HP pavillion tx1000 - problem s výměnou základní desky

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
k.u.l.d.a
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

HP pavillion tx1000 - problem s výměnou základní desky

Příspěvek od k.u.l.d.a »

zdravim, potřeboval bych poradit notebookem HP pavilion tx1000. Nefuknční notebook jsem dostal od známého na náhradní díly a protože mu v servisu řekli, že odešla základní deska (mě to tak taky přišlo), rozhodl jsem se zainvestovat, desku koupit a vyměnit si jí (Už jsem to několikrát dělal na asusu a aceru, takže vím jak na to). Jenže když jsem desku namontoval, notebook nefungoval uplně stejně jako když jsem ho dostal ---> Při připojení do sítě nereaguje (nerozsvítí se žádná dioda, nic) a na baterii taky nejede. Nevim co stim, měla by se alepsoň rozsvíti nějaka dioda. Adaptér dává na výstup správné napětí.
Díky za případné nápady.
polo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: HP pavillion tx1000 - problem s výměnou základní desky

Příspěvek od polo »

Pokyal si si isty , ze ta nova doska je plne funkcna.
Skusal si to zapnut predpokladam aj bez vlozenej baterky, ( Moze to sposobovat aj nieco ine napr. display ine ma nenapada { Bez ramky,HDD,mechaniky sa to da zapnut takze to staci odpojit a skusit ci ide{Mozes skusit aj s vybratim Wi-Fi modulom aj ked tazko by to mohol robyt)
( Zdroj dava spravne napatie ? Skusal si ako sa meni vystup aj pri zmene zataze ? )
'Cause life is like a game sometimes
k.u.l.d.a
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: HP pavillion tx1000 - problem s výměnou základní desky

Příspěvek od k.u.l.d.a »

Základka byla nová, koupená v obchodě, předpokládam že funknčí je. Bez baterky a ostatních dílů taky nešlape. Jestli to způsobuje displej bohužel nevím jak vyzkoušet.
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“