Mass Effect 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Frostys
Začátečník
Začátečník

Re: Mass Effect 2

Příspěvek od Frostys »

Weslo píše:tak problem solved spletl jsem si turiany :oops:
A proto máš sledovat hlavně toho jeho červeného Krogana :)
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
johnybest
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od johnybest »

No tak taky moc nechapu proc tam je globalni cooldown protoze schopnosti co do efektu jsou treba dost podobny jako throw a pull. Takze nevim proc si nervat body jenom do jedne z nich kdyz muzu nakonec pouzit jenom tu jednu a pak stejne musim cekat na cooldown tohle me docela stvalo ale nevim treba se jedna da pouzit na nektery cile a druha je na ty sami cile neucinna nebo tak neco jako u ruznejch druhu naboju u soldiera.Nicmenne ja za celou hru nikdy nezpozoroval nejakej rozdil mezi kombinaci schopnosti a nepratel obzvlast kdyz je jednotlivy postavy pouzivaj automaticky.
CPU: Phenom X4 9550@2470MHz MB: Gigabyte GA-MA78G-DS3H RAM: 2x 2GB A-Data 900MHz GPU: Sapphire Radeon HD4850 512mb Vapor-X DDR3 750/2200 HDD: 160 GB Maxtor + 640 GB Samsung F1 DVD-ROM: LG H10N TV tuner: Jetway JW-TV878MF Repro: Genius SP-HF 2.0 Power: Seasonic S12 430W Mouse: Logitech MX518 Gamepad: Logitech WingMan Rumblepad II, Logitech Chillstream Keyboard: A4Tech KX-5MU OS: Windows 7 x64 Ultimate + Ubuntu 10.04
Killer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killer »

Mas pravdu, ja take davam body vzdy jen do jednoho biotickeho skillu. Ale opravdu muzu vsem doporucit reave. Uz na zacatku hry jen s jednim bodem to ubere nepratelum 3/4 zdravi a podle for je to opravdu az skoro cheat, jak je to pak silne. Hlavne to ale funguje snad i proti stitum a brneni a navic u organiku to jejich zdravi prida k vasemu.

P.S. Blizim se ke svemu sedmemu dohrani ME1 a teprve ted jsem si vsimnul, ze po rozhovoru s Andersonem o tom, jak uvolnit Normandy se dole ve Wards kona demonstrace Terra Firma. A pak, ze cloveka po x-tem hrani uz nic neprekvapi :)
1) ASUS H97-Pro, Core i5 4590 3.3GHz, Gelid Tranquilo rev.2, 2x8 GB RAM Crucial Balistix Sport DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, 128 GB SSD Crucial MX100 + 1TB WD Blue, Asus Xonar DG, 550W Seasonic S12G, Corsair Obsidian 550D
anti.77
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od anti.77 »

Dobrý den,koupil jsem tuto hru a mám problém...nedokážu hackovat t.j. to jak se ukáže kod v pravém rohu....podle průvodce hrou to vypadá jako nic ale realita....totiž nejsem schopnej vybrat stejnej kod,když na něj najedu,nic se nestane.......další věc,nemohu najít tu vězeňskou loď,nevíte někdo jak na ní ????? Omlouvám se,myslím,že pro vás jsou to triviální problémy ale já už mám padesátku pár let za sebou a znáte to,mozek už není to co býval......Dík předem za každou radu.......
Case: Fractal Design Meshify C - DarkTG ,MB:Asus Maximus VIII Gene,proc:i7 6700K(cooler: Corsair H80i v2 Extreme),GK: EVGA GeForce GTX1080Ti SC BE Gaming ICX,4x8GB ram: DDR4 Corsair Vengeance LPX Black,disky:SSD A-Data XPG SX900 128GB, HDD : Toshiba P300 3TB, Seagate Barracuda7200.14 -1TB,ext.WD Elements Portable 750GB USB 3.0,zdroj:Seasonic Focus Plus Gold 750W,monitor: Samsung C27H711,klávesnice:GIGABYTE Force K85,myš:Asus Echelon,Windows 10 Home 64bit
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Ked nabehnes na ten kod, tak skus stlacit medzernik alebo enter :)
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Spalovac_mrtvol
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Spalovac_mrtvol »

