Batman Arkham Asylum

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Batman - Arkham Asylum - 18. září na PC

Příspěvek od HEAD »

Sobo píše:Nejnechutnejsi je, ze to zere vykon i kdyz to nic nedela. Stojim v mistnosti, ve ktere nejsou zadne papiry, zadna para, zadne jiskry a vykon stejne na prd... To je fakt k smichu, kdyz prece zrovna nejak narocnou fyziku nepocitam, tak veskery volny vykon soustredim na rendering, ne?

A pokud jde o FPS - nekomu nestaci 30, ja osobne jsem spokojeny pouze v pripade, ze hra jede konstantne 60+FPS. Na nejakych 30FPS jsem hral v dobach GF4.

Kazdopadne ne EHW tvrdi, ze na GF GTX 260 mu FPS nejdou pod 50, tak nevim. Asi ma nejakou jinou GTX 260 nez ja. Nechce se mi verit, ze by FW 190.38 znamenal oproti 186.18 takovy rozdil - http://www.extrahardware.cz/physx-v-batmanovi-dalsi-hre
1280x1024 8qAA 16af vse max i physics
Bez oc grafiky
Obrázek
Po oc
Obrázek
Sice me prekvapil dost maly narust vykonu po oc(Vetsinou je to 15-20fps v kazde hre), ale prumer 55fps je v pohode hratelny.Pouzivam 186.18.
Mas asi nakou divnou gtx 260 jak sam rikas :lol:
Jeste sem zkusil 16QAA a je to da se rict bez dopadu na vykon....Prumerne mi to dava 50FPS.
Sigtless
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Sigtless »

Nazdar chtěl bych se zeptat jesli se dá někde v této hře nastavovat rozlišení a detaily?A dalsi vec ketrá mě trápí je kamera jde nějak nastavit jiný pohled aby byl Batman uprostřed obrazovky jako při fightu?Jo a ještě jak se spouští benchmark u této hry?.Díky.
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Head: to ti jako 26FPS minimum a 46FPS průměr v tak malém rozlišení přijde jako dobrý výsledek? Mně ne. Jinak divnou GTX260 nemám, sice jsem nezkoušel benchmark (demo ho asi nemá), ale v první bitce v demu jsem měl podobná FPS.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Sobo píše:Head: to ti jako 26FPS minimum a 46FPS průměr v tak malém rozlišení přijde jako dobrý výsledek? Mně ne. Jinak divnou GTX260 nemám, sice jsem nezkoušel benchmark (demo ho asi nemá), ale v první bitce v demu jsem měl podobná FPS.
Mozna sis nevsimnul toho 16QAA?Takze ano prijde mi to uplne normalni.Sem ted b 6% hry a 90% casu mam mezi 40-60Fps 1280x1024 16qAA.
poluxtroj11
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od poluxtroj11 »

Sigtless píše:Nazdar chtěl bych se zeptat jesli se dá někde v této hře nastavovat rozlišení a detaily?A dalsi vec ketrá mě trápí je kamera jde nějak nastavit jiný pohled aby byl Batman uprostřed obrazovky jako při fightu?Jo a ještě jak se spouští benchmark u této hry?.Díky.
Když hru spustíš pod ikonou Lauchner,tak ti naskočí okno s Batmanem a nastavení
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Batman Arkham Asylum

Příspěvek od spajdr »

Batman Arkham Asylum - MSAA Patch for ATi/AMD bases graphics cards
http://www.tommti-systems.de/start.html
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Test cpu
http://www.tomshardware.com/reviews/bat ... 465-9.html
Jak je videt i tahle hra dokaze dost vyuzit 4jadro.
Kedlub64
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kedlub64 »

