Mass Effect 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Trek
Začátečník
Začátečník

Re: Mass Effect 2

Příspěvek od Trek »

Pohledej, ja jsem ty programy nezkousel, to si spis neco udelam sam, ted to delam rucne pres task manager.

... po case
Tak jsem si na to ten program udelal, je kozi generickej, umi nastavovat afinitu obecne, ma ruzny akce a tak, vychytany

takze spustim jenom

ProcAf.exe MassEffect2 s 50 a 1 s 5 a max

a je to

umi to i masky tech afinit (treba 1010b) a tak, balada, bude se to jeste hodit
Killer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killer »

Hmm, tak ja nevim. U DAO se to casem prodluzovalo snad vsem. Stacilo restartovat hru. A DAO take dost pada.

Ale ME2 mi fakt nepada ani se neprodluzuji casy. Resp. na Normandy jsou porad stejne kratke a v misich to nemerim stopkami...

To je asi opravdu tim, kdo ma jake ovladace a tak. Ja se priznam bez muceni, ze treba ovladace k cipsetu a zvukovce nikdy neaktualizuju. Takze si vesele jedu na ty, co jsem tam dal v listopadu 2007 :-) Jedine, co jsem aktualizoval byly ke grafarne, kdyz jsem v prosinci 2009 daval novou. Ale ty tam take vydrzeji hooodne dlouho :-)
1) ASUS H97-Pro, Core i5 4590 3.3GHz, Gelid Tranquilo rev.2, 2x8 GB RAM Crucial Balistix Sport DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, 128 GB SSD Crucial MX100 + 1TB WD Blue, Asus Xonar DG, 550W Seasonic S12G, Corsair Obsidian 550D
D00M
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D00M »

já délku načítání taky nestopuju, ale většinou mi to vyjde skoro přesně na délku animace, která nahrávání doprovází. pokud se mi nahrávací časy protáhnou, tak ta animace klidně projede i 4x, což je třebas na Normandy děsnej opruz, když uvážíme, že Normandy je malá lokace. obzvlášť pikantní to bylo při cestě do kapitánské kajuty, kde nic není :-)
mrtvola: A64 x2 3800+ (Toledo E6) | Arctic Cooling Freezer 64 Pro | Asus A8R-MVP (xPress 1600) | 4x 1GB Kingston DDR-400 | Leadtek GF 8600 GT | Accelero S1 | LG GSA 4163B (pude z domu)
živola: i5 2400 | box | Gigabyte GA-P67-DS3-B3 | 2x Kingston 4GB 1600 | Gigabyte HD 6770 | SpinPoint 250 GB SATA + 500 GB SATA + 1TB SATA + 1,5 TB SATA | Samsung SH222 AB | Samsung T220 | Genius 5050 + 2x 16W repro | Win Seven RTM

Doom bloguje, poslouchá muziku, chová bílého Supa a silničku.
Killer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killer »

D00M píše:já délku načítání taky nestopuju, ale většinou mi to vyjde skoro přesně na délku animace, která nahrávání doprovází. pokud se mi nahrávací časy protáhnou, tak ta animace klidně projede i 4x, což je třebas na Normandy děsnej opruz, když uvážíme, že Normandy je malá lokace. obzvlášť pikantní to bylo při cestě do kapitánské kajuty, kde nic není :-)
Aha, tak to mne to vzdycky skonci spolu s tou animaci. A kajuta kapitana je nactena tak za 2 sekundy. Tak to fakt nevim, cim to je. Jen doufam, ze to nebut tak, ze v patchi vam to opravi a mne rozhasi :-)
1) ASUS H97-Pro, Core i5 4590 3.3GHz, Gelid Tranquilo rev.2, 2x8 GB RAM Crucial Balistix Sport DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, 128 GB SSD Crucial MX100 + 1TB WD Blue, Asus Xonar DG, 550W Seasonic S12G, Corsair Obsidian 550D
Fenous
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fenous »

Nenasli jste nekdo reseni na bug s vedlejsi misi pro Ishe na Omeze? Prinesl jsem mu prvni package, udelal jsem Paragon actio, Ish se zdekoval, ale v journalu to mam porad jako aktivni misi. Resi se to i na foru Bioware, ale nikdo z odpovednych se k tomu nevyjadril.
huhla
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od huhla »

Killer píše: Co mate s loadingy? Mne to jede na E6750 naprosto normalne, nic sprazovat nemusim. To same bylo, kdyz jsem to zkousel na Athlonu 64 X2 3800+, zdane dlouhe loadingy. Je fakt, ze oboje jede na XPcka.
jak uz tady pisou ostatni, tak na nekterych strojich (ja mam core2duo+visty) trva loading neumerne dlouho, treba me trva loading zony na normandii cca 60 vterin, po "oprave" cca 5 vterin a kapitanova kajuta je hned, takze neni treba nic stopovat ten rozdil je poznat
vypada to jakoby se pri loadovani pouzivalo jen jedno jadro, zajimave ale je, ze jinak hra vyuziva obe jadra

pokud se nekomu nelibi mirandino obleceni, tak nekdo vytvoril alternativni textury, takze kdo chce mirandu v latexu tak tady http://masseffect2mirandamod.blogspot.com/ :-D
fiLL-kiLL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fiLL-kiLL »

