Crysis - technická stránka hry

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Crysis - technická stránka hry

Příspěvek od Swat »

Assassin's Creed,počkejme na AC 2,Far Cry 2,počkejme na Splinter Cell Conviction a nakonec ponorková simulace Silent Hunter,když pominu trojku,tak určitě čtyřka a právě vycházející pětka.Samozřejmě,že nemluvím o hrách,který vyjdou,ale ty co už vyšly,vypadaj,ve světě ve kterym se odehrávaj,dokonale a dokonale šlapou.Bez kompromisů,prostě vypadaj skvěle,na trochu slušnější kartě jedou naplno bez slowdownů a framedropů.Ano,Crysis vypadá úchvatně a bude ještě dlouho na špičce,ale je optimalizovanej na pytel.A pro herní zážitek je optimalizace,alespoň pro mě,naprosto stěžejní záležitostí.Já nejsem typ hráče,kterej si řekne "no seká se to,ale hlavně že pařim,hlavně že to dobře vypadá".Když za hru zaplatim,tak očekávám maximum,bez žádnejch "ale",nebo "kdyby".Jestliže v současný době většina z nás mnohonásobně převyšuje doporučený požadavky na hardware a ono to stejně nechodí stoprocentně po celou dobu hraní,pak je něco špatně.Nicméně je to věc názoru,někdo se s tím smíří,já ne.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

to není žádý nadávání to je prostý fakt :-) když ti hra využívá sotva jedno jádro na takovouhle hru to je prostě špatný, holt si vývojáři usmysleli že udělají nejnáročnější hru současnosti tak ji měli.. kdyby zapracovali na optimalizace pro vícejádrový procesory a tak různě vypadá stejně možná i líp a ještě bys ji rozjel na slušný FPS.
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Tak jsem dojel Awakening,další kritická mise.Musím říct,že s CCC módem tam ten náš diskutovaný slowdown byl,ale byl pořád plynulej.Fps šly podle podle pocitu tak na dvacet,ale rozhodně se to nijak nezastavovalo ani nezpomalovalo.Na druhou stranu jsem měl slowdovny jak prase když jsem se blížil k drtiči,kde jsou ty čtyři soldáti v nanohadru.Slowdown a sekání nastalo když jeden z nich začal pálit z minigunu.Ono to klidně může mít nějakou spojitost se zvukem,protože někomu ten slowdown nastane když se otřásat ta hora doprovázená řhměním,mě to teď nastalo při zvuku minigunu.Nejvíc mě ale vytočilo,když mi hra už podruhý od rozjetí singlu zatuhla.Zase zátuh,po deseti vteřinách se rozzsypala grafika.Tentokrát to hodilo hlášku,že ovladač gk nv4_disp.dll přestal pracovat,ať restartuju systém,přičemž hra zůstala spadlá na liště.Tak jsem jí zkušebně maximalizoval a normálně se objevilo regulérní menu,který jsem escapem odmáčk a jel jsem dál-no prostě nachápu.Nemáte někdo tušení,co s tím?Ten nv4_disp.dll toho jsou taky plný fóra.....Jinak předesílám že mám tři dny starou instalaci woken s novejma driverama ke všemu,dx9 z února (letos)-prostě všechno up-to-date....jako kdyby to byl zdroj tak podle mě nevalí ano GTA 4,FC 2 a jiný náročný hry,ale dělá to jen Crysis.Dík za každou radu.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
sam_217
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sam_217 »

