Opera 10
- beardie
- Středně pokročilý

Re: Opera 10
no, zase problem padania opery pri kopirovani linkov bol minimalne pre mna argument, preco som cakal az na RC
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
- zombux
- Odborník PCT

já zase nepřekousl že nefungovalo "Go to URL" nebo "Paste and Go"beardie píše:no, zase problem padania opery pri kopirovani linkov bol minimalne pre mna argument, preco som cakal az na RC
ignorelist: kremrole a dezoláti
- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
go to url myslíš, že označím na stránce neaktivní adresu v textu a můžu "jít na adresu"?zombux píše:já zase nepřekousl že nefungovalo "Go to URL" nebo "Paste and Go"beardie píše:no, zase problem padania opery pri kopirovani linkov bol minimalne pre mna argument, preco som cakal az na RC
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
- zombux
- Odborník PCT

jo, to tuším v Beta 2 nebo kde nefunguje.karf píše:go to url myslíš, že označím na stránce neaktivní adresu v textu a můžu "jít na adresu"?
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Aby toho nebylo málo, tak dneska ještě jeden build
Opera Desktop Team - RC5, or was it 7? (build 3296)
Opera Desktop Team - RC5, or was it 7? (build 3296)
- beardie
- Středně pokročilý

nefunguje mi scrollovanie, nahlad tabu speed dial ma zle proporcie 
//scrollovanie uz ide po restarte, updatoval som z RC4 na RC5 a nieco sa asi nepodarilo
//scrollovanie uz ide po restarte, updatoval som z RC4 na RC5 a nieco sa asi nepodarilo
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Oups, to je nějaký divný, u mě np 
- beardie
- Středně pokročilý

stale mi ale vadia pisma, na personal bare su cierne s bielym akoze pozadim, onmouse su v pohode
tak isto aj nazvy tabov nic moc, dufam ze bude coskoro nejaky pouzitelny skin, meguiddo powa
tak isto aj nazvy tabov nic moc, dufam ze bude coskoro nejaky pouzitelny skin, meguiddo powa
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Můžeš postnout screenshot?
- beardie
- Středně pokročilý

- Krteq
- Středně pokročilý

-
Tak u mě scrollování a písma v pohodě, ale ten náhled rychlého přístupu mám taky rozhozený 

- zombux
- Odborník PCT

- beardie
- Středně pokročilý

- zombux
- Odborník PCT

no tak na počítači s Celeronem 2,66, 1GB RAM, integrovaným intelem 845 a Windows XP běhá 10.50 jako blázen, mazec! aero-fičurky tady neotestuju, až večer doma...
edit: potvrzuju "divnej" náhled speeddialu, ale myslím že se s tím dá normálně fungovat
edit: potvrzuju "divnej" náhled speeddialu, ale myslím že se s tím dá normálně fungovat
- RiCK
- Začátečník

3296 mne na XP funguje skvele ! Korektne zobrazuje aj náhľad pre rýchly prístup
som rád

Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- Delarge
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Paráda, tak ta aero průhlednost personal a tab baru je jenom záležitost defaultního operáckýho skinu a můj stoletej ximple funguje pořád tak jak má
Tohle v těch betách, co jsem zkoušel, myslim pořešený nebylo.
Takže spokojenost, s Opera Linkem bylo přenesení záložek a vyhledávačů otázka chvilky a už mam 10.50 vyladěnou k mojí skoro plný spokojneosti, některý prvky mi tam pořád trochu překáží, hlavně co se týče vyhledávačů, ale to už jsou detaily.
Takže spokojenost, s Opera Linkem bylo přenesení záložek a vyhledávačů otázka chvilky a už mam 10.50 vyladěnou k mojí skoro plný spokojneosti, některý prvky mi tam pořád trochu překáží, hlavně co se týče vyhledávačů, ale to už jsou detaily.
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
- beardie
- Středně pokročilý

este ohladom personal baru

bez zvyraznenia je to zle citatelne, so zvyraznenim lepsie, v sobotu vyskusam na sedmicke, takto to vyzera na viste

bez zvyraznenia je to zle citatelne, so zvyraznenim lepsie, v sobotu vyskusam na sedmicke, takto to vyzera na viste
- arxeiss
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mohl by pls někdo vyzkoušet jestli u té Opery funguje na W7 to že když se chytne za horní lištu a potáhne tak se okno zmenší pokud se naopak potáhne nahoru tak maximalizuje?
Protože když teď dělají programy kde ta horní lišta není originál podle Winu tak to někdy nefunguje, jako např u PS CS4, ale např u Chrome to jede spokojeně
Toto je mnou velmi využívaná funkce na W7 tak by mě pěkně naštvalo kdyby to nejelo...
Protože když teď dělají programy kde ta horní lišta není originál podle Winu tak to někdy nefunguje, jako např u PS CS4, ale např u Chrome to jede spokojeně
Toto je mnou velmi využívaná funkce na W7 tak by mě pěkně naštvalo kdyby to nejelo...
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
- Delarge
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jo, funguje to normálně.arxeiss píše:Mohl by pls někdo vyzkoušet jestli u té Opery funguje na W7 to že když se chytne za horní lištu a potáhne tak se okno zmenší pokud se naopak potáhne nahoru tak maximalizuje?
Protože když teď dělají programy kde ta horní lišta není originál podle Winu tak to někdy nefunguje, jako např u PS CS4, ale např u Chrome to jede spokojeně![]()
Btw, jsem zjistil jednu nepříjemnou chybku. Když dám skrýt Operu, tak mi občas po chvilce spadne, prostě ta ikonka dole sama zmizí.
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
- zombux
- Odborník PCT

no, je to fajn, jen mě trochu mrzí schování Feeds až za dva kliky myší místo jednoho. mail klient opery nepoužívám a není ani aktivovaný, takže použít Mail panel nemůžu. netuší někdo jak dostat RSS feedy do panelu bez nutnosti použít mailový účet?