Pomocí WSAD vybereš stejnej dílek kodu jako je ukázanej nahoře a zmáčkneš mezerník, takhle to uděláš 3x a je to.

vězeňská loď Očistec je normálně zobrazená na mapě po tom co dostaneš dossier na vyzvednutí subject zero.... na mapě to je zapsaný jako "Pick up Convict"
anti.77
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od anti.77 »

Dík oběma,asi nemám ten dossier.....je to náročný :-)
Case: Fractal Design Meshify C - DarkTG ,MB:Asus Maximus VIII Gene,proc:i7 6700K(cooler: Corsair H80i v2 Extreme),GK: EVGA GeForce GTX1080Ti SC BE Gaming ICX,4x8GB ram: DDR4 Corsair Vengeance LPX Black,disky:SSD A-Data XPG SX900 128GB, HDD : Toshiba P300 3TB, Seagate Barracuda7200.14 -1TB,ext.WD Elements Portable 750GB USB 3.0,zdroj:Seasonic Focus Plus Gold 750W,monitor: Samsung C27H711,klávesnice:GIGABYTE Force K85,myš:Asus Echelon,Windows 10 Home 64bit
Prometheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prometheus »

Zdravím,
vysvětlil by mi prosím někdo konec?
Spoiler:
Na konci byl záběr na flotilu Reaperů mířící na nějakou planetu - Zemi? :?
Vždy prodávám i jinde.
Killer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killer »

Ne, na zaver je zaber na flotilu Reaperu priblizujici se ke galaxii. Teda alespon v me hre to tak 2x bylo.
1) ASUS H97-Pro, Core i5 4590 3.3GHz, Gelid Tranquilo rev.2, 2x8 GB RAM Crucial Balistix Sport DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, 128 GB SSD Crucial MX100 + 1TB WD Blue, Asus Xonar DG, 550W Seasonic S12G, Corsair Obsidian 550D
martan
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martan »

Reapers awaken from hibernation, and begin emerging from dark space and start moving towards the Milky Way, setting the stage for Mass Effect 3.

http://masseffect.wikia.com/wiki/Reaper

//Edit
Jo a v tej cut-scene jasne vidiet, ze v popredi tej flotily je samotny Harbinger...
Sam povedal, ked opustal telo toho Collectors generala: "We will find another way."
Naposledy upravil(a) martan dne pát 12. úno 2010, 12:11, celkem upraveno 1 x.
E8400^3.8GHz 4.6 GHz || NOCTUA NH-U12F || 6GB DDR2 800MHz || SAMSUNG HD103UJ+HD753LJ || VelociRaptor 150GB^Silentmaxx
ASUS P5K-Premium || CORSAIR HX520W || PALIT 4870 Sonic 512MB^AC S1^790/4100MHz || ANTEC P182^4xNoctua 120mm

X2 BE2350^2.4GHz || SCYTHE Shuriken || A-DATA EE 2x2GB DDR2 800MHz || 2xSAMSUNG HD103UJ 1TB || Silverstone SUGO SG02-F
GIGA MA78GM-S2H || FORTRON 400W FSP400-60GLN || ATi HD3200 || MS Remote Control & Keyboard || WiN Seven x64 & MediaPortal & Boxee Beta

Accessories:
SS Ikari Laser^Everglide Titan Monster || Wireless X360 MS Pad || Microsoft SideWinder X6 || Creative X-Fi Music || HDD space =3.9TB
iNTEL Desktop^Hyundai 24" W241D || AMD HTPC^PANASONIC 37" FULLHD 1080p TX-37LZD70F || Acer TravelMate 7730G || XBOX360 Arcade 120GB
Spalovac_mrtvol
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Spalovac_mrtvol »

By mě teda zajímalo na co potřebujou tu citadelu když si můžou skákat sem a tam očividně i bez ní :?
Killer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killer »

