Nejde otevřít žádný program Rychle pls. PC je nepoužitelný

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 7.

Moderátor: Loki5567

arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Nejde otevřít žádný program Rychle pls. PC je nepoužitelný

Příspěvek od arxeiss »

Díky za odkaz, ale ten web mi načte totálně bez designu. a je to nečitelné.
Jěště stáhnu nějaký ten soft proti malware, a uvidím jestli ten něco najde. Jinak Oprava

Edit:\\ V adrese jsem přepsal /cs/ na /en/ a už to jede, a dá se to číst http://windows7forums.com/en/windows-7- ... -open.html

Edit2:\\ Já se nedostanu do regedit, takže vážně jedině oprava :) :evil:

Edit3:\\ Co tak pročítám, tak všude se počítá např s tím že se dají otevřít systémové nástroje, ale u mě ani to nejde...
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arxeiss »

Zkoušel jsem Opravit ale bezúspěšně, a když jsem dal Bod Obnovy systému tak ta samá chyba, pokud se to snažím otevřít přes příkazový řádek, tak jak se mi vše dařilo, tak toto prostě nejde. :(
Pak jestli někde najdu to co se má měnit v registrech, tak zkusím ten soubor, jinak asi reinstal :evil:
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arxeiss »

Exp píše:Tady je to pro W7
http://windows7forums.com/en/windows-7- ... -open.html

Oprava by taky mohla vyjít, proč to nezkusit.
Oprava nevyšla, toto nakonec pomohlo, všem moc díky. Můžete LOCK
Exp
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Exp »

Vidíš, že to jde, když si to pořádně pročteš ;)
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arxeiss »

tam nebyl problém že by jsem si to nepřečetl pořádně. Ale v tom že jsem se nedostal do Registrů, tak jsem si musel vytvořit BAT soubor ve kterém jsem si pustil Příkazový řádek, pak Notepad do kterého jsem uložil ty příkazy, pak přez příkazoý řádek pustit ten REG soubor co jsem vytvořil. Nevím ale proč jsem ráno začal zkoušet Opravu, body obnovy a nevzpoměl jsem si na ty registry :evil:
Navíc jsem dělal 2,5hodin zálohu, ale ta se hodí dycky :)
Díky moc, jsem tvým dlužníkem
Exp
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Exp »

Máš pravdu, blbě čtu já - nějak jsem si vsugeroval, že ti nejdou otevřít jen exe. Každopádně rád jsem pomohl, jsme zas o něco chytřejší :)
Odpovědět

Zpět na „Windows 7“