Sériové číslo u VGA
Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO, Hladis
- Johny-115
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Sériové číslo u VGA
Zdravím, řeším určitý problém při reklamaci a chtěl bych se zeptat jestli skutečně na grafice není fyzicky nikde na desce ani softwarově přístupné v grafice sériové číslo ... krom papírové nálepky. Jestli se to dá říci obecně ... jinak konkrétně jde o Nvidia EVGA 1rok starou.
- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sériové číslo u VGA
Když se na tu grafiku koukneš zezadu, je tam samolepka se SN, jinak by to softem být zjištěno nemělo. Až to budeš přelepovat, tak si dej pozor, ať tu samolepku nepoškodíš 
- raym0n
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
ne, neni, je to jen nalepeno papirkove... tohoto vyuzila spolecnost DIGIBOSS.cz (nejvetsi CURA*I v Brne) vzala moji starou desku, nalepila SN na "novou" (neci pouzitou) a stale mi tvrdi, ze je to ta sama deska, co pred tim, kdyz uz od pohledu vypada jinak ...
timemachine in Cooler Master ATCS 840: Intel Core i5-2500K, ASUS Maximus V GENE - Intel Z77, Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL10 Ballistix Sport Series, GIGABYTE GTX 660 Ti OC 2GB 1032/6008[MHz], Kingston HyperX 3K SATA III - 120GB, Corsair HX750 - 750W.
- gejmer
- Začátečník

-
Nejsem si uplně jistý jak je to u grafiky,ale u základní desky seriové číslo jde zjistit v Everestu,viz obrázek.raym0n píše:ne, neni, je to jen nalepeno papirkove... tohoto vyuzila spolecnost DIGIBOSS.cz (nejvetsi CURA*I v Brne) vzala moji starou desku, nalepila SN na "novou" (neci pouzitou) a stale mi tvrdi, ze je to ta sama deska, co pred tim, kdyz uz od pohledu vypada jinak ...

- raym0n
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
tohle jsem na ne vytahl a rekli mi, ze to neni SN desky, ale jen nejake soucastky na mobo, kterou mohli v servisu vymenit, nerikam, ze tohle je pravda, ale tak mi to bylo podano
timemachine in Cooler Master ATCS 840: Intel Core i5-2500K, ASUS Maximus V GENE - Intel Z77, Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL10 Ballistix Sport Series, GIGABYTE GTX 660 Ti OC 2GB 1032/6008[MHz], Kingston HyperX 3K SATA III - 120GB, Corsair HX750 - 750W.
- gejmer
- Začátečník

-
Tak to by chtělo zjistit přímo od výrobce jak se věci mají!A co je to vlastně za číslo.
Nechápum jak si takovou s*iňárnu může prodejce dovolit!
Nechápum jak si takovou s*iňárnu může prodejce dovolit!
- raym0n
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
to byl extrem, co mi tam udelali, napsal jsem o tom cely vlakno, vice ZDE , takze digiboss uz nikdy vice, ne dekuji