Problém s Grafikou .. 3DmarkVantage test atd

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
Duraxx
Nováček
Nováček

Problém s Grafikou .. 3DmarkVantage test atd

Příspěvek od Duraxx »

Dobrý den ..

Uz sem psal jedno Téma níže .. ktere mluví o mém problemu s grafikou ..trosku sem se tím zabýval ptal se pár lidi .. můj problém spocíva v tom .. ze mi spatne funguje grafika v ohledu s hrama.. a samozrejme i s ohledem celym PC ze je nekdy spomaleny.. ale jelikoz sem hrací typ cloveka.. rad bych co nejrychleji vyresil tento problém .. a nebo tu grafiku reklamoval.. (ci vratil?)

Můj problém spociva v tom .. ze trva nez se grafika srovná .. a hry se daj hráát .. zezacatku se sekaj .. lagujou .. FPSka malý .. ale po case se to srovna (cca 2-3m) + jeste pri koukani filmu treba po 40m se najednou grafika zblazni .. zahuci parkrat spadne obraz a musim restart PC.. dostal jsem nejaky echo ze by to mohlo bejt zdrojem ktery ma 430W (coz taky pochybuju protoze maximalny zatez ma 70W ta moje grafika..-Gigabyte GT240 DDR3 , 128bit , 1GB)

Hlavní problém je ten ze pocinaje dneskem sem udelal zatezovi test 3DmarkVantage.. a moje score u grafiky bylo 3463 , coz podle jinych postu shledavam fakt maly.. ale CPU mam 18 tisic.. prostě.. bych potreboval porad.. jak zvysit to score u grafiky .. nebo nejak udelat aby grafika fakt zacla konecne fungovat tak jak má .. nebo dodat důvod .. proc to reklamovat..=) jeste bych pridal .. ze pri tech 2 testech grafiky.. se to celkem trhalo .. FPSka fakt celkem maly.. atd..=/
Syntex
Začátečník
Začátečník

Re: Problém s Grafikou .. 3DmarkVantage test atd

Příspěvek od Syntex »

Jaká je značka toho zdroje?

Možná bych to viděl na zasviněný systém, vir, či jinou havět.

Pokud máš možnost, tak zkus GPU dát do jiného počítače (u kamaráda,..) pokud bude mít stejný problém, reklamuj grafiku.
Duraxx
Nováček
Nováček

Příspěvek od Duraxx »

Ahoj .. Znacka zdroje je TAGAN easycon TG430-U15,430W ATX 2.0

Virem pochybuji . mam cerstve reinstalovanej system a naformatovanej (cca 2-3dny)
To s tou grafikou mi doporucoval i kamarad .. jestli nebudou jiná reseni .. skusím to =) ale zase.. kdyz unej se bude dělat so samí je chyba v grafice..(nejspis?) a kdyz mu pujde vse v pohodě? v tom pripade kde bude chybicka?..=(
Syntex
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Syntex »

No, pokud se to projeví i u kamaráda, chyba je nejspíš v kartě a půjde na reklamaci.

Pokud ale ne, tak budeme hledat chybu jinde. Zkus kouknout ještě na teploty a takty v 2D a 3D.
Duraxx
Nováček
Nováček

Příspěvek od Duraxx »

Noo..teploty ohledne grafiky , pri hraní , pri cemkoliv sou v standartu =) , wím ze posledni grafika my zahadne vyhorela sice vubec sme nezjistili proc.. ale toe jedno.. tědka teploty jsou v pohodě.. =)

Newím ale tím zdrojem si zase nejsem jistej .. je pravda ze byl stavenej na Geforce nx8600GT 256mb coz oproti Gigabyte GT240 1gb je celkem rapidni rozdil.. takze newim no..=)
Syntex
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Syntex »

V tom by neměl být problém, nemá GT240 přídavné napájení?
Duraxx
Nováček
Nováček

Příspěvek od Duraxx »

Hele.. tohle ti nereknu 100% .. ale cetl sem na netu jeden komentar ,, mě se jeví jako zajímavá , kdyz nepotrebuje pridávné napájení '' podle toho usuzuji ze nemá .. =)
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“