Zvláštní já takovej problém nemám, musim hlavně poznamenat, že 4GHz oproti 3GHz na dvoujádru znát je a musím v tomto nesouhlasit s PCTuingem že při vyšších rozlišeních nemá cenu taktovat CPU nad 3GHz protože tam není rozdíl - OMYL, je! Protože hraju v rozlišení 1680x1050 na těch detailech co nastavil mod, bez AA (to by moje GTS250 už asi nezvládla) a rozdíl je někde 7+FPS, takže jsem kvůli tomuto koupil kvalitní chladič abych mohl porvozovat procesor na 4GHz, protože tam nárust je!
A co se týče vaší diskuze o optimalizaci, crysis má hodně efektů.....a hodně žere grafiku, crysis těží hlavně z grafický karty a mě sice 4GHz CPU přidá +7FPS, ale HD5870 mi jich přidá 30......takže s crysisem pořádně nepohne 5GHz CPU, ale pořádná grafika, CPU pouze odstraňuje nějaké limity co to ještě brzdí, ale ti limity někde končí, jediný co sem zjistil já, že ty limity u 3GHz nekončí...
PC1: AMD Ryzen 5800X3D@default Noctua NH-D15S // X570 AORUS MASTER (rev 1.0) // 64GB Patriot Viper Steel 3600MHz@CL18-22-22-42 // 9070XT Pulse // MSI Optix MAG274QRF-QD - 1mrtvý quantum dot pixel!!! // Samsung PM961 (1TB NVMe), Crucial M4 256GB, Micron enterprise SSD1920GB, Crucial MX500 2TB... // LianLi O11 XL // SSR-850FX

PC2: Lenovo Legion 5 17ACH6H - Ryzen 7 5800H / 16GB / RTX 3070 mobile 130W TDP
izerS18
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od izerS18 »

sam_217 píše:...
A co se týče vaší diskuze o optimalizaci, crysis má hodně efektů.....a hodně žere grafiku, crysis těží hlavně z grafický karty a mě sice 4GHz CPU přidá +7FPS, ale HD5870 mi jich přidá 30......takže s crysisem pořádně nepohne 5GHz CPU, ale pořádná grafika, CPU pouze odstraňuje nějaké limity co to ještě brzdí, ale ti limity někde končí, jediný co sem zjistil já, že ty limity u 3GHz nekončí...
Souhlas.

To Swat
Kde jsi měl problém v Awakeningu? Ničeho jsem si nevšiml, že opět padly FPS...
AsRock Z370 Taichi | 8700K @ 4,9GHz 1.28v @ Corsair 110i GT | Crucial Ballistix 2 x 16 GB 3200MHz CL 16 | Evga RTX 3080 Ti Ultra | Corsair MP510 1GB + 20TB Capacity | Seasonic Prime 1200 W Platinum | PHANTEKS Enthoo Elite
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Na Awakening se vybodni,jsem úplně v prdeli.Včera jsem nedohrál Core,protože systém tuhne.Zkoušel jsem i odinstalovat mód a zatuhlo to znova.Po deseti vteřinách zátuhu to buď hodí hlášku že ovladač nv4_disp přestal pracovat,nebo se rozkopnou textury.Začínám věřit tomu,že novou 275ku Enermax 500W v Crysis neutáhne,protože všechno ostatní jinak chodí včetně GTA 4,FC2,Dirt 2,Shift-prostě všechno kromě Crysis.Takže to asi nebude vadnou kartou,to by jinak nešlo nic.Zkusím osadit starou 8800 GTX,která mi tu leží a dám Core v Crysis.Jako s 275kou Core neprojedu-do pěti minut to zamrzne.Čekaj mě hodiny testování a to bych se pos..l..
sisikar
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sisikar »