Spalovac_mrtvol píše:By mě teda zajímalo na co potřebujou tu citadelu když si můžou skákat sem a tam očividně i bez ní :?
Protoze podsvetelnou rychlosti jim to zabere tak dalsich 10 000 let. Dalsi lapsus, ale ja uz si na ne u ME2 zvykam....
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Tak sem hru dohral a precetl sem si komentare pod ruznyma recenzema a chce si mi blejt.
Kazdej druhej komentar ve stylu:Nejlepsi hra jakou sem kdy hral,Nejlepsi pribeh v dejinach her, RPG desetileti.
WTF jak tohle muze kurva nekdo napsat?Mozna tak clovek, kterej hraje 10minut dene a zacal hrat pred tydnem...
Trapne vedlejsi mise bez jakahokoliv pribehu, ktere dokoncite za 5minut.Kde sou desitky questu v citadele z jednicky?A celkove mela ME1 daleko kvalitnejsi vedlejsi questy.
Malo zbrani, zadny brneni, zadnej inventar, malo RPG prvku.Malo vedlejsich questu.
Mega nudny tezeni planet.Mel sem 400k od kazdy suroviny a vsechny upgrady na lodi.

Tohle ma byt ta hra desetileti a tohle ma byt hra, ktera sbira absolutni hodnoceni a weby se muzou roztrhat kdo da rycheji absolutni hodnoceni?
Muj nazor je, ze sou na 100% podplaceny.

Jinak chapu, ze dnes je takova doba, ze se lidi chtej rozvalit na gauci, spustit hru a ta se pomalu dohraje sama..
Kdyz je hra slozita a nebo nedej boze je potreba v ni nak myslet, tak nema takovej uspech jako hra , ktera se sama skoro dohraje.
Proto se taky delej cim dal vic tyhle v uvozovkach "hry".Skoda, ze se k tomu snizil i BIOWARE.Asi zatim nejhorsi hra od BIOWARE.

Klady:
Vylepsena grafika, Lepsi ovladani, Lepsi minihry a celkem velka navaznost z ME1.Tim myslim NPC jako reporterka atd.
I kdyz vetsina toho je jen pomoci trapnych mailu, kde vam dekujou, ze ste je v ME1 zachranili..

Pribeh rekl bych nulovej?Celou dobu skladate tym a pak zaverecna mise a konec.Na pribeh ME1 to nema ani nahodou.
I kdyz zaverecna mise byla celkem dobra, ale hodne primitivni.

Celkova hraci doba 47Hodin a udelal sem vsechny vedlejsi mise.Bohuzel tak 10hodin je nudny a trapny skenovani planet.
Pro srovnani ME1 sem dohral za 37hodin.

Chtelo by to videorecenzi od ondry broukala.Ten uz delal videorecenzi na puvodni dil a vzdycky mel kvalitni recenze.
V pulce hry sem to chtel ohodnotit 75%, ale vedlejsi mise partaku sou hodne dobry a maji aspon nakej pribeh a zaverecna mise taky neni spatna a tak bych hre dal 80%.
Nikdo me nepresvedci, ze tiscali a sektor.sk nejsou podplaceny.Absolutni hodnoceni za tohle hru?Vysmech.i 93% na bonuswebu je moc.
KarlosK
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KarlosK »

tak se jdu také podělit o zkušenosti...
Poprvé jsem hrál na čisto a hru dohrál za 24hodin 26minut (nechápu co kdo dělal v tý hře 42 hodin co tu někdo psal)
Teď to hraju po druhé (s importovanou postavou z jedničky) mám už splněné všechny questy až na jeden vedlejší (balíčky pro salariana z omegy) a chystám se na reaper IFF

1) Ted mě ale zajímá jedna věc. Po zlikvidování trojice kroganů na omeze který chtěli sejmout patriarchu, jsem přišel za Arií a ta mi dala za odměnu jakési souřadnice či co kde mám najít nějakou bednu nebo něco na ten způsob jestli jsem to dobře pochopil. ale na mapě galaxie mám vše prozkoumáno na 100% tak fakt nevím

2)@ hvězdné mapy - ty se dají pořídit jen na Ilium? připadá mi že mám podstatnou spodní část galaxie prázdnou. (nebo to tak má být?)