Tak jsem se ke hře dostal... Moc jsem toho neočekával, o to příjemnější překvapení mě čekalo. Nejsem sice žádný skalní Batman fanoušek (i když The Dark Knight považuji za jeden z nejlepších filmů), ale i tak mě dostala atmosféra a příběh. Hratelnost nezaostává, nejvíce mě baví stealth pasáže a ani sbírání předmětů není tak otravné jako v jiných hrách.
UT3 engine odvádí dobrou práci, hra běhá svižně i se zaplým PhysX. I když ty efekty navíc jsou lehce diskutabilní. Framerate poklesl pouze v jedné úrovni se Scarecrowem, kde rozbil stěnu naxy kousků, které se pak točily ve větru...
Sečteno a podtrženo, jedna z nejlepších her (už) loňského roku :)
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Taky se mi hra velmi líbí. Nejlepší jsou pasáže se Scarecrowem.. v jedné halucinaci jsem se lekl, že už musím kupovat novou grafickou kartu :-D
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
Kedlub64
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kedlub64 »

Jj, framerate najednou spadl z cca 50 FPS na nějakej 15... Pak se to ale srovnalo...
Btw po cca 37% hry je Batman celkem otrhanej - plášť roztrhlej, vespod opižlanej, trikot natrhlej na několika místech... Máš to taky? Jen aby mu za chvíli neruply spodky :lol:
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Jojo je to otrhanec. Ale zase moc ne :)
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
Kedlub64
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kedlub64 »

Je to zajímavý detail :) I když ten děravej plášť mě vytáčí :)
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

Dotaz: proč nemám v game setup nabídku fyziky? :?
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
Kedlub64
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kedlub64 »

Ehm, nemáš warez verzi? Tam to nastavení chybí...
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

Ne ne, originál. Ještě jsem stáhnul patch, uvidim, co vykouzlí.

//patch pomohl :)
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
Dr.Evil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dr.Evil »

Cau,

kamos si ted koupil tuhle hru a chce nejak rozchodit Achievemnts v teto hre, a k tomu asi potrebuje ucet Games for Windows Live, tak jsem mu pomohl vytvorit mail na hotmail.com s UK adresou (stejne jako mam ucet na X360 do Live Gold), ale mu to tady furt nejak nejde. Jako ze i kdyz zada live id s UK adresou, tak pak stejne ma v "roletce" vybranou CR a nejde to zmenit? Predem dik za pomoc...
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
Syntex
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Syntex »

bohužel i tahle hra má své mouchy :) naprosto nesmyslná plošina 1x1m daleko za scénou a pod texturama..plachtil jsem přes celou mapu :lol:

http://i49.tinypic.com/2sajwjs.jpg
Kedlub64
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kedlub64 »

hnidopichu :lol:
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Tak se mi to taky podařilo dohrát a určitě to byla kvalitní a poměrně i dlouhá zábava a ozvláště používání gadgetů jako přitahování na laně mě až do konce hry hodně bavilo (takovou tou svou dynamičností). Co se mi ale nelíbilo, byla určitá nevyrovnanost v obtížnosti, pokud jde o souboje. Běžné boje celkem jednoduché, ale souboje s bossy aspoň pro mě nadmíru těžké (na střední obtížnost), že jsem je pak už většinou hrál se zapnutou nesmrtelností :roll: protože jsem na to neměl trpělivost. Úskoky do stran proti atakujícím protivníkům jsem se do konce hry pořádně nenaučil.

Ještě exteriéry mě přisly takové nepřehledné, i když člověk cestu vpřed vždy bez problému našel. Taky mě až do konce hry nějak unikal smysl těch Riddlerových hádanek, ale to je asi chyba na mé straně :).

Jinak celkově ale kvalita a Unreal Engine 3 také pohoda - na 1680x1050 na 8800GT s PhysX na médium naprosto bez problémů...

Za těch 6 kilo, co jsem to koupil ve slevě, určitá dobrá "value".
show must go on..
QENTEX
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Batman Arkham Asylum

Příspěvek od QENTEX »

zdarec mam problem chci si zahrat Batmana s PhysX ale nemam v nastaveni možnost PhysX sestava viz.podpis přetim sem mel HD4870 a tam sm to nastaveni mel ale tedka na 460 ho nemam a nevim co stim
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“