Mass Effect 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
D00M
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Mass Effect 2

Příspěvek od D00M »

teď jsem rozjel znova ME2 s charakterem z původní kampaně ME2. mám svoje brnění, svoje schopnosti, ale zbraně mi sebrali a mám ty základní, které jsem měl ze začátku. takže další asi získám zase časem. prozatím jsem došel jenom k Freedom Progress, na lodi jsem zatím nebyl, takže se nemůžu podívat na stav výzkumu a na zbrojnici. ale myslím si, že upgrady budu muset získat znova
mrtvola: A64 x2 3800+ (Toledo E6) | Arctic Cooling Freezer 64 Pro | Asus A8R-MVP (xPress 1600) | 4x 1GB Kingston DDR-400 | Leadtek GF 8600 GT | Accelero S1 | LG GSA 4163B (pude z domu)
živola: i5 2400 | box | Gigabyte GA-P67-DS3-B3 | 2x Kingston 4GB 1600 | Gigabyte HD 6770 | SpinPoint 250 GB SATA + 500 GB SATA + 1TB SATA + 1,5 TB SATA | Samsung SH222 AB | Samsung T220 | Genius 5050 + 2x 16W repro | Win Seven RTM

Doom bloguje, poslouchá muziku, chová bílého Supa a silničku.
Spalovac_mrtvol
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Spalovac_mrtvol »

Na začátku máš vždycky jen pistoli, mrkni se pak až se dostaneš na normandy jestli máš ty původní zbraně, nebo žádný.... chtěl byhc použít svůj rozjetej charakter, ale jestli nepůjde vzít vdova tak založim novej
Trek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Trek »

Nee, ja importoval po dohrani postavu z ME1 a dostal jsem bonusy jak z ME1 tak za dohrani ME2, mimo jine zbrane. Naskocilo to po prvni vetsi misi. Hraju za vanguarda, ale pusku ani odstrelovacku jsem nedostal.
Fenous
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fenous »

Dalsi vec, ktera me stve, a opet technicka, silene uzky FOV. Ani na WSGF si s tim zatim nikdo nevi rady.
Killer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killer »

Fenous píše:Dalsi vec, ktera me stve, a opet technicka, silene uzky FOV. Ani na WSGF si s tim zatim nikdo nevi rady.
Co myslis silene uzkym field of view? Mne prislo naprosto normalni...
1) ASUS H97-Pro, Core i5 4590 3.3GHz, Gelid Tranquilo rev.2, 2x8 GB RAM Crucial Balistix Sport DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, 128 GB SSD Crucial MX100 + 1TB WD Blue, Asus Xonar DG, 550W Seasonic S12G, Corsair Obsidian 550D
Fenous
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fenous »

Prijde mi, ze vubec nevidim do stran a i Shephard je nejak zbytecne velikej, na WSGF pisou, ze je tam defaultne nejakejch 55, coz je fakt malo.
Spalovac_mrtvol
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Spalovac_mrtvol »

Příde mi to naprosto normální, nikdy sem si nepřipadal že bych neviděl dostatečně vše
Killer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killer »

Jj, ja to hral jak na 4:3 (1280x1024), tak na 16:10 (1680x1050) a prislo mi to normalni.
1) ASUS H97-Pro, Core i5 4590 3.3GHz, Gelid Tranquilo rev.2, 2x8 GB RAM Crucial Balistix Sport DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, 128 GB SSD Crucial MX100 + 1TB WD Blue, Asus Xonar DG, 550W Seasonic S12G, Corsair Obsidian 550D
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

FOV v ME2 je hrozne uzky a taky me to vadi, ale da se zvykonut
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
Fenous
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fenous »

Jasne ze da, ale proc, ze jo, to je takovej problem dat moznost to zmenit? To je jako bych si koupil kolo, u kteryho by nesla nastavit sedlovka, taky by se na to asi dalo zvyknout, ale dost by to vadilo.......
Killer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killer »

Fenous píše:Jasne ze da, ale proc, ze jo, to je takovej problem dat moznost to zmenit? To je jako bych si koupil kolo, u kteryho by nesla nastavit sedlovka, taky by se na to asi dalo zvyknout, ale dost by to vadilo.......
No ja nevim, neznam moc her, kde se da menit FOV. Resp. jsem to zatim nikdy nepotreboval.
Fenous
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fenous »

Treba u FO3, Borderlands, Stalker namatkou, nejde to sice zmenit v menu, ale jde to, a dost to pomuze.
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

Fenous píše:Treba u FO3, Borderlands, Stalker namatkou, nejde to sice zmenit v menu, ale jde to, a dost to pomuze.

jj, u Borderlands mi bylo skoro spatne z uzkeho FOV, ale dalo se to zvysit.

u ME2 jsem skousel menit FOV ,ale bez vysledku
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
Killer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killer »

durod píše:
Fenous píše:Treba u FO3, Borderlands, Stalker namatkou, nejde to sice zmenit v menu, ale jde to, a dost to pomuze.

jj, u Borderlands mi bylo skoro spatne z uzkeho FOV, ale dalo se to zvysit.

u ME2 jsem skousel menit FOV ,ale bez vysledku
Tak to jsem asi nejakej divnej, ale vsechny jmenovane hry mi vyhovovaly, tak jak byly nastavene :)
Fenous
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fenous »

A zkusil jsi nastavit neco jinyho?
Jinak uz jsme dost OT, otevru kdyztak novy tema.
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Taky nemám s FOV žádný problém. 1920x1080 a pohodička.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Recenze na doomworldu :)
http://www.ddworld.cz/herni-sekce/recen ... amani.html
Ac s autorem absolutne nesouhlasim v nicem co se grafickych karet tyce(je to fanatik :-D ), tak pod recenzi se muzu podepsat.
Sice hodnoceni nesouhlasi s textem, ale co se v te recenzi pise je proste pravda.Konecne nekdo napsal na rovinu, jak to s ME2 je.
EDIT:Proste je z ty hry cejtit EA arcadovost na kazdym metru.Bohuzel.
Fenous
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fenous »

Trek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Trek »

Je nový DLC - Zbraň a zbroj Cerbera. Super.
Killer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killer »

Trek píše:Je nový DLC - Zbraň a zbroj Cerbera. Super.
Hmm a je to brneni pouzitelne? Nebo ma zase fixni helmu a tudiz je na nic? A co ta zbran? Je to zase dalsi über zbran, jako Incisor sniperka?

EDIT: Tak uz to mam. Helma se sundat neda, takze dalsi kompletne useless brneni a ta brokovnice vypada opet jako übergun protoze ma vetsi dostrel a sama o sobe je armor piercing. No nic, uvidime, kdy konecne vydaji nejaky pouzitelny DLC.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“