Windows 7 a zeslabene zadni repraky
Moderátor: CageJ
- skaldaaa
- Nováček

-
Windows 7 a zeslabene zadni repraky
caw mam takovy problem instalnul jsem windows 7 a nejak mi na nich blbne zvuk hraje 5.1 (teda aspon v prehravaci) ale zadni repraky a sufac jsou hrozne potichu (hraji ale potichu) a nijak se mi nepodarilo v tech windousech najit nejakej eqivalizer. PLS help kazda rada dobra 
- WerK
- Začátečník

-
Re: Windows 7 a zeslabene zadni repraky
Nainstaluj si drivery primo od vyrobce na zvukovku - ty, co natahnou windows nemuseji tyhle pokrocile funkce obsahovat.
- wallot
- Středně pokročilý

-
v nastaveni repro se s tim da trosku pohrat. nesmis mit u zadnych nastaveno ze jsou full range
a taky by bylo dobre vedet co mas za repro. ja na svych creativech si u kazde bedny nastavim jakou chci hlasitost
a pak samozrejme zalezi na aplikaci. v prehravacich videa to jde v pohode nastavit.
a taky by bylo dobre vedet co mas za repro. ja na svych creativech si u kazde bedny nastavim jakou chci hlasitost
a pak samozrejme zalezi na aplikaci. v prehravacich videa to jde v pohode nastavit.
7800X3D, 9070XT Nitro+, Custom Gamakay 75 TMR + Keychron V0 Ultra, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- skaldaaa
- Nováček

-
repraky mam geniusky tyhle: (http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=48166) a zvukovku mam SB audigy SE. Mohl by si mi spis natuknout kde je nejake to zesileni jednotlivych repraku nainstaloval jsem si originalni ovladace od creativu ale tam nikde zesileni jednotlivych repraku neni tak jestli to jde nekde ve windousech 7 zesilit tak mi pls porad kde nebo nejakej zpusob jak to vyresit dik 
- skaldaaa
- Nováček

-
a jeste kdyz odinstaluju ovladace od zvuku a restartuju PC tak se mi automaticky stahnou zas ty od windousu nevite jak tuto funkci vypnout? mozna je problem prave tady ze tam mam furt ty ovladace od windousu
- skaldaaa
- Nováček

-
pls help jak vypnu tu automatickou instalaci ovladacu ty "svine" se tam nejak ulozili a nainstalujou se pri pusteni windouws uz jsem zkousel snad vse povypinat a furt se instalujou pls HELP
- neonkafree
- Nováček

dalsi vec ve win7 EQ je
za dalsi je tam dokonce aji nastaveni pro 5+1 ci 7+1 a kazdej kanal se da nastavit zvlast
u toho nastaveni kazdeho repra zvlast je tam nekde kolonka se kterou se to spusti .Za dalsi si zesil repraky jakoz to bedny a nbo v nastavni hlasitosti u kazdyho repraku zvlast ale to uz sem psal daji se tam navisit decibely