Battlefield Bad Company 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
goelr
Začátečník
Začátečník

Re: Battlefield Bad Company 2

Příspěvek od goelr »

Walker píše:tak po pár minutách procházení a řežby je to pro mě zklamání. Býval jsem hardcore hráčem BF2 a tohle mi silně připomína styl a celé to pojeté COD.....a to se mě nelíbí
hmm zajimavej postreh, hral jsem taky casto BF2 (ne HC)... ale neprijde mi to az tak "arkadovy"
CPU: AMD RYZEN 7 9850X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-F GK: GAINWARD GeForce RTX 5080 Phoenix 16G RAM: Kingston FURY 32GB SSD: Samsung 850 PRO, Crucial M4 HDD: Seagate 8TB PSU: Seasonic Focus Gold 850W Case: Fractal Define R6
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

Souhlasím s Walkerem, myslím že to je arkádové dost. Určitě se to přiblížilo cod. Jsou tam fajn věci jako zničitelné okolí, ale nadruhou stranu automatické doplňování zdraví je uplně mimo, navíc když je ve hře medic...
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
Hlavson
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hlavson »

Na gameparku a hrej jsou volne klice :-) Tak supejte, nez vam je lidi vyberou :)
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

Hlavson píše:Na gameparku a hrej jsou volne klice :-) Tak supejte, nez vam je lidi vyberou :)
V obehu je radove nekolik mega klicu, doopravdy bych se nebal ze by na nekoho nezbylo.
0118 999 881 999 119 7253
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

To je tam jen jedna mapa?
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

Maddogg píše:Souhlasím s Walkerem, myslím že to je arkádové dost. Určitě se to přiblížilo cod. Jsou tam fajn věci jako zničitelné okolí, ale nadruhou stranu automatické doplňování zdraví je uplně mimo, navíc když je ve hře medic...

Teď jsem hrál asi 2 hodiny v kuse, akce je to svižná, grafika je pěkná, zníčitelnost prostředí špičková a co vůbec nejlepší jsou asi zvuky, ale hra vás nutí furt bejt v akci a furt se kosit, žádný čas a žádné místo pro taktizování....to v BF2 aspoň bylo, ale nechci srovnávat vlastně hru založenou na singlu a primárně dřív pro konzole.....každopádně hra je to dobrá.

Hraju na mém stroji při 1280/1024, AA8xQ, AF8x, HIGH Details, na mapě při 32 hráčích průměr tak 40FPS...při velké bitce k 30FPS....když jsem byl uprostřed arty tak to kleslo k 16FPS
FragmeNT
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FragmeNT »

Ja to prave zkousel a pripada mi to hrozne zmateny i kdyz atmosfera je paradni. Asi se do toho musi clovek trochu dostat. BF sem nikdy nehral (sem odkojen CS), ale vubec netusim co tam mam delat :-) Sotva se joinu tak za cca 30s sem mrtvej, nevim kde se berou naboje do zbrani atd. Neni nekde nejakej zakladni popis principu hrani, nebo je tam nejakej tutorial? Ja ho nenasel.
Asus ROG STRIX Z270F Gaming, Intel Core i7 7700K (4,8GHz) + Noctua NH-D15S, 16GB DDR4 Kingston HyperX Fury 2666MHz, SSD Kingston HyperX Savage 240GB, MSI 1080 Gaming+, LED monitor 27" BenQ EW2770QZ, Sound Blaster BlasterX G1 (USB), sluch. Beyerdynamic DT 880 (250ohm), Windows 10 Pro (1709)
Koky
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koky »

Chce si to zvyknout. Já to hraji už týden a až po 3 dnech jsem pochopil princip. V modu RUSH jsou vždy tzv. M-COM STATION. Útočník je musí zničit, obránce ubránit. V podstatě je to Search&Destroy :D. Náboje dává Assault. Životy zase Medic, který může i oživovat (určitý čas). Musíš být pořád v pohybu, ale neschovávat se před tankem do baráku :D Na prvním místě ničit techniku (když jsi obránce), pak vojáky.

Chce to rychle taktizovat, hýbat se a neschovávat se do baráků. Po čase si zvykneš.
MB: Asus Strix X99 Gaming | CPU: Intel Xeon E5-1660 v3 QS @ 4 GHz | GPU: Gainward RTX 3060 Ti Ghost
RAM: Crucial Ballistix Sport LT 4× 8 GB DDR4 3200 MHz | SSD: Crucial M550, 128 GB | HDD1: WD Black, 500 GB | HDD2: WD Blue, 1 TB | HDD3: WD Red, 2 TB | HDD4: Toshiba X300, 5 TB
PSU: Tagan BZ 900 W | CASE: Corsair Obsidian 750D Airflow Edition | COOLING: NH D15
ChvatiS
Nováček
Nováček

Příspěvek od ChvatiS »

Čau ahoj lidi, mám problém nainstalil sem battla, updatnul ho na aktuální verzi. Vše šlo v pohodě ale jak sem se pojil do hry.... Bum a byl sem na ploše. Hra se z ničeho nic vypla. Prosím o radu. Díky
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

