Problém s mikrofonem

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Radagabi
Začátečník
Začátečník

Problém s mikrofonem

Příspěvek od Radagabi »

Zdravím.
Po dlouhé době jsem tu zas,dnes jsem si chtěl zavolat s kamarádem přes Skype a mikrofon nejede.Koupil jsem nový a ten taky nefunguje...
Hodně jsem toho prohledal,ale nic moc jsem nenašel.Jediné co,tak je samovolné smenšování hlasitosti mikrofonu při volání-jen při volání:
Obrázek

Jsem už fakt v koncích.

Díky mnohokrát za radu.
Základní deska:Gigabyte GA-880GA UD3H Procesor:AMD Phenom II X4 925 + GELID Solution Tranquillo Operační paměť:Kingston HyperX 2x4GB 1600MHz Grafická karta:Sapphire HD 6850 Toxic 1GB GDDR5 Pevný disk:WesternDigital 250GB + Samsung SpinPoint F3 - 1TB Zdroj:Seasonic SS-550ET-F3 500W Bronze Skříň:CoolerMaster Elite 430 + Scythe KM03-BK Kaze Master Pro 5,25" + 3× Fractal Design 120mm Silent Series R2 + Coolermaster BC 120 Blue 120mm Operační systém:Windows 7 64bit
GulDucat
Začátečník
Začátečník

Re: Problém s mikrofonem

Příspěvek od GulDucat »

Chtelo by to informace o typu mikrofonu, a pripojeni.
Obvykle byva problem ve zpetne vazbe, tedy ze mikrofon chyta zvuk z reproduktoru, kdyz misto reproduktoru pouzijete sluchatka, pak by mel takovy problem zmizet, programy se vetsinou pokousi rozpojit zpetnou vazbu prave ztlumenim signalu.
Druha varianta je prebuzeni mikrofonniho vstupu zvukove karty, to vznika v pripade ze je mikrofon vybaven vlastnim korekcnim predzesilovacem, v takovem pripade je treba ho prepojit na linkovy vstup zvukove karty.
Radagabi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Radagabi »

Spětnou vazbou to není,to jsem teď zkoušel.

To druhé je možná ta příčina,mikrofon má vlastní zesilovač,takže ještě jendou,prosím vás,co že mám udělat?
Základní deska:Gigabyte GA-880GA UD3H Procesor:AMD Phenom II X4 925 + GELID Solution Tranquillo Operační paměť:Kingston HyperX 2x4GB 1600MHz Grafická karta:Sapphire HD 6850 Toxic 1GB GDDR5 Pevný disk:WesternDigital 250GB + Samsung SpinPoint F3 - 1TB Zdroj:Seasonic SS-550ET-F3 500W Bronze Skříň:CoolerMaster Elite 430 + Scythe KM03-BK Kaze Master Pro 5,25" + 3× Fractal Design 120mm Silent Series R2 + Coolermaster BC 120 Blue 120mm Operační systém:Windows 7 64bit
Radagabi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Radagabi »

Jinak,podařilo se mi aby to přestalo klesat,ale stále nic víc...Když dělám skype zkušební hovor nic neslyším v odezvě mého hlasu,na druhou stranu to vypadá jako by to příjmalo zvuk z PC,tzn. co dělám na pc de slyšet,ale mikrofon ne...Už jsem fakt zoufalý...
GulDucat
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GulDucat »

Prepoji bych mikrofon do Line In vstupu zvukove karty, ten je oznacen modre.
Hodilo by se info, o jaky mikrofon se presne jedna, jestli ma regulaci zesileni, nektere maji napriklad dvoustupnovy prepinac.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

co aktualizovat ovladač zvukovky (Realtek HD Audio codec)? poslední verze by měla být R2.43
ignorelist: kremrole a dezoláti
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“