Mass Effect 2
Moderátor: Baneshee
- Spalovac_mrtvol
- Začátečník

-
Re: Mass Effect 2
to je fakt super vydat dalších deset zbraní když hru maj všichni 10x projitou na insanity a budou maximálně moct pojít hru po jedenáctý akorát používat jinou zbran 
- viiitezslav
- Nováček

-
lepsí než nic
, doufam ze aspon ten hammerhead bude za neco stat
- Killer
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ja hral na hardcore. Stejne jako na insanity mne nejvic stvalo, ze to ztizili tim, ze vsem dali lepsi obranu (takze i pitomej cokl ma armor...). Sundat nepratele tak trvalo dele. Ale ze by AI byla chytrejsi, to ne 
No ja mam z DLC obavu, protoze zatim se moc nepredvedli. Podle mne daji Hammerhead a k nemu 5 misi, ktere ale budou stejne, jako ty dosavadni (vsechno vymlat), jen na vetsi mape, aby se tam dalo to vozidlo pouzit.
A ma byt i dalsi postava. Kasuko ci tak nejak. To uz mi tuplem hlava nebere, uz takhle je tam postav jak na orloji, ja rozhodne nebudu hrat novou hru jen abych nabral dalsiho zbytecneho partaka...
No ja mam z DLC obavu, protoze zatim se moc nepredvedli. Podle mne daji Hammerhead a k nemu 5 misi, ktere ale budou stejne, jako ty dosavadni (vsechno vymlat), jen na vetsi mape, aby se tam dalo to vozidlo pouzit.
A ma byt i dalsi postava. Kasuko ci tak nejak. To uz mi tuplem hlava nebere, uz takhle je tam postav jak na orloji, ja rozhodne nebudu hrat novou hru jen abych nabral dalsiho zbytecneho partaka...
1) ASUS H97-Pro, Core i5 4590 3.3GHz, Gelid Tranquilo rev.2, 2x8 GB RAM Crucial Balistix Sport DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, 128 GB SSD Crucial MX100 + 1TB WD Blue, Asus Xonar DG, 550W Seasonic S12G, Corsair Obsidian 550D
- F4kt0r
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Stejne si myslim, ze ta nova postava bude neco jako Zaeed. Bude mit mozna tu 1 misi na ziskani duvery, ale co se rozhovoru tyce tak to bude jedna velka nula. Mozna se pletu, ale pokud to bude takto, tak nevidim jediny duvod to znovu rozehravat.
CPU - AMD 7800X3D @ 4,8 GHz | MB - ROG Strix B650E-F | RAM - 32GB DDR5 6000MHz | VGA - XFX AMD Radeon RX-6950XT MERC
- Killer
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No pry ne, ale stejne, ja bych ji proste nevyuzil, uz takhle jsou vzdy dve z tech deseti skoro stejne... Meli by zapracovat na novych misich, ten vesmir je desne prazdnyF4kt0r píše:Stejne si myslim, ze ta nova postava bude neco jako Zaeed. Bude mit mozna tu 1 misi na ziskani duvery, ale co se rozhovoru tyce tak to bude jedna velka nula. Mozna se pletu, ale pokud to bude takto, tak nevidim jediny duvod to znovu rozehravat.
1) ASUS H97-Pro, Core i5 4590 3.3GHz, Gelid Tranquilo rev.2, 2x8 GB RAM Crucial Balistix Sport DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, 128 GB SSD Crucial MX100 + 1TB WD Blue, Asus Xonar DG, 550W Seasonic S12G, Corsair Obsidian 550D
- Prometheus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Další postava? Omg. Stačily by 4 + Sheppard. Víc stejně nemá smysl.
A ten trapnej level cap na 30, to nemá obdoby. Jaký má pak smysl hru projíždět znova, když na první hraní skončím na +-28lvl a ty dva další získám během první mise při druhém průchodu.
Nemůžu si pomoct, ale jednička byla i přes své nedostatky lepší. Druhý průchod byl mnohem svižnější, jelikož všechny zbraně a armory zústaly - zde se musí vše znovu vyzkoumat, na insanity bez upgradů je to nehratelné.
A ten trapnej level cap na 30, to nemá obdoby. Jaký má pak smysl hru projíždět znova, když na první hraní skončím na +-28lvl a ty dva další získám během první mise při druhém průchodu.
Nemůžu si pomoct, ale jednička byla i přes své nedostatky lepší. Druhý průchod byl mnohem svižnější, jelikož všechny zbraně a armory zústaly - zde se musí vše znovu vyzkoumat, na insanity bez upgradů je to nehratelné.
Vždy prodávám i jinde.
- Trek
- Začátečník

