Dekujeme, ze jste nakupoval(a) na (X)zone.cz .
Vami objednane zbozi :
1x Battlefield: Bad Company 2 - Limited Edition - 1099 Kč
...
Battlefield Bad Company 2
Moderátor: Baneshee
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Re: Battlefield Bad Company 2
Tak právě jsem na (X)zone předobjednal 
- Mirek Koci
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
Já to samozřejmě vím, ale byla to analogie k tvému výplodu.Krteq píše: IQ = Image Quality
Naposledy upravil(a) Mirek Koci dne stř 17. úno 2010, 00:12, celkem upraveno 2 x.
- Frostys
- Začátečník

-
Bandito prostě přiznej, že tě dojebal. Na tom nic není. Taky se mi to párkát stalo.
// ok taky si to editnu, ale neuberu ani řádku
// ok taky si to editnu, ale neuberu ani řádku
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Včera byl updatován BETA client. Update zajišťuje lepší stability a zlepšuje výkon u slabších dvoujader.
This update is about performance and stability again. We are not doing any changes to the game's datafiles.
* Reduced input "lag"
On machines where the CPU would out-run the GPU, sometimes the GPU would queue up several frames' worth of rendering commands.
This could lead to the game having a high framerate, but input still feeling very sluggish.
Now there's a limiter on how many frames the CPU is allowed to be "ahead" of the GPU.
Control this setting via Settings.ini. Default setting: RenderAheadLimit=2
* Performance optimizations with biggest improvements on dual-core machines
* Fixed black "masks"
o The soot on buildings with holes in them had a bugged renderpath. We switched that over to a more well-tested renderpath.
* Improved hit-detection
o We've gone through the hit detection logic, and client+server will now give more consistent results.
* Fix for some "rubberbanding" issues
o C4 should stay attached to vehicles and not rubberband around
* Reduced spikes/dips in framerate
* Various fixes for alt+tab related CTD on Dx9
* More fixes for random CTD on Dx9
* Fix for crash when you're in a vehicle that gets destroyed
There was a race condition in the code;
System 1 thought "oh hey, you're leaving vehicle X"
System 2 thought "the vehicle got destroyed, let's remove it"
If system 2 ran before system 1, chaos would ensue.
This was actually fixed in the retail version since a month, but it was only when we got detailed crash reports from the community that we understood *why* the Beta was crashing.
Likely bugs in this build
I wouldn't be surprised if it (still) has trouble remembering your settings between rounds. It would be nice to have that fixed too, but it's better to get a patch out now, and look at the settings issues afterward.
-Mikael Kalms
- Frostys
- Začátečník

-
Zaznamenal jsem dost velký nárust FPS no. C2D E6300
- Krteq
- Středně pokročilý

-
To jde
Aspoň víme, že v DICE nekecaj 
//málem bych zapomněl... během včerejšího hraní (cca. 1,5 h.) po tomhle updatu clienta mi to ani jednou samo od sebe nespadlo... předtím to padalo jak přezrálý hrušky
//málem bych zapomněl... během včerejšího hraní (cca. 1,5 h.) po tomhle updatu clienta mi to ani jednou samo od sebe nespadlo... předtím to padalo jak přezrálý hrušky
- Sobo
- Středně pokročilý

Nějaké technické info o hře - http://www.pcgameshardware.com/aid,7051 ... game/News/
Zaujala mě ta věta, že quadcore procesory výrazně zvyšují výkon, což je podle zdejších uživatelů nepravda. Nebo vyšel nějaký update a hra už využívá čtyřjádra?
Zaujala mě ta věta, že quadcore procesory výrazně zvyšují výkon, což je podle zdejších uživatelů nepravda. Nebo vyšel nějaký update a hra už využívá čtyřjádra?
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- r1pper
- Začátečník

