Battlefield Bad Company 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Baneshee
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Battlefield Bad Company 2

Příspěvek od Baneshee »

Ne, pod Dx9 (WinXP) vyhlazovani nejde, ani ve hre ani vynutit v ovladacich. Neni duvod proc je jeste pouzivat na tvy konfiguraci.
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
HunterGtNet
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HunterGtNet »

je tam dost kemperu ze snipou v tom je hacek
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

Hrajete někdo v plné verzi na hardcore servrech? V betě jich bylo jen pár a tak by mě zajímalo jak to je v plné verzi? Popřípadě jestli jsou normálně ranked a pro kolik hráčů?
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
Brázda.l
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Brázda.l »

Zdravím, nevíte někdo, proč když spouštím hru jako obyčejný User, tak se mi nezobrazuje ping? Ale když hru spustím jako Admin, tak jo.
PC: Asus P8P67 Pro | Intel Core i5-2500K + Cooler Master Hyper 212+ | Gigabyte GTX560 Ti OC | Kingston 12GB DDR III 1333Mhz | Seagate 500GB | Asus DRW-2014L1T | Enermax 600W NAXN 80+ | HP LP2275w

Notebook: Lenovo Thinkpad X200 7459-1P0
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

HEAD píše:...nebo sem nejvetsi lama na svete....
B je spravne. Skus sa niekedy aj schovat, zivi protivnici nie su NPC s umelou dementnou AI, ktory ta neuvidi, pokial do neho nestrelis 5x z 1m vzdialenosti.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Zdeny
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdeny »

3. března 2010 kolem čtvrté hodiny ranní, byl spuštěn EAS Public Ranked Server (CZ) s 24 sloty, který je dle všeho úplně první v republice! Je to skutečně český server každým coulem, neboť mimo českého vlastníka je také umístěn v české, přesněji pražské serverovně firmy BrainStorm; odezva pro české hráče tedy musí být zákonitě výborná! Provoz je prozatím zkušební, avšak již nyní si na serveru můžete samozřejmě užít mnoho zábavy, do názvu jsme přidali CZ, máte tedy velikou šanci, že se u nás budete potkávat mimo s námi také s mnoha českými hráči!

S tím souvisí další věc a tou je TeamSpeak 3, který máte u nás taktéž k dispozici a to na adrese ts3.eas-clan.cz! Díky tomu můžete s Čechy na našem serveru nejen pobíhat zmateně po mapě, ale dodat hře trochu šmrncu taktickým dorozumíváním, a nebo si prostě jen tak pokecat.

Přijďte si zahrát na náš server a využít našeho TeamSpeak 3 serveru! Ve hře bohužel nefunguje konzole či zadávání IP adresy, náš server ale najdete velice snadno podle jeho názvu, který lze vyfiltrovat přímo v browseru ve hře! Pak už stačí si jej jen přidat do oblíbených a nikdy už jej nebudete muset hledat! Přesný název je:

EAS Public Ranked Server (CZ)
TS3 adresa: ts3.eas-clan.cz
CPU: Intel Core 2 Quad 9550s 2.8 GHz@3.65 (430x8.5, 1.224 Vcore, burn 55°C), MB: Asus Maximus II Formula, Case Thermaltake Armor LCS (chlazení vodou), RAM: 2 GB Kingston 1200MHz 5-5-5-15 2T 2.25V(KHX9600D2K2/2GN), VGA: Asus nVidia GTX 260 OC Edition, Sound: Asus Xonar DX, Fortron Epsilon700w, 2xRaptor 74GB RAID0 System, WD 250GB Data, WD750GB Storage. Scynthe Kama meter.
Nism0
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nism0 »

V čem se liší Limited edition od normální? v JRC jí maj za stejnou cenu. Chtěl bych dneska objednat
Bla bla bla, stejně to nikoho nezajímá :D
Zdeny
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdeny »

