Teplota

Vše o procesorech Integrated Electronics.

Moderátoři: Eddward, Baneshee

Odpovědět
THaM
Nováček
Nováček

Teplota

Příspěvek od THaM »

Ahoj potřeboval bych trošku uklidnit či ještě více utužit v obavách. Přítelkyni se dnes zadařilo kopnout do pc u sledování filmu. Asi za 40 minut, když jsem přišel mě bylo divný, proč je v pokoji zvuk jak kdyby tam startoval vrtulník. Pc jsem vypl, ale musel jsem na půl hodiny odejit a když jsem přišel a zapl ho, stále hučel, tak jsem najel do biosu. K mému zděšení teplota procesoru právě stoupala na 96 stupnů čili okamžitě jsem ho vypl a zjistil, že jsem blbej a prvně jsem se měl podívat do skříně. Jak do pc kopla (a že to asi byla pořádná rana) uvolnil se chladič a odchlípl se od procesoru. Chladič jsem upevnil zpět a pc jede. Ale nevím jestli to je dobrá zpráva nebo mě čeká nemilé překvapení. Čili mám několik otázek.
1. Jestli to pc jelo 40 minut při sledování filmu víceméně bez chladiče mohl se procesor nějak poškodit? Předpokládám že i když pc nejelo na plný výkon něco se potentovat muselo.Jedná se o E8400. :o
2. Co pasta? Nebude třeba dát novou vrstvu, když se chladiš od procesoru odchlípl?
tielka
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Teplota

Příspěvek od tielka »

seš v poho dej novou pastu namontuj chladič a vesele se dívej na filmy dál :lol:
THaM
Nováček
Nováček

Re: Teplota

Příspěvek od THaM »

Uff...díky. :)
Odpovědět

Zpět na „Procesory Intel“