pamatování ovladačů

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 7.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
Aros
Začátečník
Začátečník

pamatování ovladačů

Příspěvek od Aros »

Zdravím, mám problém se zvukovkou. Už jsem ho řešil tak 8x a vždycky do toho drbu tak dlouho, až se to nějak povede, ale teď je systém obzvláště rezistentní...

Je to SupremeFX, která se dodávala svého času k ASUS Crosshair... Byly s ní vždycky problémy, a to už tehdy na XP. Ona má ten problém, že nikdy napoprvé nefunguje... Všechno se nainstaluje tak, jak má, a jakoby pracuje správně, ale ten zvuk je zdeformovaný. Nějak to prostě úplně vyřízne určité konkrétní pásmo středů, takže při přehrávání písničky je jakoby všechno v pořádku, jenom nejde nikdy slyšet zpěv... Většinou se mi to povedlo rozhodit opakovaným odinstalováváním a zase nainstalováváním. Jakmile to ale jednou rozjedu, už to funguje na pořád(no dokud to zase nerozdrbu ručně, nebo nepřeinstaluju systém).

Na Windows 7 mám navíc ještě ten problém, že mi to funguje jen s Microsoftími ovladači, a ne se staženými od Analog Devices. Dálší problém je ten, že W7 mají někde nacachované ty staré ovladače, a když dám odisntalovat a restart, tak tam rovnou zase hodí to, co tam měli posledně... Já bych chtěl tuhle paměť nějak vylít, aby si ty ovladače chtěl zase sám stáhnout z netu. Nevíte jak to mám udělat?
Most people think time is like a river that flows swift and sure in one direction. But I have seen the face of time and I can tell you: They're wrong. Time is an ocean in a storm. You may wonder who I am and why I say this. Sit down, and I will tell you the tale like none, of which you have ever heard.
Aros
Začátečník
Začátečník

Re: pamatování ovladačů

Příspěvek od Aros »

No tak já jsem našel tohle: http://www.petri.co.il/removing-old-dri ... ndows7.htm

Ale nijak mi to nepomohlo... Asi už to půjde do šrotu. Fakt mě nebaví se s tím pořád otravovat.

//edit: No tak jsem to zkoušel odpojit od internetu a odinstalovat a on to po restartu i bez připojení zase hned nainstaluje... To by neměl. Někde si je prostě stejně pamatuje, i když už je nemá nainstalované. Vím, že úplně původně je neměl a musel si je stáhnout z netu...
Naposledy upravil(a) Aros dne sob 27. úno 2010, 01:53, celkem upraveno 1 x.
Most people think time is like a river that flows swift and sure in one direction. But I have seen the face of time and I can tell you: They're wrong. Time is an ocean in a storm. You may wonder who I am and why I say this. Sit down, and I will tell you the tale like none, of which you have ever heard.
Aros
Začátečník
Začátečník

Re: pamatování ovladačů

Příspěvek od Aros »

Sorry, že teď nepoužívám edit - chci to nějak logicky oddělit:

Tak jako už dříve, po několika hodinách instalování a odinstalovávání, hledání v systémových adresářích, mazání a zase zpětného kopírování inf souborů... to najednou funguje. Nevím jestli z toho mám vinit Microsoft, ASUS, nebo Analog Devices, ale je to občas fakt fuška.
Odpovědět

Zpět na „Windows 7“