nejlepsi ovladac epro ati x1650pro
Moderátoři: morke, Walker1134
- drp
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
nejlepsi ovladac epro ati x1650pro
Zdarte nevite jake jsou njlepsi ovladace pro x1650pro myslim ze nejake stare protoze vtych novych uz se x1650pro nezabyvali .
- drp
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: nejlepsi ovladac epro ati x1650pro
vcil sem na netu cetl ze nejlepsi driveri pro x1xxx jsou 7.11 vcil akorat najit ktere budu lepsi jestli dna ,ofi,omega ard.Kandydat pro nejlepsi ovladace na x1xxx je http://www.omegadrivers.net/index.php?o ... Itemid=132
- beardie
- Středně pokročilý

stiahni si catalyst 9.3
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
- drp
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
ale na nich jedou x1xxxx strasne pomalu vcil du skusit 7.10 a potom napisu
edit:nainstaloval jsem 7.10 omega a fps se zvysilo nfs underground 2 se me vcil na nejvetsi detaili skoro vubec neseka prded tim to bylo nehratelny.
edit:nainstaloval jsem 7.10 omega a fps se zvysilo nfs underground 2 se me vcil na nejvetsi detaili skoro vubec neseka prded tim to bylo nehratelny.
- drp
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
Nejlepsi driver pro dx9 karty je pravdepodobne:
XG WarCat 7.4
Podává ze všech co sem testoval asi nejvyší výkon ale i ma dobrou kvalitu.Sice nema ati vyhlazovani ale ma jake warcat vyhlazovani(ktere neni tak ucine jak ati vyhl.ale na vykonu ho nelze ani zaznamenat a stejne tyhle stare karty to vyhlazovani ani v nejakych hrach nerozjedou).Dokonce zmyzli i artefakty ktere se my zobrazili po pretaktovani v cs (skusim taktovat dal treba z karty dostanu vic).Je to sice stary driver ale ty karty taky a vnovjsich driverech ze zabyvaji jen dx10/11 takze na stare karty se*r*u.Zitra ho upnu na uloz.to.
EDIT:tet jsem si vsiml ze aj kvalitu videa to zlepsilo tet uz neni obraz tak zasedlej ale je barevnej
Tady mate ten odkaz http://uloz.to/4177540/xg-warcat-7.4-setup.exe vseckym co maji dx9 karty od ati doporucuju
XG WarCat 7.4
Podává ze všech co sem testoval asi nejvyší výkon ale i ma dobrou kvalitu.Sice nema ati vyhlazovani ale ma jake warcat vyhlazovani(ktere neni tak ucine jak ati vyhl.ale na vykonu ho nelze ani zaznamenat a stejne tyhle stare karty to vyhlazovani ani v nejakych hrach nerozjedou).Dokonce zmyzli i artefakty ktere se my zobrazili po pretaktovani v cs (skusim taktovat dal treba z karty dostanu vic).Je to sice stary driver ale ty karty taky a vnovjsich driverech ze zabyvaji jen dx10/11 takze na stare karty se*r*u.Zitra ho upnu na uloz.to.
EDIT:tet jsem si vsiml ze aj kvalitu videa to zlepsilo tet uz neni obraz tak zasedlej ale je barevnej
Tady mate ten odkaz http://uloz.to/4177540/xg-warcat-7.4-setup.exe vseckym co maji dx9 karty od ati doporucuju