3D obrázek

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Harold
Začátečník
Začátečník

3D obrázek

Příspěvek od Harold »

Zdravím,
chtěl bych si vytvořit 3D obrázek. Tak se chci zeptat jak na to a v jakým programu. Kolik je popřípadě potřeba snímků apod. Na internetu narážím na různé 3D flash animace, apod.

Předem dík za radu.
Jan Machalík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: 3D obrázek

Příspěvek od Jan Machalík »

Harold píše:Zdravím,
chtěl bych si vytvořit 3D obrázek. Tak se chci zeptat jak na to a v jakým programu. Kolik je popřípadě potřeba snímků apod. Na internetu narážím na různé 3D flash animace, apod.

Předem dík za radu.

3D obrazek lze vytvorit snad i v Zoneru pokud vim :-)
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
dObi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dObi »

Jan Machalík píše:3D obrazek lze vytvorit snad i v Zoneru pokud vim :-)
Výsledek však nebude 3D obrázek ne? Bude sice mít iluzi 3D dojmu, ale v pravém slova smyslu to 3D obrázek nebude. Nebo se mýlím?
Pro 3D tvorbu slouží např.: Blender, Cinema 4D, 3DsMax.
Jan Machalík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Jan Machalík »

dObi píše:
Jan Machalík píše:3D obrazek lze vytvorit snad i v Zoneru pokud vim :-)
Výsledek však nebude 3D obrázek ne? Bude sice mít iluzi 3D dojmu, ale v pravém slova smyslu to 3D obrázek nebude. Nebo se mýlím?
Pro 3D tvorbu slouží např.: Blender, Cinema 4D, 3DsMax.

Ja mel za to, ze chce udelat 3D fotografii z klasicke ;) Nic o modelovani nepsal....
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
Harold
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Harold »

Mně jde o to, abych si udělat nějakej předmět ve 3D, kterej by byl ve formátu flash a když bych si to pustil v nějakým flashovým přehrávači, tak by se mi ten předmět točil dokola kolem osy. Ale nejde mi o 3D modelování, mě zajímá jestli by to nějakej program udělal tak, že bych mu dal několik nafocených obrázku toho předmětu kolem dokola a on to vytvořil :)
heroik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od heroik »

Tohle bude GIF max FLASH animace, nikoliv 3D animace. A to jde myslim i Zoneru (?) jak uz bylo receno..

A pokud chces aby to bylo naprosto plynule a realne, tak to mas setsakramentsky hodne prace :)
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“