Nenaskočí monitor a GK se vypne

Libovolný výrobce, technologie, informace, rady, výběr, ovladače.

Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO, Hladis

Odpovědět
7maverick7
Nováček
Nováček

Nenaskočí monitor a GK se vypne

Příspěvek od 7maverick7 »

Zdravím,

Uz si nevím rady. jednou si tak přijdu domů k PC, který jelo bez problémů měsíce. zapnu ho a nen askočí monitor. Ať jsem restartoval jak chtěl tak nic. Pak jsem zjistil, že potom co ho zapnu tak se roztoci větráček na Gk, ale pak se hned vypne. Po chvilce různýho odpojování a zkoušení jsem zjistil ze vetrášek se rozběhne, když odpojím takovej ten konektor co vede od zdroje .... tuším ATX nebo jak se to jmenuje :D tak se všechno rozběhne .... ale samozřejmě nejede celý počítač, což je jasný ... No a tak nějak nevím co stím a kde se stala chyba.... Moc díky za každou radu ...
jack08
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Nenaskočí monitor a GK se vypne

Příspěvek od jack08 »

Možná vada zdroje. Co máš za zdroj?
7maverick7
Nováček
Nováček

Příspěvek od 7maverick7 »

Typ: ATX 400W ventilátor 120mmx120mm (velmi tichý) !!
Typ zdroje: ATX PS II,
Specifikace: EN 55022 a ESN EN 60950 +A1 +A2 +A3
Prostředí: Teplota - provozní : +5 - +40°C, skladovací : -25 - +60°C
Termoregulace ventilátoru.
Vstup zdroje jištěn tavnou pojistkou.
Elektronická ochrana při zkratu na výstupu.
100% zahoření a kontrola v Evropě
jack08
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od jack08 »

Říkám furt, EuroCase je šmejd, takže budeš muset koupit zdroj. Jaký je zbytek sesatvy?
Důležité: počítač s tímto zdrojem raději už nazapínej, pokud nechceš přijít také o zbytek sestavy.
Duraxx
Nováček
Nováček

Příspěvek od Duraxx »

hele .. taky nejsem zrovna 2x dobrej expert na Pc .. tak trosku se softwarem a hardwarem zacinam .. a musim rict , co rika frajer nademnou .. =) stím zdrojem uz sem měl dost zkusenosti .. =) a taky bych 100% typoval ze to bude zdrojem .. =) ale tak .. kolikrat se mi stalo ze to taky není zdrojem .. spatne pripojinej obraz .. nebo spatne pripojeny v PC.. a jiny věci .. nemusi to byt nejen GK ..
Fox_25
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fox_25 »

Dole je to trošku vysvětleno. http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?f=76&t=153733

A dokud neprozradíš zbytek sestavy je to věštění z křišťálové koule. Už by jste se mohli naučit že PC není konzole a je každé jiné.
mr.qeg
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mr.qeg »

Možná bych zkusil grafiku v jiném PC. Před Vánocemi jsem měl podobný problém, kdy nenajel monitor, a bylo to grafikou.
zach
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zach »

nedávno sem řešil podobnej problem, po zapnutí PC nenaskočil obraz a PC se restartovalo, naštestí to byla jenom blbost. stačilo vyndat GK vyfoukat prach v PCI-E a kartu vratit, mela jenom blbej dotek v patici, než sem na to přišel tak sem byl zoufalej ale vzpomel jsme si že kdysi davno mi to delala AGP karta jedna z prvních na trhu, mela blbej kontakt ve slotu a proto nenabehlo PC, jinak ve zdroji to nebude protože jinak by nefungovalo nejspíš nic větev pro GK je stejna jako ostatní větve s MOLEX koncovkou akorát má vlastní jištění kuli vyššímu odběru,ale neříkam že nemohl zdroj odejit ale nejspíš jenom obvod kterej má nastarosti jištení větve pro GK.
asus m5a97 evo r2.0 EVGA GTX1050Ti ,AOC 27" FHD , SSD 250GB Crucial , HDD WD SATA III 1500GB 32MB 3x ,CPU AMD FX8370+ 4.0 Ghz , RAM 8GB HyperX Fury .-)
Odpovědět

Zpět na „Grafické karty“