokud se s tim někdo setkal, jestli by mohl poradit. Co jsem to tu pročítal, to samé potkalo HEADa, ale nevim, jestli to vyřešil.
Nevyresil a ani to vyresit nejde.Stejne je to mega kravina.Hral sem to 10min a pak sem to smazal.
Devilstorm
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Devilstorm »

Tak to je fakt pěkný :) Takovou kokotinu jako Windows LIVE, to už jsem dlouho nezažil. Absolutně to postrádá logiku, takže si zaregistruju věci na profil, kde je pak nejde používat, jakoby to nemohlo napsat už před tim než tam zadám ten klíč, že mi to nepujde.
Já jsem dal vytvořit nový live.xbox profil, a dokonce mi to chvilku i psalo a vypadalo to, že jsem z Anglie, do ty doby, než jsem se podíval znova do contact information. Tam pořád straší Czech republic.
No tak můžu být aspoň rád, že to bylo zadarmo. Být to za prachy tak to fakt osobně omlátim o hlavu někomu z mrkvosoftu.
Tak to jdu smazat z disku a pustit si RBR :) Stejně se ta kokotina na volantu skoro nedala hrát.
lukastrtilek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od lukastrtilek »

Cauvec prosimvas mam gamepad Logitech ChillStream ktery vali i na PS3 a nevim jak ho mam nastavit ve hre DIRT2???Jako by tam se nedalo nastavit citlivost zataceni..jak na klavesce tak na gamepadu..at dam sipku nebo treba trochu pohnu dualem tak se daji kola do plnyho rejdu a to je proste neovladatelny..Diky
fiLL-kiLL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fiLL-kiLL »

Nevím proč, ale touto hrou mám stále problémy. Vždy po delším čase hraní mi spadne natvrdo obraz, na monitoru blikne oranžové světlo, ale naštěstí většinou není třeba reset, ale pouze stačí přepnout do winu, monitor se rozvítí a hru nezbývá než ukončit přes správce úloh, kde hra již neodpovídá. Po opětovném spuštění to dělá po pár sekundách. Zvláštní je, že někdy můžu v pohodě hrát mnoho hodin v kuse bez tohoto padání a jindy si mě tento problém najde po 2 hodinách nebo třeba po půl hodince. Stávalo se to s hotfix catalysty 9.11, poté s 10.1 a teď problém přetrvává i na nových catalystech. Karta se mi nepřehřívá a v zatížení se drží na cca 65 stupňích. VPU recover taky nic nehlásí. Mám radeona 4830 OC na win xp sp 3. Nesetkal se někdo s tímto problém? Dík za radu
Michael24
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michael24 »

Ještě k reakcím, že se to na volantu nedá hrát: Můj názor je, že se to na volantu dá hrát ještě daleko lépe, než NFS Shift :) Naopak NFS Shift se skoro nedá hrát na volantu. (možná tak po hodině nastavování :( ) Volant Logitech G25 :)
PC: CPU: Intel Core i5 2500K @4.4 GHz + Coolink Corator DS Gk: MSI Radeon R9 280X Gaming RAM: Kingston 8GB 1600MHz CL9 SSD: Crucial MX300 1TB MB: Asus P8P67 Pro OS: Windows 10 Home x64
XAN®
Nováček
Nováček

Příspěvek od XAN® »

Zdravím, mám problém s úvodním videem, které se mi asi tak po dvou sekundách začne sekat, nepomůže ani ukončení přes správce úloh, pc prostě zamrzne a jediným řešením je reset. Bohužel jsem zjistil, že mám stejný problém i s přehrávačema, zkoušel jsem nainstalovat kodeky, bohužel beze změny, na pc mám windows 7 Ultimate 64Bit a graf. kartu SAPPHIRE HD 5870 nemáte pro mě někdo radu? Moc děkuji.
Fox_25
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fox_25 »

fiLL-kiLL píše:Nevím proč, ale touto hrou mám stále problémy. Vždy po delším čase hraní mi spadne natvrdo obraz, na monitoru blikne oranžové světlo, ale naštěstí většinou není třeba reset, ale pouze stačí přepnout do winu, monitor se rozvítí a hru nezbývá než ukončit přes správce úloh, kde hra již neodpovídá. Po opětovném spuštění to dělá po pár sekundách. Zvláštní je, že někdy můžu v pohodě hrát mnoho hodin v kuse bez tohoto padání a jindy si mě tento problém najde po 2 hodinách nebo třeba po půl hodince. Stávalo se to s hotfix catalysty 9.11, poté s 10.1 a teď problém přetrvává i na nových catalystech. Karta se mi nepřehřívá a v zatížení se drží na cca 65 stupňích. VPU recover taky nic nehlásí. Mám radeona 4830 OC na win xp sp 3. Nesetkal se někdo s tímto problém? Dík za radu
Vítej v klubu, holt dirt má vypečený engine. První díl dirtu jsem bral jako preBetu, tohle je konečně beta. Počkej si na dirt 3 nebo Cowpat.

Mám stejné problémy jako ty, plus nefunguje logitech rumblepad. Vše je nastaveno ale osy jsou mrtvé. Co jsem pročítal fórum codemaster tak to nikdy nevyřešili. Těším se čím sprzní další díly.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“