Gigabyte U8000

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
berys
Nováček
Nováček

Gigabyte U8000

Příspěvek od berys »

Dobrý den,
zakoupil jsem tento hybridní tuner USB. Mám problém. Žiji na Vysočině přesněji Humpolec a nechytnu ani ň. Přes rozvody v panelovém domě bez problému, ale na tu malou dodávanou anténu vůbec nic. Pouze hodně špatně ČT1 a ČT2 a to musím chodit po celém bytě a hledat signál. Mám odeslat a vrátit a nebo stačí nějaký zesilovač nebo co poradíte? je to slabým signálem v oblasti? digitální vysílání na tu anténku nechytnu vůbec.
Trinom
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Gigabyte U8000

Příspěvek od Trinom »

Ta malá anténka má velice slabý zisk, takže si prostě jen sežeň pořádnou anténu. Ta malá je vhodná jen pro místa v těsné blízkosti vysílače (a to asi jen digitálu).
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
berys
Nováček
Nováček

Příspěvek od berys »

moh by si nějakou doporučit? aby byla co nejvíc kompaktní a přenosná pokud by to šlo...chci to později i do Prahy na VŠ. jsem v tomhle směru lajk
Igoreso
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Igoreso »

cim mensi antena,tim horsi zisk..
AMD Ryzen 7 5800X / 32GB DDR4 3600MHz CL16 / RX 6700 10G / SSD FireCuda 530 2TB - PCI-E 4 / TUF GAMING B550-PLUS /
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“