Dotaz černá plocha
Moderátor: Loki5567
- pegas1312
- Nováček

-
Dotaz černá plocha
Dobrý den, mám nový stolní pc acer s předinstalovaným OS win7 a tak jednou za 2 hodinky mi "probliká" obrazovka a plocha sčerná za nějakou chvýli zase "naskočí" nevýte někdo čím to je??
jo ještě po tom probliknutí mi to v oznamovací oblasti napíše "ovladač grafického adaptéru byl obnoven" nebo něco takového kdyžtak udělam screen
jo ještě po tom probliknutí mi to v oznamovací oblasti napíše "ovladač grafického adaptéru byl obnoven" nebo něco takového kdyžtak udělam screen
- Shit
- Odborník PCT

Re: Dotaz černá plocha
Nové ovladače na grafiku by to měly opravit...
- pegas1312
- Nováček

-
zkoušel jsem ale nepomohlo to...
- nevidany
- Začátečník

-
- pegas1312
- Nováček

-
mno právě jsem myslel že se této "nepříjemnosti" reklamování zbavým nenapadávás ještě něco jiného čím by se dal tento problém vyřešit?? 
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ne. Bud zlobi ovladace (coz si snad vyloucil) nebo HW.
Leda me napadlo jeste ovladace odinstalovat, system restartovat, a naistalovat posledni ovladace znovu.
Leda me napadlo jeste ovladace odinstalovat, system restartovat, a naistalovat posledni ovladace znovu.
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- pegas1312
- Nováček

-
nepomohlo 
- myom
- Středně pokročilý

tohle se mi stalo vcera, s tim rozdilem, ze mi to udelalo hned po najeti systemu a znemoznovalo to nastavit rozliseni vetsi jak 12xx/xxxx. par hodin jsem s tim laboroval a pak jsem reinstaloval system. 
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
- smoula
- Mírně pokročilý

Dělá to i s jiným monitorem?pegas1312 píše:nepomohlo
- pegas1312
- Nováček

-
jj monitory mam 3 (ati Eyefinity
) a kdyz mam pripojeny jenom 1 tak to dela kdyz pripojim vsechny 3 a provedu patricna nastaveni v ovladacich tak to nedela nebo jsem si toho mozna nevsiml ale to si nemyslim nejsu tak tupy abych si nevsiml kdyz si neco ctu na netu ze mi problika obrazovka vetsinou to problikani taky trva asi 5-10sekund, jo a jakmile mam zaplou neakou hru at uz s Eyefinity nebo bez muzu hrat treba 5 hodin (jj hraju hodne) crysis (hodne narocne) tak to neproblika
ufff..... snad je to vse budu moc vdecny za kazdou odpoved
ufff..... snad je to vse budu moc vdecny za kazdou odpoved
- Wuuduu
- Středně pokročilý

pravidelne bola kazda moja druha grafika od Ati, a preto viem, ze drivery od Ati boli vzdy carovne, obcas proste nieco neslo, aj ked kazdemu inemu hej.
Toto je ten isty pripad.
Myslim, ze reinstall je jedine normalne riesenie - a hlavne si usetris zopar dni hladania nejakeho riesenia
Toto je ten isty pripad.
Myslim, ze reinstall je jedine normalne riesenie - a hlavne si usetris zopar dni hladania nejakeho riesenia
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
- pegas1312
- Nováček

-
Opravdu si myslíš že dříve než jsem začal hledat řešení tady jsem nezkusil reinstal??Ano zkusil a nepomohlo to proto také hledám řešení na forech
. Někde jsem ale četl že tyhle problémy mohou být způsobeny ovladači které se intalují aktualizacemi, už nevým kde jsem to četl ale myslim že taky na nějakem foru ale už je to dlouho, nějaký chlap měl problém s bluetooth do USB (měl win7 a nainstaloval si ovladače od výrobce ale ty mu zařízení ne ane rozpoznat) potom se to vyřešilo tak že se ovladače které si nainstaloval win nějak vypli nebo co a ty jeho od výrobce už pak šli "no problemo" tak jsem myslel že by se ta má situace dala vyřešit nějak podobně.
jinak fakt moc dik za snahu.
- wallot
- Středně pokročilý

-
me se to deje take. tedy ne v pravidelnych intervalech ale obcas proste problikne primarni monitor (jednou denne treba). je to asi grafika jelikoz uz je upecena pote co odesla a jen cekam az ji budu moct vymenit. ale je zajimave ze to dela jen ve 2D 
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- pegas1312
- Nováček

-
mě to taky nedělá v pravydelných intervalech a taky jen ve 2d (jak mile hraju nějakou hru tak to neudělá ani po 5 hodinách a těď mi to dělá tak 1 až 2 děně taky né v pravydelných intervalech
. Je to velmi zajímavé
.
- wallot
- Středně pokročilý

-
koukam ale ze ti to vylozene blika. u me jen zhasne a zase se rozsviti ale defacto mas jedinou moznost zkusit jinou grafiku idealne podobnou at nemusis menit ovladace a vyloucis ze je to ovladacema. mam totiz dojem ze kdyz jsem mel docasne nakou obyc grafiku po dobu co jsem opravoval svoji stavajici tak mi to nezhasinalo a tedy je to jasne kartou
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- pegas1312
- Nováček

-
Už jsem to vyřešil
windows 7 asi potřebují staré ovladače grafické karty protože když jsem měl ty aktuální tak mi to dělalo teď jsem nainstalovat ovladače co byli na přiloženém cd s oladači a v poho
je to fakt divné teď s těma starejma mi to už asi 4 hodiny neudělalo uvidim zitra pak napíšu.
- pegas1312
- Nováček

-
furt to dělá
nevíte někdo co s tím sry dlouho jsem tu nebyl...