mam tu opět menší problém,
mam HW-HF 5.1 5000, všechno správně zapojené, test jednotlivých repráků je OK, ale z přehrávače mi jde furt jenom stereo zvuk, tzn. bez subb a centra.
Zvukovou kartu mam Creative SB Audigy s ovladačema pro Vistu, disabled integrovanou zvukovku.
Zkoušel jsem i kX, ale ten mi nechce nainstalovat zvukový ovladače.
V nastavení pro zvuk mam tohle, což si myslím, že je OK.
Všude mam nastavené 5.1, i v Control panelu, všechno jde kromě sub. Napadá mě možnost, mam tu 4 profily (DVD,TV,GAME,MP3) z nich funguje jenom DVD, když přepnu na jiný, zvuk nejde, tak jestli při tom profilu to jede bez subbu.
A co takhle foobar a tam si zapnout DSP convert stereo to 4 channels? To by fungovat mělo. Nebo jako výstup zvolit asio a nastavit signál do všech repro.
Mám W7 ale podle mě to bude podobné, já to teda udělal podle toho co tu popsalia funguje
Dal jsem ten repráček windousácký na něho pravým, zařízení pro přehrávaní vybral aktuální zvukovku a dal vlastnosti. Nahoře doplňky a v tom menu je doplnění reproduktorů
Edit:\\ Akorát musím mít na těch samých repro zvednuté zadní repráky na max, ne na půlku ale úplně vpravo, jinak hrajou strašně potichu. Ale to i když jsem měl vstup stereo, tak jsem to musel přetočit úplně, tak nevím...
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min