Specifický datum pro konkrétní aplikaci
- @Ravenman
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Specifický datum pro konkrétní aplikaci
Zdravím osadenstvo , používam špeciálny softvér ku svojej práci, ktorý už je 3 roky starý ,mám ho zakúpený,ale posledné dni mi pri spustení oznámy že jeho platnosť vypršala. Lahko to riešim, jednoducho zmením systémový datum späť o 2 roky a vše je zasa v poriadku. Je pre mňa veľmi otravné vždy kôli nemu prehadzovať dátum späť , preto sa vás pýtam či nepoznáte /by ste mi neporadili/ nejaký sofvér v ktorom by som nadefinoval konkretný dátum pre ten jeden program aby som nemusel vkuse meniť systémový čas,ktorý má neblahý vplyv na ostatné programy.Dakujem , používam Windows XP Professional x86 .
- Zivan
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Specifický datum pro konkrétní aplikaci
Co si ho koupit i na dalsi dobu? 
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
- @Ravenman
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
vieščo , netreba mi .. hlavne im ide o nahrabaní príjmu , mne stačí ..mam ho legálne , svoju funkci plní stoprocentne , mimo toho ma nový interfejs za použitia flashu a iných moderných technologií , skúšal som demo ,, jeho výkon bol tragický
- zombux
- Odborník PCT

co tomu nastavit režim kompatibility přes Application Compatibility Toolkit a tam mu vnutit jinej čas? to by mohlo projít
ignorelist: kremrole a dezoláti
- beardie
- Středně pokročilý

@Ravenman píše:jeho platnosť vypršala.
nvm nvm@Ravenman píše:mam ho legálne
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
- @Ravenman
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
možno to znie podozrivo ,ale snád tu nemusím prekladať licenční ujednaní+ bloček , nemám pocit že tu od vás žiadam nejaké návody na objetí sw , mimochodom kde ste zobrali predstavu, že posunutí dátumu je druh porušenia licenčnej politiky sw či jeho "crackovaní" , Osobne nepoznám žiadny software ktorý by mal takto naivne riešený druh ochrany , dátumom , prepáčte ale je to smiešne
, no nič asi budem musieť sa babrať s tým dátumom, nemienim kupovať upgrade len z estetického hladiska .
- VasekB
- Začátečník

-
v "minulem tisicileti" v dobach DOSu a Win3.x to byl docela bezny zpusob zabezpeceni ;o)@Ravenman píše:mo mimochodom kde ste zobrali predstavu, že posunutí dátumu je druh porušenia licenčnej politiky sw či jeho "crackovaní" , Osobne nepoznám žiadny software ktorý by mal takto naivne riešený druh ochrany , dátumom , prepáčte ale je to smiešne
muzu ti najit nekolik takto "chranenych" SW
i vetsina dnesnich antiviru je na 1rok, pak ti sice funguji, ale uz nemas aktualizace. o ucetnich programech ani nemluve
- @Ravenman
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
pravda v minulosti to bylo standard , mimochodom nasiel som aplikaci "runasdate" ktorá skvele vyriešila moj problém