Tak jsem se k tomu taky dostal a dost se mi to zalíbilo, sice mě trošku mrzí hw nároky, ale jinak hra je to zatím zajímavá. Poprvé jsem měl ve hře pocit, že jsem fakt někde ve válce, kde se prostě nesmím zastavit. Nedá se tam prakticky ani nikde schovat. Zvuky jsou boží a systém hodnocení je výborně vymyšlený. Moc se mi líbí, že tam jsou ty mini úkoly, za které dostávam body navíc a z toho se pak dělá celkové skóre.
Faktem je, že jsem byl taky ze začátku těžce ztracený. Jenom jsem běhal za ostatníma a střílel nepřátale, ale dá se v tom po pár hrách zorientovat pěkně.
Myslím, že udělali dobře, že to pustili ven ještě před vydáním, docela vážně uvažuju, že bych si to pořídil. Jsem zvědavý na ostatní módy, prý je každý úplně jiný...
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
m1na
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od m1na »

Plne ve vsem souhlasim ta atmosfera je nejlepsi, snad ze vsech her co sme kdy hral, na to se zadnej cod nechyta ani omylem. Ty zvuky sou absolutne bravurni. Dokonce o tom taky uvazuju ze si to koupim :). A to sem uz tak pred 2 letama prestal hrat vsechny online hry, ale tohle je parada :) Souhlas i s tou narocnosti :(
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Jestli tam bude conquest mod jako v BF2 a asi tak 4x-6x vetsi mapy s letadlama a technikou, tak by to mohl byt nastupce BF2.
Ta mapa v demu se neda ani moc nazvat mapou.Spis je to takova nudle s zadnou volnosti pohybu a s minimem techniky.
MaxSand
Nováček
Nováček

Příspěvek od MaxSand »

Pánové pokud chcete reálnější BC2 tak hrejte na hardcore serverech. Zatím vím jen o [FR]Eliott Ness Hardcore. Zdraví se automaticky nedoplňuje a zabít je možno bez problému jednou ranou s odstřelovačky. Toho, že to bude čistá arkáda bych se zas tak nebál, ale ten ukazatel zdraví tam přece jen chybí, ale v reálu ho taky nemáte :)

Jinak nemáte informace jak to bude z účty. V BF2 to bylo tak, že se mohlo vytvořit kolik accountu člověk chtěl, ale s jedním klíčem v jednu chvíli mohl hrát pouze jeden člověk. Tady je klíč vázán na account, takže víc jich vytvořit nepůjde, ale aspoň by to chtělo, aby se dalo hrát s více jmény na jednom accountu a nejlépe i pokud by mělo každé jméno svůj ranking. Nevíte jestli půjde teda aspoň víc těch jmen ?
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

Pokud myslíš různí lidi s různými staty na jednom accu, tak předpokládám, že to jde. Jak se přihlásíš, tak si tam může vybrat za jakého vojáka chceš hrát, takže podle mě se tam dají na acc přidat další a tím pádem by měli vlastní staty. Ale nevím to jistě, nezkoušel jsem to...
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Koky
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koky »

Přesně jak psal hypnotic666, když si vybíráš vojáka, máš tam tlačítko vytvořit novou postavu/vojáka, teď nevím přesně. Vytvoříš a pak má každý svůj rank.
MB: Asus Strix X99 Gaming | CPU: Intel Xeon E5-1660 v3 QS @ 4 GHz | GPU: Gainward RTX 3060 Ti Ghost
RAM: Crucial Ballistix Sport LT 4× 8 GB DDR4 3200 MHz | SSD: Crucial M550, 128 GB | HDD1: WD Black, 500 GB | HDD2: WD Blue, 1 TB | HDD3: WD Red, 2 TB | HDD4: Toshiba X300, 5 TB
PSU: Tagan BZ 900 W | CASE: Corsair Obsidian 750D Airflow Edition | COOLING: NH D15
HunterGtNet
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HunterGtNet »

zdarte jak vam to bad company bezi me na 2jadru 3500mhz a 8800GTS to klesa k 20 fps a cpu je pritom vytizene jen na 75 procent jak vam to jede na QUADU diky
Koky
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koky »

Jaký máš detaily a rozlišení? Já mám sice taky dvoujádro, na 3 GHz, nVidii 8800GT, 1280x1024 střední detaily. Když je tam málo lidí nebo jsem někde kde, je málo objektů a žádná demolice, tak to jede přes 50FPS. Když jsem mezi lidma tak 30-40FPS a při demolici to padá k 17FPS. CPU vytížený na 100% obě jádra.
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

Quad je využitý naplno, rozdíl Q9400/2,66Ghz oproti c2D na 3.5 je hodně znatelný. S quadem se fps drží stále nad 40...
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
HunterGtNet
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HunterGtNet »

ja to tusil ze to bude chtet 4jadro ale nechapu proc neni cpu vytizene na 100 :-(
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Jak získám lepší zbraně? Ve hře mi napsalo, že se odemkla nová zbraň, ale nevím kde si jí mám vybrat :oops:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“