RADA: ASUS X51R - AP076A. HDD a DVD
Moderátor: Don
- olda02
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
RADA: ASUS X51R - AP076A. HDD a DVD
ahoj potřeboval bych radu ohledně technických specifikací notesu ASUS X51R - AP076A (je to verze s 120 GB HDD a 1GB RAM). Konkrétně bych potřeboval vědět, jaké rozhraní je použito u HDD a DVD mechaniky. U HDD by to mělo být SATA, ale u DVD jsem to nikde nenašel. Nemá někdo stejný typ notebooku nebo neví to? Tento notes používala moje známá, než jí odešel do věčných lovišt. Má ještě Asus Eee, tak jsem zamýšlel, že HDD i DVD by se dalo k němu externě připojit. Proto potřebuji vědět jejich rozhraní. díky za info
- zombux
- Odborník PCT
Re: RADA: ASUS X51R - AP076A. HDD a DVD
můžeš to rozebrat a podívat se?
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
- olda02
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: RADA: ASUS X51R - AP076A. HDD a DVD
To právě že nemůžu. Jsme od sebe 300km a ženskou do toho nepustím:)). Ale podařilo se mi najít na netu, že podobný typ má "Optical drive DVD +/-R (DL) Matshita UJ-850S". Ta je asi ATAPI? Nevím. Jenže tento může mít něco jiného.