Co se tejče toho capu na 30, tak nevím jestli to je chyba nebo ne, ale když se vybere novej skill a vycvičej schopnosti tak to přidá vždycky jeden bod. Jelikož jsem teď hrál na insanitu měnil jsem si to dost podle druhu mise a nakonec jsem měl dost bodů na plný odhození, warp, technical armor, upgrade postavy i reave.
Jinak nechápu algoritmus přežití posádky, musel jsem ten konec hrát na čtyřikrát, aby přežili všichni, asi se nesmí do jiný soustavy, ale hned do Omegy 4.
Jinak nechápu algoritmus přežití posádky, musel jsem ten konec hrát na čtyřikrát, aby přežili všichni, asi se nesmí do jiný soustavy, ale hned do Omegy 4.
- Syntex
- Začátečník

-
sem na tom se skillama stejně, používal jsem jenom tyhle a občas sentry.
- tucnakk
- Nováček

-
ja mam takovy problem při hrani nahoře v levo mam napsane pshysc cpu a docela mi to tam vadí nevite jak to stama mam odstranit (nevim čim to je jestli crackem nebo češtinou) muže te mi nekdo poradit prosim
- Trek
- Začátečník

Reave - Pull - Warp na tebetucnakk píše:(nevim čim to je jestli crackem nebo češtinou)
- fiLL-kiLL
- Začátečník

-
Tak dohráno po pečlivém hraní s časem cca 30 h s kladným hrdinou. Ochránce skoro na max, odpadlík půl cenťáku. Perfektní hra s filmovým nádechem u které jsem se hodně bavil. Doporučuji hrát na těžší obtížnosti, jinak jsou přestřelky hodně suché. Na hardcore se člověk občas slušně zapotí, jen u jednoho bosse jsem byl nucen obtížnost ubrat. Závěrečný boss byl hodně efektní, ale docela lehký. Ale komu to vadí, to musí být každý závěrečný boss nechutně težký a hráč u něho musí kurvovat? Samozřejmě že ne. Jednička překonáná. 9/10
Intel Core i5-14400F, GIGABYTE B760, 32 GB DDR3, GeForce RTX 5070 12 GB, HDD Samsung 3 TB SATAII, Fractal Design Core 3000, Logitech MX400, LG 23", Win 10 Pro
- Trek
- Začátečník

