Problém s 5.1 reproduktory
Moderátor: CageJ
- Hnizdak
- Nováček

-
Problém s 5.1 reproduktory
Koupil jsem si 5.1 reproduktory Creative Inspire T6100 k notebooku IBM Lenovo W500 (Win Vista) a aby mi šel zvuk 5.1 tak jsem si doukoupil externí kartu Terratec Aureon 5.1 USB MKII. V návodu píší, že Vista instaluje ovladače automaticky a že stačí pouze nastavit 5.1 bedny touto cestou:
Control panel/Sound/Speakers/Configure a tam by se mi měla objevit možnost 5.1 kterou bych měl nastavit. U mě je pouze stereo, nevím co je za problém. Děkuji za radu.
Control panel/Sound/Speakers/Configure a tam by se mi měla objevit možnost 5.1 kterou bych měl nastavit. U mě je pouze stereo, nevím co je za problém. Děkuji za radu.
- Hnizdak
- Nováček

-
Re: Problém s 5.1 reproduktory
Tak už jsem to vyřešil, ale přijde mi, že ty zadní bedny hrajou strašně slabě, tak asi 1/10 předních, mám tam danou prodlužku, mohlo by to na to mít efekt? Dík
- Hnizdak
- Nováček

-
A ještě jedna informace, teď jsem zjistil, že zadní bedny hrají pouze u hudby a to ještě málo, u filmů vůbec ne, fakt už to nechápu....
- juraj205
- Nováček

-
hele a skusal si nainstalovat klasicky ovladace k tej zvukovke to by mohlo vyriesit tvoj problem
- Hnizdak
- Nováček

-
Ovladače na Visty to prej nema, maj se nainstalovat samy, jsou jen na XP, tys jsem zkoušel, ale nevlezou tam (jak se dalo předpokládat).
- Hnizdak
- Nováček

-
Nenapadá teda někoho řešení? Asi by to nemělo být nic zvlášť složitého, ale nějak na to nemohu přijít.
- juraj205
- Nováček

-
a skousel jsi primo stahnout ze stranky creative? Mozna by tam meli nejake ovladace na windows vistu
- neonkafree
- Nováček

asi ti to nedocvaklo ale napadlo te taky v biosu vypnout integrovanou zvukovku
je dost mozny a celkem si tim sem jistej ze ti to blokuje zvuk z integrace