Nism0 píše:V čem se liší Limited edition od normální? v JRC jí maj za stejnou cenu. Chtěl bych dneska objednat
v limited edition máš přiložený spec. klíč, který ti odemkne nějaké zbraně a dovednosti, ke kterým se musejí ostatní prokousávat hodinami hraní. Tzn. máš v MP celkem nezanedbatelnou výhodu proti těm, co to ještě nemají.
CPU: Intel Core 2 Quad 9550s 2.8 GHz@3.65 (430x8.5, 1.224 Vcore, burn 55°C), MB: Asus Maximus II Formula, Case Thermaltake Armor LCS (chlazení vodou), RAM: 2 GB Kingston 1200MHz 5-5-5-15 2T 2.25V(KHX9600D2K2/2GN), VGA: Asus nVidia GTX 260 OC Edition, Sound: Asus Xonar DX, Fortron Epsilon700w, 2xRaptor 74GB RAID0 System, WD 250GB Data, WD750GB Storage. Scynthe Kama meter.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

bandita píše:to HEAD - nad tim videem jsem se velmi pobavil - nebrat osobne. Kazdopadne taktika je ti vzdalena asi tak, jako prace nasi minorite ..
B je spravne. Skus sa niekedy aj schovat, zivi protivnici nie su NPC s umelou dementnou AI, ktory ta neuvidi, pokial do neho nestrelis 5x z 1m vzdialenosti.
Nic proti ale ja MP nehraju stylem-kempim jak to jen de, za kazdou cenu musim prezit, opatrnej postup a nevim co vsechno.Tohle neni zadnej CLANWAR omg.Tohle je trapnej public a si chci jen zastrilet.
kdysi sem hral cs na celkem vysoke urovni 3AMD liga a podobny kempici a taktizujci dementy na publiku sem nesnasel.Tohle at si lidi schovavaj na clanwary a neserou se stim na public.
BTW minimalne ten 3 kill to musi bejt cheater.Sejme me prez celou mapu s M60 na par ran...
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

.......proto mě multiplayer nezajímá.V žádný hře.Radši si vychutnám dobrýho singla,než se vytáčet....
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Nism0
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nism0 »

taky si vem, že bf neni CSko. v csku si moh narushovat, protože znáš mapu a víš, kde kdo může kempit. Tady máš obrovskej prostor, a kdokoliv může bejt kdekoliv. Znám to z BF2 taky sem z toho byl vyjevenej. Fakt to chce i na MP taktiku a ne tam vbehnout jak kokos.
Bla bla bla, stejně to nikoho nezajímá :D
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

HEAD píše:BTW minimalne ten 3 kill to musi bejt cheater.Sejme me prez celou mapu s M60 na par ran...
Jak to střílí přes celou mapu nevim, ale i se zbraní, do který by to člověk neřek, se dá krásně lehkejma dávkama (jedna rána jedna rána jedna rána) sejmout na velkou vzdálenost :).
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
F4kt0r
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od F4kt0r »

Jak je to s optimalizaci u full verze? Beta mi na mape kde bylo 16 hracu jela krasne, ale jakmile to byl server pro 32 hracu a vic, tak se to zacinalo dost cukat.

Zaznamenal nekdo nejakej vetsi rozdil v optimalizaci mezi betou a plnou?
CPU - AMD 7800X3D @ 4,8 GHz | MB - ROG Strix B650E-F | RAM - 32GB DDR5 6000MHz | VGA - XFX AMD Radeon RX-6950XT MERC
PKBO
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od PKBO »

Vam problém s připojením do hry. Najdu hromadu serverů, ale k žádnému se nepřipojim, hodí mi to hlášku aď si zkontroluju připojení. FW povoleno..
Poradí někdo ?

