Rozdíl mé verze od nejnovější?
Moderátor: Loki5567
- Albeda
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Rozdíl mé verze od nejnovější?
Mám možnost si sehnat legální verzi Windows 7, ale je to pouze verze 7600.16385.090713-1255_x64 Ultimate Czech version. Jenže já viděl, že nejnovější verze je 7600.16385.090713-1835.
Takže je ta moje verze zastaralá nebo ji můžu nainstalovat a následné automatické aktualizace to přehodí na již zmíněnou verzi 1835?
Díky
Takže je ta moje verze zastaralá nebo ji můžu nainstalovat a následné automatické aktualizace to přehodí na již zmíněnou verzi 1835?
Díky
- zombux
- Odborník PCT

Re: Rozdíl mé verze od nejnovější?
no tak to asi nebude tak úplně legální
cena 350Kč ne?
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Albeda
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Já tohle řeším právě přes známýho a nevím jestli mi nechce prodat nějakou RC verzi nebo něco takového.
Takže to finální verze asi nebude co?
Takže to finální verze asi nebude co?
- zombux
- Odborník PCT

v případě že to bude mít originální médium, pak je to "finální verze", jinak bych se toho docela bál - i když zásadní je licence.
ignorelist: kremrole a dezoláti
- wallot
- Středně pokročilý

-
jak pise zombux. zasadni je licence a spravnost jejiho pouziti. to ze nekde splasi treba OEM a jen tak ti ji proda = nelegalni windows.
ale teda uz jen to ze ti nabizi "7600.16385.090713-1255_x64 Ultimate Czech" je jasne ze jde o warez. u legalnich windows se tohle fakt neresi.
ale teda uz jen to ze ti nabizi "7600.16385.090713-1255_x64 Ultimate Czech" je jasne ze jde o warez. u legalnich windows se tohle fakt neresi.
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- Shit
- Odborník PCT

Nemusí tomu tak být.wallot píše:.. je jasne ze jde o warez...
Toto je skutečně plné označení "zlatého kódu" neboli RTM verze => v tom bych neviděl jediný problém, upgradne se pomocí WU na novější.Albeda píše:...Windows 7, ale je to pouze verze 7600.16385.090713-1255...
Spíš jde o to, jestli je to opravdu originální medium, štítek, faktura atd.
Číslo verze odpovídá W7 RTM.
- wallot
- Středně pokročilý

-
ja tady neresim oznaceni RTM verze, resim tady nabizeni windows pod nestandardnim oznacenim za dost nestandardni cenu ukazujici na warez
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- Shit
- Odborník PCT

1) Označení je sice "nezvyklé", ale plně odpovídá produktu, neboli je vyčerpávající => Pojem "nestandardní" není na místě.wallot píše:..resim tady nabizeni windows pod nestandardnim oznacenim za dost nestandardni cenu ukazujici na warez
2) Ona tady někde od autora threadu padla cena? Nezaregistroval jsem to... Nepadla.
3) Zatím není jediný důkaz, že jde o warez.
4) Pokud ty máš důkaz, že se jedná evidentně o warez, tak předlož jediný důkaz - tvůj názor/prognóza/domněnka není důkazem.
5) Já warezovou verzi nevylučuji, ale ani nemám na to jediný důkaz => bod 6)
6) Není slušné někoho obviňovat bez jakýkoliv důkazů či indícií.
Takže potřetí uvádím, jelikož to někdo nebere v potaz:
Sorry za barevné zvýraznění, ale píšu ten nejdůležitější faktor už potřetí, ale asi marně...Shit píše:Pouze zopakuji: Spíš jde o to, jestli je to opravdu originální medium, štítek, faktura atd. Kód produktu odpovídá RTM.
//edit Wilik - promaz OT