Swat píše:Na Awakening se vybodni,jsem úplně v prdeli.Včera jsem nedohrál Core,protože systém tuhne.Zkoušel jsem i odinstalovat mód a zatuhlo to znova.Po deseti vteřinách zátuhu to buď hodí hlášku že ovladač nv4_disp přestal pracovat,nebo se rozkopnou textury.Začínám věřit tomu,že novou 275ku Enermax 500W v Crysis neutáhne,protože všechno ostatní jinak chodí včetně GTA 4,FC2,Dirt 2,Shift-prostě všechno kromě Crysis.Takže to asi nebude vadnou kartou,to by jinak nešlo nic.Zkusím osadit starou 8800 GTX,která mi tu leží a dám Core v Crysis.Jako s 275kou Core neprojedu-do pěti minut to zamrzne.Čekaj mě hodiny testování a to bych se pos..l..
Never tomu ze ti to neutiahne ten enermax, proste skus bez ziadnej modifikacie tej hry , len cisto original hru. Proste tou hrou ako som bol zo zaciatku ohromeny a nadchnuty z neuveritelnej grafiky tak ta optimalizacia a drobne chybicky krasy ktore su niekedy dost zavazne tak teraz som z tej hry dost znechuteny a ovela radsej si zahram bud DIRT2, resident evil 5 ktory vyuzije 4 jadro naplno, alien vs predator........ a este dalsie.
CPU: AMD FX-8320 (4.5GHz@1,464v) + Gelid Tranquillo Rev.2 (CM JetFlo 120mm); MB: ASUS M5A99X EVO R2.0; RAM: 2x4GB Kingston HyperX Fury DDR3 1600MHz; GPU: Gigabyte R9 280X OC Windforce 3X (GPU : 1100MHz / MEM : 6000MHz); HDD: Western Digital Blue 500GB; PSU: Corsair TX650 V2; Case: Cooler Master Elite 371 ( TOP: 2x AC F12 120mm, FRONT: 1x CM SickleFlow 120mm Red LED, BACK: 1x CM 120mm); OS: Win 7 Pro 64-bit
sam_217
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sam_217 »

Swat píše:Na Awakening se vybodni,jsem úplně v prdeli.Včera jsem nedohrál Core,protože systém tuhne.Zkoušel jsem i odinstalovat mód a zatuhlo to znova.Po deseti vteřinách zátuhu to buď hodí hlášku že ovladač nv4_disp přestal pracovat,nebo se rozkopnou textury.Začínám věřit tomu,že novou 275ku Enermax 500W v Crysis neutáhne,protože všechno ostatní jinak chodí včetně GTA 4,FC2,Dirt 2,Shift-prostě všechno kromě Crysis.Takže to asi nebude vadnou kartou,to by jinak nešlo nic.Zkusím osadit starou 8800 GTX,která mi tu leží a dám Core v Crysis.Jako s 275kou Core neprojedu-do pěti minut to zamrzne.Čekaj mě hodiny testování a to bych se pos..l..
Na jakym OS jedeš? Padání může být zapříčiněno nekompatibilitou s OS, ě občas na Win 7 Crysis docela blbnul, nechápu proč, ale prostě sem tam [hryz] ačernbá obrazovka a "program crysis přestal pracovat"..tak sem zkoušel kompatibilitu na win vista, otu ž pak šlo, ale počase sem tjistil že to v poho jede i bez kompatibility.....asi protože jde taky o patche, já to mám na verzi 1.2 a spouštim v 64bitové verzi...tobě by možná pomohla kompatibilita, nebo poatche, pokud je nemáš nainstalovaný...

Tohle totiž vypadá opravdu divně, a že 500W, ještě navíc ENERMAX neutáhne 275 v zátěži crysis je podle mě nesmysl, 500W je dost, pokud ovšem nemáš vysoký OC nějakýho brutálního žravýho 4jádra....spotřeba GTX275tky s přetaktovanym Core i7 920 na 3,6GHz by měla žrát v crysis 320W - pokud ten enermax, což je slušná značka, má aspoň 70% účinnost (a protože je to enermax měl by mít rozhodně víc) dokáže dodávat stále 350W, což akorát tak vyhovuje na spotřebu této sestavy s rezervou pár desítek Wattů na OC....