Příspěvek od Swat »

Tak jsem právě dohrál singl a za sebe můžu říct,že to byl pravděpodobně nejlepší válečnej singl,co jsem kdy hrál.Vynikající podání příběhu,výborná atmosféra a naprosto unikátní pocit z boje díky skvělýmu rozpohybování kamery.Zvuky asi nejlepší,co jsem kdy ve válečný akci slyšel.Nikdy se nekonaly takový sviňárny,aby se za mnou zjevil nepřítel a začal do mě pálit,tak jako se tomu děje v CoD,nikdy jsem nepocítil pocit frustrace a hlavně to nebyla frenetická akce za každou cenu.Souboje byly servírovaný tak akorát a když jsem sejmul např.deset patnáct parchantů tak jsem věděl,že jich na mě žádnej skript nevychrlí dalších dvacet.Graficky se mi to moc líbilo,i na provizorní 8800 GTX to jelo naplno včetně rozlišení naprosto plynule,hra se ani jednou nekousla,ani jednou nespadla,prostě zábava od začátku do konce.Pravda,je to dost náročný na procesor,dobře taktovaný čtyřjádra si s tím asi poraděj dobře,nicméně moje dvoujádro se pořád drželo 30+ a bylo to po celou dobu krásně hratelný.Je taky možný,že 8800ka už jela nadoraz tak uvidím,jestli framy neposkočej až přijde 275ka z reklamace.Jediná škoda,že nejde zapnout FSAA,je to trochu zubatější,ale jen při bližším zkoumání,jinak během akce to člověk sotva postřehne.Začal jsem kampaň ve čtyři odpoledne a teď jsem jí na jeden zátah dojel a to se mi dlouho nestalo....Takhle mě už dlouho žádná hra k monitoru nepřikovala,opravdu masakr,mise v Bolívii byly prostě dokonalý.Zničitelnost prostředí je doslova návyková.Po všech těch CoD a MoH je pro mě tohle naprostá bomba,kterou dám určitě znova.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

jj, singl byl výborný :wink:
PKBO
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od PKBO »

z MP sem dost nervozní, teda hratelnost supr, ale k jednomu serveru se mi podařilo připojit asi až po půl hodině a to včera. Teď se o to pokoušim už dobrou hodinu a buďto mi to napíše že je server full nebo to nenapíše nic a do hry se nepřipojim, nebo po připojení celá hra spadne. :evil:
Koky
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koky »

tak mám stejný problém jako PKBO. Jdou vám ted servery? Resp. připojit se. Najdu servery, ale napíše že připojení bylo ztraceno. Když dám Play now tak napíše, že nebyly nalezeny žádné servery.
MB: Asus Strix X99 Gaming | CPU: Intel Xeon E5-1660 v3 QS @ 4 GHz | GPU: Gainward RTX 3060 Ti Ghost
RAM: Crucial Ballistix Sport LT 4× 8 GB DDR4 3200 MHz | SSD: Crucial M550, 128 GB | HDD1: WD Black, 500 GB | HDD2: WD Blue, 1 TB | HDD3: WD Red, 2 TB | HDD4: Toshiba X300, 5 TB
PSU: Tagan BZ 900 W | CASE: Corsair Obsidian 750D Airflow Edition | COOLING: NH D15
HunterGtNet
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HunterGtNet »

me to jde vpoho skuste to spoustet jako spravce
Koky
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koky »

Tak už jsem našel nějaké rady a jede to :)
MB: Asus Strix X99 Gaming | CPU: Intel Xeon E5-1660 v3 QS @ 4 GHz | GPU: Gainward RTX 3060 Ti Ghost
RAM: Crucial Ballistix Sport LT 4× 8 GB DDR4 3200 MHz | SSD: Crucial M550, 128 GB | HDD1: WD Black, 500 GB | HDD2: WD Blue, 1 TB | HDD3: WD Red, 2 TB | HDD4: Toshiba X300, 5 TB
PSU: Tagan BZ 900 W | CASE: Corsair Obsidian 750D Airflow Edition | COOLING: NH D15
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“