-
opravdu ?Sobo píše:Nějaké technické info o hře - http://www.pcgameshardware.com/aid,7051 ... game/News/
Krteq píše:Multiplayer je vynikající (viz. moje dojmy o pár postů výš). Ohledně železa bych doporučil určitě Quadcore a grafiku něco na úrovni HD 4890 / GTX 275. Hra podporuje DX11 i s optimalizacemi pro výkon, takže DX11 karty by tam měly vynikat jak po stránce výkonu tak IQ.
Maddogg píše:Ohledně toho výkonu, bez čtyřjádra mužete mít klidně i 5850/70 atd.. a moc to nepomůže, propady fps budou stále. Jinak dle bety na to stačí 4850 a nějaký ten quad...
KDO mi odebral moji zlutou kartu
- Koky
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
Tak nevím co ten update udělal, ale včera během dvouhodinového hraní to spadlo asi 10 krát. snad každých 15 minut... ale zjistil jsem, že se ta hra asi nemá ráda se Skypem, protože většinou to padá když je zapnutý právě skype s hovorem. Jinak já žádné FPS navrch po aplikování patche "nedostal". sestava viz. podpis.
MB: Asus Strix X99 Gaming | CPU: Intel Xeon E5-1660 v3 QS @ 4 GHz | GPU: Gainward RTX 3060 Ti Ghost
RAM: Crucial Ballistix Sport LT 4× 8 GB DDR4 3200 MHz | SSD: Crucial M550, 128 GB | HDD1: WD Black, 500 GB | HDD2: WD Blue, 1 TB | HDD3: WD Red, 2 TB | HDD4: Toshiba X300, 5 TB
PSU: Tagan BZ 900 W | CASE: Corsair Obsidian 750D Airflow Edition | COOLING: NH D15
RAM: Crucial Ballistix Sport LT 4× 8 GB DDR4 3200 MHz | SSD: Crucial M550, 128 GB | HDD1: WD Black, 500 GB | HDD2: WD Blue, 1 TB | HDD3: WD Red, 2 TB | HDD4: Toshiba X300, 5 TB
PSU: Tagan BZ 900 W | CASE: Corsair Obsidian 750D Airflow Edition | COOLING: NH D15
- Mirek Koci
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
- Koky
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
Dvoujádro C2D E4500@ 2,92 GHz po 5 minutách:

Pokud vidíte těch 100% na každém jádře, tak to byla exploze. Zbytek (cca 95%) normální hra mimo probíhající bitvu, tedy bez explozí. Jenom pro srovnání s výše uvedeným čtyřjádrem a důkaz že čím víc jader, tím líp (v této hře)

Pokud vidíte těch 100% na každém jádře, tak to byla exploze. Zbytek (cca 95%) normální hra mimo probíhající bitvu, tedy bez explozí. Jenom pro srovnání s výše uvedeným čtyřjádrem a důkaz že čím víc jader, tím líp (v této hře)
MB: Asus Strix X99 Gaming | CPU: Intel Xeon E5-1660 v3 QS @ 4 GHz | GPU: Gainward RTX 3060 Ti Ghost
- Sobo
- Středně pokročilý

