Nevyhlazené video

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
MartinH.
Nováček
Nováček

Nevyhlazené video

Příspěvek od MartinH. »

Dobrý den!

Rád bych se zeptal odborníků na tomto fóru na řešení svého problému.
Po uvedení nového PC do provozu není přehrávané video vyhlazené, je " drobně kostičkované". Týká se to veškrého přehrávaného videa, ať už v KM Playeru či VLC, před naistalováním DivX i po nich, dokonce tak vypadá i obraz z televizní karty.
Na předchozím PC jsem měl tento problém také, ale nějak se vyřešil, ale to už je řada let a fakt už nevím jak.

Prosím o radu.

Předem velmi děkuji
Můj PC: PhenomII X4 3 GHz, AM3, 4 GB 1333 MHz Kingston RAM (DDR 3), ATI HD 5770 1 GB, Win7 64 bit, tv Karta PCTV 310i.
Předchozí PC: Athlon X2 2,1 GHZ, AM2, 2 GB 667 MHZ Kingston RAM (DDR2), ATI X 1900 XT 512 MB, Win XP SP2
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Nevyhlazené video

Příspěvek od Dzin »

Nemas vyplou deinterlaci? Nemáš větši monitor :-) Mohou to mit na svedomí drivery k VGA.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
MartinH.
Nováček
Nováček

Příspěvek od MartinH. »

Ne, tak to nevypadá, spíše to vypadá jako když se vypne vyhlazování písma ve windows (což tedy vypnuté není) a postihuje to i titulky.
GulDucat
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GulDucat »

Mel jsem podobny problem, a mohly za to ovladace televizni karty, trvale obsazovaly overlay kanal, takze ostatni spustena videa nebyla akcelerovana/filtrovana, zkusil bych tedy odinstalovat TV kartu, vytahnout ji z PC, a reinstalovat ovladace graficke karty, pak bych zkusil jestli to funguje bez problemu.
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“