Pokud se ti nezdá crysis a myslíš že je to spotřebou, zkus, jestli ti systém vytuhne ve FURMARKU, pokud to neztuhne, problém je asi někde jinde....jedna to taky vypadá, že zloběj drivery takže zase, jakou máš verzi forceware?
PC1: AMD Ryzen 5800X3D@default Noctua NH-D15S // X570 AORUS MASTER (rev 1.0) // 64GB Patriot Viper Steel 3600MHz@CL18-22-22-42 // 9070XT Pulse // MSI Optix MAG274QRF-QD - 1mrtvý quantum dot pixel!!! // Samsung PM961 (1TB NVMe), Crucial M4 256GB, Micron enterprise SSD1920GB, Crucial MX500 2TB... // LianLi O11 XL // SSR-850FX

Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Mám čistou instalaci woken,forceware jsem měl 195.26,včera jsem ještě zkoušel 196.21 a tuhlo to pořád.A samozřejmě že jsem zkusil odinstalovat mód a rozjet Core od začátku pouze se základní hrou a patchem 1.2 a vytuhlo to stejně.Tam jde hlavně o tu 12V větev,která je podle mě-byť je to 500W Enermax-na 275ku slabá.V doporučení má ta karta 40A a ten Enermax dává tuším 36A.A nějak mi to prostě říká,že je to slabý,protože poprvé mi to zatuhlo ke konci mise Relic (3.level),podruhý to zatuhlo v Awakening před vstupem do hory,kde tam všichni pálej,do toho pálí V-tol atd.Pak přišel Core a tam to zatuhlo po pěti minutách od začátku levelu.Tak jsem dal restart,jedu dál,vytuhlo to do tří minut....prostě nehratelný.Jako upřímě efekty v Coru a vůbec celej ten level se dá s klidem použít jako grafickej benchmark.Dovolím si tvrdit,že to není GK,protože když mi odešla GK (mimochodem první 275ka,kterou odpálila deska-teď mám všechno nový,kartu mi vyměnili za novou),tak nejelo nic.No nic,řešim to,za chvíli jedu pro 880W Tagana (stejně jsem chtěl zdroj upgradovat,protože ty karty budou žrát víc a víc),budu testovat a dám vědět.
izerS18
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od izerS18 »

Ta spotřeba se mi nezdá.
Sice mám měřák odběru od Zalmana napojený ke zdroji, ale zas takovou odchylku mít nebude a se sestavou níž(OC sedí) jsem na max 420W v Crysis - co jsem si všiml

Ale uvidíš po výměně zdroje.
AsRock Z370 Taichi | 8700K @ 4,9GHz 1.28v @ Corsair 110i GT | Crucial Ballistix 2 x 16 GB 3200MHz CL 16 | Evga RTX 3080 Ti Ultra | Corsair MP510 1GB + 20TB Capacity | Seasonic Prime 1200 W Platinum | PHANTEKS Enthoo Elite
sam_217
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sam_217 »

tak sem si stáhnul rygel texture update, je to znát :lol: ale žere to výkon, FPS někde i o 5 míň a jinak se rozhodně vyplatí vynutit 16xAF v ovladačích a vypnout r_UsePOM 0 skutečnš se zaplyn filtrovánim všecko vypadá líp, sice se vypne prej paralax maping takže některý objeky sou najednou placatější, ale podle mě je lepší 16xAF než vyšší kameny a zemi atd....škoda že nejde obojí, ikdyž, k čemu ten paralax maping je dobrej? To tohle blokuje AF na crysis?

A další věc u toho CCC, škoda, že někde je to moc agresivně žlutý....sice nasvícení v džungli paráda, barvy sou reálnější ale někde je to opačně, tráva na sluni vypadá strašně je agresivně světle zelená, někde je ot prostě moc přežloutlý na některých místech, chtělo by to ještě vychytat..škoda že není něco jako realLifesis s vyššími FPS vyšší světlostí a pořádně modrou oblohou s hodně zářivym sluncem (normoální realLifeSis má celou oblohu světle modrou a slunce nikde a celý to na pár míst působí docela pěkně ale něke je to divný a na celkové + a - vyhrává CCC které má zatim nejvíc + ale pořád to není ideální, koukal sem na video
http://www.youtube.com/watch?v=KU0SMCcU ... re=related - tak tohle by vypadalo fakt super kdyby to tak bylo ale jás em si ten Ultracfg stáhnul, a není to nic jinýho než trošku přitmavený VERYHIGH detaily s blbym poměrem barev takže sice je agresivnější kontrast a je to víc nažloutlý ty barvy kvůli světlu, ale jinde je moc temno a není to přirozený...

