SEAGATE BARRACUDA 1TB SATAII

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Big Gem
Nováček
Nováček

SEAGATE BARRACUDA 1TB SATAII

Příspěvek od Big Gem »

Zdravím,
řeším takový menší problém. Koupil jsem si nový disk SEAGATE BARRACUDA 1TB SATAII/300 32MB, 7200.12, (NCQ), zapojil jsem ho, ve woknech jsem ho naformátoval a natáhl do něj nějaká data. Poté jsem pc restartoval a při postu se vypsaly všechny jednotky a pc zamrzlo. V pc jsou ještě dva starší ATA disky, zkoušel jsem odpojit co se dalo, abych zjistil jestli to není zdrojem, ale bez úspěchu. Neměl by někdo napád co s tím?

Díky za odpovědi :wink:

Konfigurace PC:
AMD Sempron 3000+, MSI-K8N NEO3-FSR, ATI Gigybate X1300Pro, 2x1GB RAM 400MHz Kingston, zdroj 350W
X-COM
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: SEAGATE BARRACUDA 1TB SATAII

Příspěvek od X-COM »

Takže když tam ten nový disk je, tak to nenajede a když ho odpojíš, tak jo? Nebo už počítač nefunguje vůbec?
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
Big Gem
Nováček
Nováček

Příspěvek od Big Gem »

No fungoval, kdyz jsem ho pripojit poprve, kdy jsem ho naformatoval. Potom pc pri postu vypise disky a hryzne se. Kdyz ho odpojim vsechno ok, kdyz ho pripojim zase to stejny.
Big Gem
Nováček
Nováček

Příspěvek od Big Gem »

Tak dobry, problem byl v tom ze compl nerozchroustal GPT, takze convert na MBR a uz funguje jak ma:-)
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“