Gears of Wars - po smazání nejde znovu nainstalovat
Moderátor: Baneshee
- Redbull_cz
- Nováček

-
Gears of Wars - po smazání nejde znovu nainstalovat
Nainstaloval jsem si do pc.hru Gears of War a po uspěšném nainstalováni sem posleze omilem smazal vsechny nainstalovane soubory. Teď když hru chci preinstalovat nebo uplně odinstalovat píše mi to chybu. Nevíte někdo co s tím? Děkuji.
Hra je original.
Naposledy upravil(a) Thellwin dne sob 27. úno 2010, 07:14, celkem upraveno 1 x.
Důvod: upraven náezv
Důvod: upraven náezv
- Ladis1
- Začátečník

-
Re: Gears of Wars (prosím poradte)
format C
, ne fakt nevím
- M-Kk83
- Nováček

buď si můžeš spustit z windows regedit a odstranit pozůstalé registry po hře ručně, nebo zkusit stáhnout nějaký program na čištění registrů např reg cleaner apod...
- Redbull_cz
- Nováček

-
M-Kk83 Ja ti zatim dekuju,ale v tom regeditu se moc nevyznam a reg cleaner neni v cestine stahnul jsem ho z stahuj.cz tuhle verzi Free Registry Cleaner 4.11. V programu sem dal scan now(prohlednout). Našlo to tak kolem 3tis.problemu klikl jsem na fix all a stejnak to nepomohlo. Tak teda nevim budu to zkoušet.
.
- M-Kk83
- Nováček

2 Redbull cz: Promiň! nějak mě nenapadlo že né každej umí s regeditem... zkusím poradit. Prostě jen spusť regedit měl by si mít označenej modře Počítač - nechej to tak. zmáčkni F3 (hledat) a napiš gears of war (mě stačilo i gears). Regedit začne hledat první co najde by mělo být info o naistalované gow (product name gears of war) neboj se smazat "celou složku - info o instalaci" kde je tenhle záznam. zase zmáčkni F3 regedit bude pokračovat v hledání a najde další záznamy postupně je s klidným svědomím smazej (samozřejmě jen ty u kterých vidíš že se týkají gow) tím v podstatě vymažeš informace o tom že jsi kdy měl na svém pc gow nainstalované pak by měla nová instalace proběhnout v pohodě. btw.: už jsem takhle vyřešil vícero problému s tím že někdo neodinstaloval hru standartně z přidat odebrat programy prostě jen smazal složku a pak když ji instaloval znovu samozřejmě že to nešlo... Doufám že to pomůže!
- Redbull_cz
- Nováček

-
Tak jsem to zkusil podle tvých rad a stále se mi ten problém nepodařilo odstranit,nevím kde dělám chybu píše mi to stále: číslo chyby 0x80040702 Popis:Selhalo zavedení knihovny DLL:GameuxInstall Helper. Instalační program bude nyní ukončen. Asi se na to vykašlu a budu pařit COD MW2
ale ještě jednou dík. 
- Trewis
- Začátečník

-
daj start potom spustit tam napis regedit stlac ctrl+f napis tam gears... a vymaz vsecko co ma neco spolecne z gow mne sa to stalo z jednu hru a len toto fungovalo
- M-Kk83
- Nováček

a zkoušel jsi to nainstalovat do jiné složky jen tak zkusmo?
- Redbull_cz
- Nováček

-
No v tom je pravě ten vtip přes instalačni balíček mě to vubec nepustí hlasí to že je potřeba to nainstalovat přes setup a tam to hlasí tu chybu zkoušel jsem všechny soubory zkopirovat z DVD do slozky pak přes setup a nic. ten regedit taky nezabral
. Jinak používám windows 7....
- M-Kk83
- Nováček

takže trochu jsem zapátral a zjistil že pod číslem té chyby co jsi napsal se skrývá toto je potřeba si najít složku windows\system32 ale neotvírej jí jen jí najdi. pak si otevři znovu průzkumník a do pole vyhledávání zadej GameuxInstallHelper.dll (pozor může to být i skrytý soubor tudíž ho to nemusí najít musíš nastavit vyhledávání i ve skrytých souborech) a v zásadě jde o to tenhle soubor nakopírovat do složky system32 protože odinstalátor se ho snaží najít tam kde byla hra nainstalována a potom v systému kde samozřejmě není. takže suma sumárum pokud by sis pamatoval ve které složce (přesně) byla hra nainstalovaná tak ji pouze vytvořit znovu a nahrát tam jen ten soubor pak by to mělo jít odinstalovat i nainstalovat víc už mě nenapadá protože to pořádně neví ani sami vývojáři hry jak tak zjišťuju. pokud bys tu knihovnu nemohl najít mám ji (gow mám nainstalovaný) tak jí můžu upnout třeba na ulož to...
- Leadel
- Nováček

-
Re: Gears of Wars - po smazání nejde znovu nainstalovat
Stalo se mi úplně to samé s hrou Sins of a Solar Empire. Když se pokouším hru nainstalovat znovu, tak mi vyskočí nabídka, jestli chci změnit nastavení, opravit aplikaci a nebo ji odinstalovat, at dam cokoliv tak mi to napíše: Error: could not access network location :.
Zkoušel jsem se řídit předchozími příspěvky, ale bez výsledku!
Zkoušel jsem se řídit předchozími příspěvky, ale bez výsledku!
- Meridius
- Středně pokročilý

-
Re: Gears of Wars - po smazání nejde znovu nainstalovat
Co zkusit toto? http://support.microsoft.com/kb/886549
Mno nebo takové vidlácké možné řešení...pokud jsi připojený k internetu, tak jej zkus zakázat....nainstalovat to, co vyvolává tuto chybu a znovu pustit net. Možná to pomůže.
Jinak je to o úpravě registrů.
Mno nebo takové vidlácké možné řešení...pokud jsi připojený k internetu, tak jej zkus zakázat....nainstalovat to, co vyvolává tuto chybu a znovu pustit net. Možná to pomůže.
Jinak je to o úpravě registrů.
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5