Weightlifter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Weightlifter »

Crysis bez POMu není Crysis, na crymodu mají mod díky kterému by měl fungovat AF s Parallax occlussion mappingem. Ještě ale není kompletní takže to zatím asi funguje jen na ty jejich mody
http://www.youtube.com/watch?v=gcAsJdo7dME
sisikar
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sisikar »

Swat píše:Mám čistou instalaci woken,forceware jsem měl 195.26,včera jsem ještě zkoušel 196.21 a tuhlo to pořád.A samozřejmě že jsem zkusil odinstalovat mód a rozjet Core od začátku pouze se základní hrou a patchem 1.2 a vytuhlo to stejně.Tam jde hlavně o tu 12V větev,která je podle mě-byť je to 500W Enermax-na 275ku slabá.V doporučení má ta karta 40A a ten Enermax dává tuším 36A.A nějak mi to prostě říká,že je to slabý,protože poprvé mi to zatuhlo ke konci mise Relic (3.level),podruhý to zatuhlo v Awakening před vstupem do hory,kde tam všichni pálej,do toho pálí V-tol atd.Pak přišel Core a tam to zatuhlo po pěti minutách od začátku levelu.Tak jsem dal restart,jedu dál,vytuhlo to do tří minut....prostě nehratelný.Jako upřímě efekty v Coru a vůbec celej ten level se dá s klidem použít jako grafickej benchmark.Dovolím si tvrdit,že to není GK,protože když mi odešla GK (mimochodem první 275ka,kterou odpálila deska-teď mám všechno nový,kartu mi vyměnili za novou),tak nejelo nic.No nic,řešim to,za chvíli jedu pro 880W Tagana (stejně jsem chtěl zdroj upgradovat,protože ty karty budou žrát víc a víc),budu testovat a dám vědět.
To si fakt normalne myslis ze ta karta ma odber 40 Amper??? vies si to vypocitat na vykon vo wattoch?? to mas prud x napatie tj. 12 x 40 a to je 480wattov, a este aj pcie slot ti dava do nes stavu okolo 100Watt. Ved to neni normalne aby hentolko ti zrala karta.Proste vyrobca udava tie Ampere na zaklade hrubeho vykonu zdroja, tj. 40 amper ma dobry 500 wattovy OCZ,coolermaster,enermax a aj fortron.Ved si zober ze ja mam Fortron Blue storm 2 500W a utiahne mi celu zostavu vid. v podpise a to mam 260GTX OC a skusal som aj CPU na 1,5 votla dat ziaden pad systemu.Ta 275 ma mozno o 10 wattov vacsi odber ako moja.Proste hladaj chybu niekde hra-system.A este na margo pocitacov, mozes mat aj 2-3 zostavy identicke a predsa software na kazdej sa bude spravat inak,mam to odskusane. Takze ak si kupil preboha 800Watoovy zdroj tak to zbytocne si vyhodil peniaze, a radsej si mohol cosi nasetrit a kupit radsej 5850 pripadne 5870 grafu. To na tom 800 watovom ti aj dve 275 utiahne a sprstom v nose. A este na zaver, moj kamarat ma zostavu podobnu ako mam ja a vzdy ked instaluje cez image subor tam mu to mrzne,skusal vsetko , to si ma kupit 1 KW zdroj?
CPU: AMD FX-8320 (4.5GHz@1,464v) + Gelid Tranquillo Rev.2 (CM JetFlo 120mm); MB: ASUS M5A99X EVO R2.0; RAM: 2x4GB Kingston HyperX Fury DDR3 1600MHz; GPU: Gigabyte R9 280X OC Windforce 3X (GPU : 1100MHz / MEM : 6000MHz); HDD: Western Digital Blue 500GB; PSU: Corsair TX650 V2; Case: Cooler Master Elite 371 ( TOP: 2x AC F12 120mm, FRONT: 1x CM SickleFlow 120mm Red LED, BACK: 1x CM 120mm); OS: Win 7 Pro 64-bit
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Dík za vysvětlení.Už jsem tu psal,že zdroj jsem chtěl upgaradovat už dlouho.Není vyloučeno,že jednou osadím SLI a za další už dlouho se chystám postavit druhej comp.Z toho vyplývá,že jsem nevyhodil peníze,ale mám zdroj ready na druhou sestavu.No každopádně Crysis tuhne vesele dál,takže jdu nadále laborovat.
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Takže jsem osadil starou 8800 GTX a právě jsem prošel Core a následně zamrzlý údolí až k misi kde po přestřelce nasedáte do jeepu a jedete ke zřícenýmu V-tolu.Takže to vypadá,že GTX 275 nefunguje na 100%,protože stará (a dobrá) 8800ka to dala,jel jsem v 1680x1050 s 2xAA tzn.přesně v nastavení jaký mám na 275ce.Samozřejmě to byla slideshow,ale odhadem ve dvaceti fps jsem to odehrál.Takže zítra jedu reklamovat 275ku. O P Ě T ! ! !
Lovil jsem všude možně po fórech a nikdo tam nepopisuje,že by všechno chodilo kromě Crysis.Buď jim nechodí nic,nebo všechno.Zkrátka s tou kartou je něco špatně.Takže sisikare ještě jednou dík,ale jde o hw problém.
sisikar
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sisikar »