Čaute,potřeboval bych poradit. Mám problémy s pár nepovinnými úkoly. Např. pomoc Jacobovi nebo nalezení agenta Cerbera. Když zaletím k potřebné planetě, jak je psáno v pokecu k úkolu, tak můžu pouze skenovat suroviny, ale možnost přistát chybí. Určitě se to tu již řešilo, dík za radu.
Intel Core i5-14400F, GIGABYTE B760, 32 GB DDR3, GeForce RTX 5070 12 GB, HDD Samsung 3 TB SATAII, Fractal Design Core 3000, Logitech MX400, LG 23", Win 10 Pro
XTad
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XTad »

fiLL-kiLL píše:Čaute,potřeboval bych poradit. Mám problémy s pár nepovinnými úkoly. Např. pomoc Jacobovi nebo nalezení agenta Cerbera. Když zaletím k potřebné planetě, jak je psáno v pokecu k úkolu, tak můžu pouze skenovat suroviny, ale možnost přistát chybí. Určitě se to tu již řešilo, dík za radu.
musis ji skenovat tak dlouho, nez uslysis hlaseni o pomoc muzskym hlasem. potom tam vysles sondu a pak tam pujde pristat
fiLL-kiLL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fiLL-kiLL »

Super dík.
Intel Core i5-14400F, GIGABYTE B760, 32 GB DDR3, GeForce RTX 5070 12 GB, HDD Samsung 3 TB SATAII, Fractal Design Core 3000, Logitech MX400, LG 23", Win 10 Pro
Fenous
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fenous »

V tom kruhu scanneru mas bilou rucicku, pujdes jejim smerem az najdes bilej puntik, do toho pustis sondu a da ti to moznost pristat.
anti.77
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od anti.77 »

Chtěl bych se jen zeptat,dá se ukecat dcera tý mokji členky výpravy....jsem v tom baru a ať zkouším jakýkoli variace pošle mě k vodě a jde koupit pití......dík za radu
Case: Fractal Design Meshify C - DarkTG ,MB:Asus Maximus VIII Gene,proc:i7 6700K(cooler: Corsair H80i v2 Extreme),GK: EVGA GeForce GTX1080Ti SC BE Gaming ICX,4x8GB ram: DDR4 Corsair Vengeance LPX Black,disky:SSD A-Data XPG SX900 128GB, HDD : Toshiba P300 3TB, Seagate Barracuda7200.14 -1TB,ext.WD Elements Portable 750GB USB 3.0,zdroj:Seasonic Focus Plus Gold 750W,monitor: Samsung C27H711,klávesnice:GIGABYTE Force K85,myš:Asus Echelon,Windows 10 Home 64bit
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

anti.77 píše:Chtěl bych se jen zeptat,dá se ukecat dcera tý mokji členky výpravy....jsem v tom baru a ať zkouším jakýkoli variace pošle mě k vodě a jde koupit pití......dík za radu
Od Samary? Musíš se chovat, tak jak ti to Samara řekla. Řekla ti co má ráda, co ji vadí apod. podle toho se chovej.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
viiitezslav
Nováček
Nováček

Příspěvek od viiitezslav »

na youtube jsou videa, jak přesně postupovat, myslim že tě k sobě pozve, když správně volíš dialogy při hovoru o cestování
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

anti.77 píše:Chtěl bych se jen zeptat,dá se ukecat dcera tý mokji členky výpravy....jsem v tom baru a ať zkouším jakýkoli variace pošle mě k vodě a jde koupit pití......dík za radu
a pote, ze hru lidi prejdou za 20h, kdyz nectou. Me trvala na prvni dohrani takrka 49h.
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
Prometheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prometheus »

Jde při druhém průchozu změnit "povolání" :?:
Vždy prodávám i jinde.
Spalovac_mrtvol
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Spalovac_mrtvol »

měnit povolání můžeš jen u importovaný postavy z ejdničky nebo nový postavy, pokud použiješ postavu z dvojky tak povolání zůstane to co máš včetně výbavy
viiitezslav
Nováček
Nováček

Příspěvek od viiitezslav »

nevíte, kdy můžeme očekávat další dlc? chystá se prý nějaké vozidlo a další postava
Syntex
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Syntex »

Nejlepší je překlad pro peníze "credits" - Autoři :lol: Požadováno autoři - 4500 :lol:
Killer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killer »

durod píše:
a pote, ze hru lidi prejdou za 20h, kdyz nectou. Me trvala na prvni dohrani takrka 49h.
Ja nevim, ja cetl a fakt jsem se nedostal na 32 hodin. Asi ctu rychle. 49 hodin mi prijde docela dlouho. Mozna ses kochal vyhledy z oken :-)
Killer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killer »

viiitezslav píše:nevíte, kdy můžeme očekávat další dlc? chystá se prý nějaké vozidlo a další postava
Koukni se na social.bioware.com Ja to nejak prestal sledovat, protoze mi veskery jejich DLC prijde na ho.... teda naprd. Navic jsem se ted ponoril do Star Trek Online :-)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“