Nevim, jestli to tam maji pod necim jinym nebo co. Nevi o tom nekdo neco?
//nevim, jestli sem to sem hodil spravne
Moderátor: Eddward

to me taky napadlo. Ale je to tak, nebo je to jen domnenka?random píše:Nieje uz nahodou automaticky aktivovana! ( to je aj ten dovod preco by v BIOSe nebola..... )

Skusil jsem ActiveSmart a byl tam spusteny, takze Solteky to maji uz automaticky zapnute................no neni to skvele!!Antonín Plhal píše:Tak zkus nějaký sw (SpeedFan...). Ten ti řekne, jestli je aktivní.

bum bum bum... plesk krup...Martinsix píše:S.M.A.R.T maji všechny novější harddisky. Je to nějaká dignostická utilitka která říká jakou má disk teplotu atd. Sice to nevim jistě ale mělo by to tak být. S biosem to nemá asi nic společnýho. Jestli se pletu tak mi rozbijte hubu.

ICE píše:bum bum bum... plesk krup...Martinsix píše:S.M.A.R.T maji všechny novější harddisky. Je to nějaká dignostická utilitka která říká jakou má disk teplotu atd. Sice to nevim jistě ale mělo by to tak být. S biosem to nemá asi nic společnýho. Jestli se pletu tak mi rozbijte hubu.
u starsich desek se to manualne zapinalo v BIOSuje hezky ze novy desky uz to maji automaticky
))