Swat píše:Takže jsem osadil starou 8800 GTX a právě jsem prošel Core a následně zamrzlý údolí až k misi kde po přestřelce nasedáte do jeepu a jedete ke zřícenýmu V-tolu.Takže to vypadá,že GTX 275 nefunguje na 100%,protože stará (a dobrá) 8800ka to dala,jel jsem v 1680x1050 s 2xAA tzn.přesně v nastavení jaký mám na 275ce.Samozřejmě to byla slideshow,ale odhadem ve dvaceti fps jsem to odehrál.Takže zítra jedu reklamovat 275ku. O P Ě T ! ! !
Lovil jsem všude možně po fórech a nikdo tam nepopisuje,že by všechno chodilo kromě Crysis.Buď jim nechodí nic,nebo všechno.Zkrátka s tou kartou je něco špatně.Takže sisikare ještě jednou dík,ale jde o hw problém.
Jo aj nabuduce:)
sam_217
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sam_217 »

A seš si jistý, že je to kartou, když ostatnní hry jedou bez problému? Myslíš že ti jí takhle vyreklamujou?

Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Takže pánové,manuálně jsem dal větrák na 60% a hra nezamrzne kdyby se na monitoru dělo nevim co.Myslel jsem,že když má karta do 85 stupňů,že je to v pohodě a to znova opakuju,že mám otevřenou skříň.Testuju to od rána, s defaultníma otáčkama to spolehlivě zamrzne,s větrákem na 60% jsem projel Core už několikrát naprosto v pohodě.Takže i když jsem s GTX 275 po stránce výkonu spokojen,musím konstatovat,že chlazení se u týhle karty vůbec nepovedlo.Aspoň mě to přinutilo si koupit silnější zdroj a Enermax je v záloze na druhej comp 8)
izerS18
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od izerS18 »

Zajimavé zjištění. Mně GTX280 nepadne ani při 90C. Ale co kus, to originál, jiná součástka... Na druhou stranu, když dáš větrák manuálně na 60%, kolik ti pak topí karta :?: Když mi karta hřeje na 85C po cca 45min hraní Crysis, tak větrák jede na 80-85%
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Jel jsem asi hodinu.Začal jsem Corem,pak zamrzlej level,pak jsem dal alt+ctrl+del na plochu a teplota byla 77C.Se zavřenym casem.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“