Razer - vyklikané myšítko
- Chief4
- Začátečník

Razer - vyklikané myšítko
Zdar, uz driv se mi u Diamondbacku 3G trochu vyklikalo tlačítko, tak sem koupil Death Adder a tam se po necelym roce (!) vyklikalo dost. Někde sem čet že je to důvod k reklamaci, je to pravda? Stává se Vám to u razeru taky? Případně po jak dlouhý době. Jesli se teda nemám poohlídnout po jiný značce. A nešlo by to nějak pořešit když jí rozeberu?
9800x3d, 5080, 4k@240Hz OLED
- X-COM
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Razer - vyklikané myšítko
Mám Razer Copperhead asi tři roky a je v bez problémů.
Pokud myši přestane po roce fungovat tlačítko, tak to určitě je důvod k reklamaci.
Pokud myši přestane po roce fungovat tlačítko, tak to určitě je důvod k reklamaci.
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
- Ryck
- Začátečník

Pokud je v zaruce, urcite nerozebirat! Kdyz se pak rozhodnes odnest to na reklamaci, stoural - technik ti rekne, ze mas smulu, protoze doslo k neodborne manipulaci s hw. Btw mam razer lachesis cca rok a pul a bez problemu.
George S. Patton: Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu. Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou.Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty.
- Unnamed
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ja mam Deathadder za deset dni presne rok a taky zadny problem.