Alien vs Predator (next-gen)

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
LetisVT
Začátečník
Začátečník

Re: Alien vs Predator (next-gen)

Příspěvek od LetisVT »

tak já začal hrát za predatora a jsem v místnosti kde mi brání oheň v cestě..
nevim co mam udělat.. poraďte pls :oops:
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Moje dojmy jsou teda razantně pozitivní. Konzolizace a zjednodušení mě serou, ale minimálně ty 4 mise za mariňáka co jsem prošel jsou jinak naprosto super, perfektní atmosféra, grafika, zábava.Infarktový situace typu queen prostě miluju. 1920*1200, 60fps, 24" monitor, sluchátka, klávesnice+myš, noc, AvP = bomba.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
vendo007
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od vendo007 »

LetisVT píše:tak já začal hrát za predatora a jsem v místnosti kde mi brání oheň v cestě..
spoiler :D : v jednej chodbe s ohnom je trubka do ktorej hod disk alebo nieco nech z nej zacne striekat voda, po case sa to potom uhasi a ty si zatial uzijes so serpentami :lol:
"Real power can't be given. It must be taken."
LetisVT
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LetisVT »

vendo007 píše:
LetisVT píše:tak já začal hrát za predatora a jsem v místnosti kde mi brání oheň v cestě..
spoiler :D : v jednej chodbe s ohnom je trubka do ktorej hod disk alebo nieco nech z nej zacne striekat voda, po case sa to potom uhasi a ty si zatial uzijes so serpentami :lol:
díky jdu to vyzkoušet... a s těma hajzlama sem si už užil takovou půl hodinku určtě jen v tý místnosti :D
NEZNALEC
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od NEZNALEC »

Frostys píše:Co mně ale nejvíc vadí u Aliena, tak to je absence nějakých speciálních pohybů/animací pokud jste v šachtě a číháte na oběť, nebo jste na stropě nad obětí apod. Vždycky musíte seskočit na zem :/

to mas recht
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Otazka pre majitelov hry.

Vsimol som si, ze sa u nas predava jak CZ tak EN verzia, no hra je viazana na steam, nie je jedno aku verziu si hrac kupi? Neda sa pod polozkou language v steame zmenit jazyk z anglickej verzie na cesku s tym ze si hra subory stiahne?
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Vacil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vacil »

Jo, podobně jako v FEAR 2 si můžeš nastavit CZ i ve hře z UK.

Home PC:CPU: AMD Ryzen 7950X3D +XPG Levante X 360mm (Corsair AF120 Slim); MB:Asus Prime X670E-PRO Wi-Fi; VGA: Gigabyte RTX4090 Gaming OC@UV; RAM: 2x48GB Kingston Fury Beast RGB 6400 CL32 (1:1); HDDs: Samsung 990PRO 4TB; PSU: Seasonic Prime 750W Titanium; Case: Fractal Design North; LCD:32" ASUS ROG Swift PG32UCDM
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Dneska jsem dohrál Marine kampaň, celkově bych jí dal osmičku. Hard, zabralo to nějakejch 5-6 hodin čistýho času ( hrubej odhad).Líbila se mi skvělá atmosféra a několik neskutečně intenzivních momentů kdy jsem zapomínal dejchat a měl sevřený půlky (hráno v noci se sluchátky, 24" lcd a max detaily), nelíbila se mi konzoloidnost (nemožnost se skrčit, což sralo hlavně u androidů, šipečka ukazující kam jít, obří fonty, mizející mrtvoly..) a příběh mohl bejt přeci jen lepší (AvP2 je furt king). Celkově ale spokojenost, 8/10 a za pár měsíců si to dám znova na nightmare. Teď ještě dám Predátora, pak Aliena, a pak konečně zkusím multiplayer.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
LetisVT
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LetisVT »

no tak já už to mám dohraný za Predatora i za Mariňáka oboje dost dobrý :)
Ale teď s alienem mam problém mam se dostat do budovy B03 a vůbec nevim kudy.. :-D poraďtě pls
/jen sem to zas přepnul zpátky tak sem na to přišel tak už nic :D jinak ten alien je hrozně divnej jak běhá rychle a po těch zdech chvilku mi trvalo než sem si na něj zvyk :D
fobos
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fobos »