3)Podle návodu v článku o ME2 jsem obešel těch 60fps jak je psáno, ale stále mi přijde že to mám blokované sice na 75fps (měřeno přes fraps) a přitom v testech u 4850 512mb (mám 4870 512mb) je u rozlišení 1280x1024 s 1xAA 86fps (rozlišení mám stejné, vyhlazování zapnuté nemám) minimum se u mě pohybuje někde kolem 45fps a maximum který za boha nejde překročit, (nebo to blbě ukazuje) mám těch zmíněných 75fps.

nějaké rady ke všem třem bodům?
předem díky

jinak hru hodnotím celkem kladně - 90% a to proto že mě za posledních pár let žádná hra nedonutila si k ní sednout znovu (a znovu - do budoucna :D) a to nepočítám tunely jako CoD ke kterým sedám každodenně jen pro vyčištění mozku
jinak vymakanější grafika (textury, světla)
Příběh je pěkně provázaný s ME1 za což jsem rád
Jsou to takový hvězdný války jinak :)
je to tak trochu film :)
EPIC start and final battle :D

a negativa?
těžení surovin - na co mi kurva je 500k platiny, iridia a bůh ví čeho ještě? kdyby to šlo alespoň vyměnit za credity který jsem utratil blbec za různý brnění který ani nepoužívám.
bugy - zasekávání se ve zdech, pilířích.

jinak luxus hra :)
MB - MSI MPG Z490 Gaming Plus, CPU - Intel I7 10700K + Noctua NH-D15 chromax, RAM - HyperX Fury RGB 32GB (2x 16GB) DDR4 3200MHz
GPU - čekám na 3080. PSU - EVGA SuperNOVA 750 G2
johnybest
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od johnybest »

No tak ja hru dohral za 50 hodin a taky mi prijde divny jak to zes to zvladl za polovinu, ale asi se v tom proste vyzivam. Proste se mi libi cely to univerzum. Kdyz taky obcas ctes o jednotlivejch rasach a tak, tak to utika no :)
CPU: Phenom X4 9550@2470MHz MB: Gigabyte GA-MA78G-DS3H RAM: 2x 2GB A-Data 900MHz GPU: Sapphire Radeon HD4850 512mb Vapor-X DDR3 750/2200 HDD: 160 GB Maxtor + 640 GB Samsung F1 DVD-ROM: LG H10N TV tuner: Jetway JW-TV878MF Repro: Genius SP-HF 2.0 Power: Seasonic S12 430W Mouse: Logitech MX518 Gamepad: Logitech WingMan Rumblepad II, Logitech Chillstream Keyboard: A4Tech KX-5MU OS: Windows 7 x64 Ultimate + Ubuntu 10.04
filipdostal
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od filipdostal »

Dobry den chtel jsem se zeptat jak se da vypnout vsync ...

Nekde jsem cetl ze se to da v DefaultEngine.ini

Scroll down to [SystemSettings]
Change UseVsync=True to UseVsync=false

Scroll down to [Engine.VSync]
Change ForceFullVSync=True to ForceFullVSync=false

ale to mi nejde......

A jestli je normalni kdyz treba se otevrou dvere tak mi klesnou fps na 40...a trva tak 8 vterin nez se zase vrati na 60fps...

A to vyhlazovani se da zapnout jenom v CCC
D00M
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D00M »

ví někdo, jestli je možné vytáhnout ze hry hudbu?
díky.
mrtvola: A64 x2 3800+ (Toledo E6) | Arctic Cooling Freezer 64 Pro | Asus A8R-MVP (xPress 1600) | 4x 1GB Kingston DDR-400 | Leadtek GF 8600 GT | Accelero S1 | LG GSA 4163B (pude z domu)
živola: i5 2400 | box | Gigabyte GA-P67-DS3-B3 | 2x Kingston 4GB 1600 | Gigabyte HD 6770 | SpinPoint 250 GB SATA + 500 GB SATA + 1TB SATA + 1,5 TB SATA | Samsung SH222 AB | Samsung T220 | Genius 5050 + 2x 16W repro | Win Seven RTM

Doom bloguje, poslouchá muziku, chová bílého Supa a silničku.
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

ja mam soundtrack v hernim adresari \bonus\soundtrack. mam deluxe edici. pokud mas obyc tak soundtrack by se mel prodavat samostatne.
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
Syntex
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Syntex »

Něco děláš špatně, mě to normálně funguje.

Je možné, že se textury nahrávají do pamětí a to způsobuje pokles FPS.
filipdostal
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od filipdostal »

uz sem to vyresil ovladacema...ati_win7_vista_catalyst10.1_hotfix_8.69.3.1rc1_feb2
a uz se to ani netrha a zadnej pokled fps uz neni
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“