Bioshock 2
Moderátor: Baneshee
- schimanski
- Nováček

Re: Bioshock 2
Mám takovej problém v singlu mi hra na nejvyšší nastavení a rozlišení 1680x1050 bězí kolem 90 fps bez vsync, ale v multiplayeru pořád jede jenom na 40 fps na jakékoliv nastevení... prosím pomozte...
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Dohráno!
Hrál jsem to asi 14-15 hodin.
Konec mi zatím není uplně jasný, ale snad mi topak někdo vysvětlí (nechci spoilovat)
Hrál jsem to asi 14-15 hodin.
Konec mi zatím není uplně jasný, ale snad mi topak někdo vysvětlí (nechci spoilovat)
- Kositch
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
To rozlišení některých textur mě opravdu překvapilo (takhle vypadaly hry v roce 2005). Je však zajímavé, že rozlišení jiných textur je zase v pořádku a takové ty lesklé povrchy nebo kaluže do nichž kape voda vypadají nádherně...
CPU Intel Core i7-4790K (SilentiumPC Spartan 3 PRO HE1024) | MB GIGABYTE Z87M-D3H | RAM Kingston 8GB DDR3 1600MHz CL10 HyperX Fury Black Series | SSD Kingston SSDNow V300 120GB + 240 GB | PSU Seasonic SS-500ET-T3 | Case Fractal CORE 1000 | LCD 23.8" Dell P2414H | OS Dual Boot Win 10 x64 + Hackintosh MacOS | Notebook Microsoft Surface Pro LTE | Hry Xbox Series X|
- Deyw
- Začátečník

no tak uz vim cim to asik bude ze mam tu grafiku divnou...ted vysel clanek na bonuswebu... PC verze hry z trosek unikátního podmořského města Rapture má problém s widescreenem 16:9, kde situaci bude zachraňovat patch. takze cekam na patch 
- Fenous
- Začátečník

-
To neni problem grafiky, to je tim, ze ve widescreen je to nahore a dole oriznuty a po stranach lehce rozsireny a castecne roztazeny + silene uzky FOV.
- Deyw
- Začátečník

aha...tak to potom jo...ale stejnak ta grafika mi prijde divna ja si nemuzu pomoc
a to koukam do LCD TV 32 
- Mastodont
- Černá karta

-
FOV byl problém už u prvního dílu, kde se to muselo řešit úpravou konfigu.
- Fenous
- Začátečník

-
Prave, a soudruzi, presto ze to vedeli, vypustili stejne zpackanou dvojku.
- Spalovac_mrtvol
- Začátečník

-
Mám 22" widescreen a žádný problém s pruhy nebo nějakou deformací obrazu nemám, vše funguje bez problémů a fov mi přijde taky bezproblémově dostatčený.
Ani u samotné grafiky sem nenašel žádné problémy které by mě tahaly za oči
edit:
Tááák dohráno... sice sem chtěl jít spát v jedenáct, ale nemohl sem se od toho utrhnout... prostě dokonalej soběstačnej herní svět se zkroucenym psychotickým příběhem:) Perfektní atmosféra.
Ani u samotné grafiky sem nenašel žádné problémy které by mě tahaly za oči
edit:
Tááák dohráno... sice sem chtěl jít spát v jedenáct, ale nemohl sem se od toho utrhnout... prostě dokonalej soběstačnej herní svět se zkroucenym psychotickým příběhem:) Perfektní atmosféra.
- kotas
- Středně pokročilý

Info z BW: Chybky v PC verzi BioShock 2
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
- Brišo
- Začátečník

-
Tak musím povedať že hra ma neskutočne baví, zdá sa mi zábavnejšia ako jednotka, pre mňa je najlepšia zbraň tá klincovačka, u nej nemajú chybu tie horiace hroty, ktoré po chvílke vybuchnú a splicera to poriadne rozmetá
, alebo potom brokovnica, tú používam na ťažších protivníkov, dám si tam tie vybuchujúce náboje a je radosť sa na nich pozerať ...
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- bubanek
- Středně pokročilý

Kde jsem jen tenhle koncept viděl?
Yeah, right

Yeah, right

- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Jj, taky mi hned hlavou přoběhnul HL2

- Brišo
- Začátečník

-
Práve som do dohrál, skvelá hra, super hratelnosť, po grafickej stránke slapšie ale nic hrozné, určite si to ešte zopakujem, má to divný koniec ale to mal aj prvý diel 
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Konec jsem taky nepochopil (napiš mi prosím do PM jak tomu rozumíš ty?), ale myslím že jednička měla o dost jasnější konec.. Asi dvířka pro Bioshock 3Brišo píše:Práve som do dohrál, skvelá hra, super hratelnosť, po grafickej stránke slapšie ale nic hrozné, určite si to ešte zopakujem, má to divný koniec ale to mal aj prvý diel
- Spalovac_mrtvol
- Začátečník

-
Ten konec není nijak složitej, co na něm konkrétně nechápeš?
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Poslal jsem ti PM ať tu nespoiluju..
EDIT:Díky Spalovači_mrtvol za obajsnění.. Jdu hrát za záporáka co zabije vše, co se hýbe
EDIT: Asi začnu víc číst popisky... jsem zjistil že tou kamerou mužu natáčet a tím že jich zabiju, dostanu víc bodů. Než když jich budu jen 30 sekund natáčet...

EDIT:Díky Spalovači_mrtvol za obajsnění.. Jdu hrát za záporáka co zabije vše, co se hýbe
EDIT: Asi začnu víc číst popisky... jsem zjistil že tou kamerou mužu natáčet a tím že jich zabiju, dostanu víc bodů. Než když jich budu jen 30 sekund natáčet...
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Roztočíš vrták a zmáčkneš ShiftRiku píše:jinak nevíte jestli tam jde udělat taky takovej ten výpad s vrtákem jako v jedničce že se na vás big daddy rozeběhl a navrtal do zdi?
- bubanek
- Středně pokročilý

To můžeš dělat až od jisté části hry...
Pokud jsi to zatím nepotřeboval, tak do udělat nemůžeš.
Pokud jsi to zatím nepotřeboval, tak do udělat nemůžeš.