Tak jsem si to asi spletl s AvP nebo něčím jiným. Zkusil jsem to na C2Q Q9550 @ 3.52Ghz s GTX 280 a v 1680*1050 @ max + 4xAA to mělo okolo 35-40FPS (ale grafika pěkně hnusná), ve stejném rozlišení na min. detaily pak okolo 70-100FPS (kupodivu už se grafika moc nezměnila, blběji už asi vypadat nejde
) Vytížení CPU okolo 80%, což je dobré.
Jinak mě hra absolutně nezaujala, po technické stránce hrůza (ikdyž pravda, viděl jsem i horší) a hratelnost mi nepřišla o moc lepší. Zbraně mají takový divný recoil, reakce na crouch jsou strašně pomalé, připadám si, že sotva lezu. Mapy budou nejspíše velmi rozlehlé a pokud tam nebudou i nějaké rozsáhlejší vnitřní prostory (jakože asi ne, když se dá všechno zničit), tak bude sniper v podstatě ultimátní klasa. Možná jsem na tu hru trochu tvrdý, 7 let aktivního hraní Counter-Striku asi nastavilo laťku na trochu vyšší úroveň.
Jinak mě hra absolutně nezaujala, po technické stránce hrůza (ikdyž pravda, viděl jsem i horší) a hratelnost mi nepřišla o moc lepší. Zbraně mají takový divný recoil, reakce na crouch jsou strašně pomalé, připadám si, že sotva lezu. Mapy budou nejspíše velmi rozlehlé a pokud tam nebudou i nějaké rozsáhlejší vnitřní prostory (jakože asi ne, když se dá všechno zničit), tak bude sniper v podstatě ultimátní klasa. Možná jsem na tu hru trochu tvrdý, 7 let aktivního hraní Counter-Striku asi nastavilo laťku na trochu vyšší úroveň.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- Frostys
- Začátečník

-
Ne tvrdý, ale zdegenerovaný CSkem. To nemyslím hanlivě. Jen nejsi zvyklý na jiné. BF je o trošku reálnější než CS.Sobo píše:Možná jsem na tu hru trochu tvrdý, 7 let aktivního hraní Counter-Striku asi nastavilo laťku na trochu vyšší úroveň.
- Sobo
- Středně pokročilý

To je možné, ale mně nejde o realitu, nýbrž o hratelnost. A tu má dle mého názoru CS o dost vyšší.
- Frostys
- Začátečník

-
Nebál bych se toho, že tahle hra nebude mít slušnou hráčskou základnu. Hratelnost si to získává, stejně tak jako BF2. Buď v klidu.
- Hlavson
- Začátečník

Přesně tak, CS má asi lepší hratelnost (hrál jsem asi 5 let) ale Battlefield si Vám po takových 10 hodinách zaleze pod kůži a pak sázíte 
- ^Paja^
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
musim potvrdit ze opravdu tenhle update zapracoval na optimalizaci vykonu protoze treba u me na sestave viz popis je pozorovatelny narust fps 15-40 a hlavne hra jde celkove i pri velmi velkem "bordelu" na bojisti
vice plynule
Intel 5820K@4.6Ghz | Asus X99-A | MSI GTX 1080Ti Gaming X | 32GB DDR4 Corsair 2400Mhz | Creative Soublaster Z | SSD Samsung 850PRO 1TB |NZXT H440 + 875W Thermaltake toughpower XT | Logitech G400s@Icemat 2nd edition blue | 23" 120Hz Dell Alienware OptX + 23" IPS Dell P2314H| Windows 10 Pro 64-bit
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Několik informací o grafické stránce plné hry - DICE and EA reveal Battlefield: Bad Company 2 Graphics Capability and Features
- Sir_-_Death
- Mírně pokročilý

Já zase zaznamenal sekání při startu hry a hlavně včera mi hra spadla, což před tim nedělala. Co ale chválim, je zrychlený vyhledávání serverů a refresh.^Paja^ píše:musim potvrdit ze opravdu tenhle update zapracoval na optimalizaci vykonu protoze treba u me na sestave viz popis je pozorovatelny narust fps 15-40 a hlavne hra jde celkove i pri velmi velkem "bordelu" na bojistivice plynule
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
- barco
- Středně pokročilý

Hra je na mojom staršom E6600 @ 3Ghz konečne hrateľná, predtým pod 20FPS, teraz sa to už väčšinou drží nad 30-tkou pri 1920x1200 high details. No k úplnej plynulosti ešte kus chýba, chcelo by to štvorjadro ...
Dnes som hre zo dve hodinky venoval a začína sa mi to páčiť, kvalitne spracovaný moderný vojnový konflikt.
Dnes som hre zo dve hodinky venoval a začína sa mi to páčiť, kvalitne spracovaný moderný vojnový konflikt.
.