Po vypnutí PC počítač opět sám naběhne - VYŘEŠENO

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
dubas_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Po vypnutí PC počítač opět sám naběhne - VYŘEŠENO

Příspěvek od dubas_ »

Cauvec mam takovej spek.

Vcera jsem kamosoj daval do PC s win 7 ult na desku ASUS P5B Premium novy CPU Intel E8400 a RAM Corsair 4GB DHX. Pri te prilezitosti jsem byl nuce flashnout bios na 1201 aby deska podporovala FSB 1333 se starym biosem to behalo jen na 1066.

Ted muj problem doma jsem si toho nevsiml kdyz jsem to postavil a otestoval. Kamos kdyz to doma vypne tak mu PC zhruba po dvou sekundach znovu nabehne samo od sebe. (spousteci knoflik zaseknuty nejni to bylo prvni na co jsem se ptal ale kdyby byl tak by se to taky furt vypinalo)

Nejak me dochazej napady tak proto se Vas tu ptam vic hlav vic vi diky.
dubas

//edit Wilik - presun z Win7
Naposledy upravil(a) dubas_ dne pon 8. bře 2010, 07:20, celkem upraveno 2 x.
Odborník nemůže rozumět všemu je omezován svým oborem.
System: Windows 7 Ultimate 64bit, Fošna: ASUS P8P67 Deluxe, CPU: Intel Core i7 2600K No OC, RAM: Corsair 2x4GB DDR3 1600MHz CL9, GPU: Asus ENGTX580 DCII 1,53GB, HDD: SSD Kingston V+ Series, 2,5", SATA - 64GB + Samsung SpinPoint F1 SATA II 1TB + Samsung SpinPoint F3 SATA II 1TB + ShareDisk NDAS 250GB, DVD-RAM: Asus DRW-24B3ST, BEDNA: Fractal Design DEFINE R3, Zdroj: Enermax NAXN 80+ 750W, Periferie: Keyboard KME KX-7201 + PRG THERMALTAKE A2418 FlareBoard + Logitech G9x Laser, Monitor: Samsung - SM 226BW
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: Po vypnutí PC počítač opět sám naběhne

Příspěvek od Shit »

Jak máš nastaveno "buzení" PC (hlavně u síťovky)?
dubas_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dubas_ »

jestli myslis v biosu
Suspend Mode tak je nastavenej na S1 (POS) only zkusili jsme i S3 only a furt stejny

Ja jsem se tam jeste vcera stoural v bootloaderu ma tam na pc jeste XP ale nemel je v nabidce vyberu systemu ale nakonec jsem je z loaderu vymazal uz je nepotrebuje. V tom by problem byt nemel nebo jo ted mu v pohode startujou jen win7
System: Windows 7 Ultimate 64bit, Fošna: ASUS P8P67 Deluxe, CPU: Intel Core i7 2600K No OC, RAM: Corsair 2x4GB DDR3 1600MHz CL9, GPU: Asus ENGTX580 DCII 1,53GB, HDD: SSD Kingston V+ Series, 2,5", SATA - 64GB + Samsung SpinPoint F1 SATA II 1TB + Samsung SpinPoint F3 SATA II 1TB + ShareDisk NDAS 250GB, DVD-RAM: Asus DRW-24B3ST, BEDNA: Fractal Design DEFINE R3, Zdroj: Enermax NAXN 80+ 750W, Periferie: Keyboard KME KX-7201 + PRG THERMALTAKE A2418 FlareBoard + Logitech G9x Laser, Monitor: Samsung - SM 226BW
tomaskolik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tomaskolik »

to samy sem taky řešil... koukni na nastavení spouštění PC klávesnicí či myší...

Gigabyte MA785GT-UD3H
AMD PHENOM II X4 955 BE 3,2 Ghz@4,0 Ghz + Cooler Master Hyper 212+
Kingston HyperX 2x2GB 1600Mhz DDR3
Gainward GTX 470 Golden Sample 1280MB
WD Velociraptor 74GB + Samsung F4 2TB
Seasonic M12 620W
Thermaltake V3 Black edition - mod snad bude brzy hotov
W7 64-bit PRO
dubas_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dubas_ »

VYRESENO:

Jak jsem psal problem byl na desce Asus P5B Premium a pokud nevite je k ni pribaleny IR senzor a dalkovy ovladac pro ovladani PC (rychle pretaktovani, ovladani hlasitosti, vypinani atd.) pro ktery je vyclenena k pripojeni spodni dvojice USB na desce. Po zpetnem zapojeni PC dal kamos mys a klavesnici do techto USB a proto se PC samo zapinalo po vypnuti. Je to divne ale je to tak.
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“