ach tá herná doba :| + konzoloidnosť.
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

foboss píše:ach tá herná doba :| + konzoloidnosť.
za pol roka, za max. 10€ to bude OK.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
fobos
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fobos »

no hej, ale aj tak som za tých 35 eur čakal podstatne viac. Zatiaľ som prešiel predátora a kúsok Marine. Ku grafike: vyzerá to pekne, ale len interiéry, ten engine proste nie je stavaný na exteriéry, džungľa mi pripadala až komicky, to starý Soldier of Fortune 2 vyzeral krajšie. Čo sa týka postáv, Alien a Predátor vyzerajú perfektne, Marine je už trochu maketný, ale dá sa.

Hra za predátora ma baví o moc viac ako za marine. Ten je azda najslabším z trojlístka, ktorý hra ponúka a atmosféry pôvodného AvP2 nedosahuje ani zďaleka, škoda :( . Ale keď to dám dokopy tak to tých 8-10 hodín vydrží, čo nie je v porovnaní s Warheadom, alebo CoD MW2 až tak katastrofálne.
LetisVT
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LetisVT »

tak já už mám dohráno za všechny tři hrál sem na obtížnost normal..
zkušenost s předchozíma dílama nemam takže porovnat nemůžu ale bavilo mě to za všechny 3...
každej má ty svoje výhody :)
Hra mi vydržela asi na 3dny což se u tohohle typu her dá..
Zatim nejdýl když nepočítam mmorpg nebo cs 1,6 :-D sem hrál GTA (VC,SA,IV)..
Hry jako AvP se hrajou asi jenom jednou si myslim :D
flanker
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od flanker »

mně to tak nakoplo, že jsem si na disk znova nainstaloval i AVP a AVP2 z předchozích let :) (s AVP mám však problém, jede strašně trhaně, byl vydán nějaký patch? Přeci jen to hra z roku 1999...)
ROG Power PC1:AMD Ryzen 7 5700X, Crosshair VII Hero, ROG Ryuo II 360, 512GB NVMe+500GB Samsung SSD, 2x 16GB GSkill TridentZ Neo RGB 3600 MHz, Dual RTX 2060,CM V750, Lian Li O11 Dynamic XL. PC2:AMD FX-8370, Silentium Fera, Asus 970 Pro Gaming/Aura, 240GB SSD HyperX 3K, R9-270X OC, 2x 4GB GSkill RipjawsX 2400 MHz, Corsair AX750, Bitfenix Pandora
vendo007
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od vendo007 »

avp 2 ti ide normalne? :D mne ide strasne zrychlene, scenky su tak 3sec, alieni jak keby sa teleportovali ku mne :D
"Real power can't be given. It must be taken."
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

flanker píše:mně to tak nakoplo, že jsem si na disk znova nainstaloval i AVP a AVP2 z předchozích let :) (s AVP mám však problém, jede strašně trhaně, byl vydán nějaký patch? Přeci jen to hra z roku 1999...)
nechci tu rozjizdet nejaky warez ci neco podobneho, ale nejakej typek udelal upravenej spousteci soubor, ze to jede v pohode na vistach i sedmickach... konkretne se jedna o myavp.exe. kdysi jsem to nekde nasel... :|
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

A nebo jít na steampowered.com a koupit si perfektně funkční AvP Classic 2000 za 70Kč a nemuset nic řešit.

Meridius
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Meridius »

Mám dotaz, hru jsem koupil na DVD....hra je aktivovaná přes STEAM, dohraju ji, budu ji chtít prodat...ehm...co potom? Je to stejné jako s hrami staženými přímo ze steamu? Tudíž jen prodat s celým účtem? :?
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Meridius píše:Mám dotaz, hru jsem koupil na DVD....hra je aktivovaná přes STEAM, dohraju ji, budu ji chtít prodat...ehm...co potom? Je to stejné jako s hrami staženými přímo ze steamu? Tudíž jen prodat s celým účtem? :?
Jo s celým účtem :( . Já takhle kdysi prodával myslím že HL2..
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

:angry2: :angry2: Tak to jste mě moc nepotěšily.. :(
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“