Tak to nevím, na insanity jsem do něj musel naládovat 2 cainy a ještě hodně střílet + velkej nával kolektorů. Mě to dalo zabrat hodně, dal jsem ho asi až napotřetí.fiLL-kiLL píše:Závěrečný boss byl hodně efektní, ale docela lehký.
- Killer
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Algoritmus preziti posadky zavisi za a) na vylepseni Normandy. U nevylepsene umrou nekteri nez se tam vubec doleti. za b) na jejich loajalite. neolajani umrou. coz nejak nechapu, co ma loajalitea s tim spolecneho, ale budiz a za c) na jejich spravnem vyberu. Jinak do Omegy musite hned po loajality misi pro Legiona, jinak umre Kelly, doktorka a kolonisti. Ale na preziti partaku to nema vliv, kdy se tam leti.
Zaverecny boss, krome toho, ze je proste komicky, je opravdu lehky. Priznavam, hral jsem jen na hardcore, ale stejne. Par ran z velkorazni sniperky a sel k zemi.
Ovsem nesouhlasim s fILL kILL, jednicka prekonana nebyla. Dvojka neni spatna, ale do jednicky ma hoodne daleko. Docela si rozmyslim koupi trojky. Ja se tesil na akcni RPG, ne na prachsprostou strilecku... Ale jeho cas 30h sedi s mymi dvema dohranimi. Fakt nevim, co tam ostatni delaji, ze jim to trva pres 40h
to tucnakk: tak to nevim, proc tam mas ten napis, ale reknu ti, ze crackem to neni. A ano, mam crack na originalu, protoze mne proste nebavi furt prohazovat DVDcka v drivu. Naposeldy jsem na nej zapomnel a zavrel mechaniku se dvema medii. Neprejte si slyset ten zvuk. Ale prezily jak disky, tak mechanika.
Zaverecny boss, krome toho, ze je proste komicky, je opravdu lehky. Priznavam, hral jsem jen na hardcore, ale stejne. Par ran z velkorazni sniperky a sel k zemi.
Ovsem nesouhlasim s fILL kILL, jednicka prekonana nebyla. Dvojka neni spatna, ale do jednicky ma hoodne daleko. Docela si rozmyslim koupi trojky. Ja se tesil na akcni RPG, ne na prachsprostou strilecku... Ale jeho cas 30h sedi s mymi dvema dohranimi. Fakt nevim, co tam ostatni delaji, ze jim to trva pres 40h
to tucnakk: tak to nevim, proc tam mas ten napis, ale reknu ti, ze crackem to neni. A ano, mam crack na originalu, protoze mne proste nebavi furt prohazovat DVDcka v drivu. Naposeldy jsem na nej zapomnel a zavrel mechaniku se dvema medii. Neprejte si slyset ten zvuk. Ale prezily jak disky, tak mechanika.
- Trek
- Začátečník

Tak si to zahraj na insanity a uz ti to tak komicky pripadat nebude. Taky jsem si myslel, ze pohoda, ale kdyz jsem na insanity zjistil, ze vsechno ma armor ... trochu jina hratelnost, nekde jsem cetl ze hra je optimalni na normal/hardcore.Killer píše:Zaverecny boss, krome toho, ze je proste komicky, je opravdu lehky. Priznavam, hral jsem jen na hardcore
Jinak ja jsem dal tu hru vzdy za cca 30 hodin, hral jsem to 3x a opakoval si nektery casti, kdyz si vezmu cenu hry, tak za malo penez hodne muziky.
- Killer
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ale na hardcore ma take vse armorTrek píše:Tak si to zahraj na insanity a uz ti to tak komicky pripadat nebude. Taky jsem si myslel, ze pohoda, ale kdyz jsem na insanity zjistil, ze vsechno ma armor ... trochu jina hratelnost, nekde jsem cetl ze hra je optimalni na normal/hardcore.Killer píše:Zaverecny boss, krome toho, ze je proste komicky, je opravdu lehky. Priznavam, hral jsem jen na hardcore
Jinak ja jsem dal tu hru vzdy za cca 30 hodin, hral jsem to 3x a opakoval si nektery casti, kdyz si vezmu cenu hry, tak za malo penez hodne muziky.
Jj, s tim souhlasim. Mne se hra libila, mam ji rozjetou potreti. Jen by udelali lip, kdyby to nebyl Mass Effect vesmir, no.
- fiLL-kiLL
- Začátečník

-
Já teda nevím, ale v čem je jako první díl více RPG než dvojka? Vždyť ten inventář tam stejně k ničemu nebyl. Sloužil pouze pro změnu zbraní a střeliva, což ve dvojce člověk udělá před misí nebo na lodi. Je to už rok co jsem hrál jedničku, tak si moc dobře napamatuju, ale nějak mi ty hry prostě přijdou žánrově naprosto stejné. Dvojka má podle mě zábavnější mise, lepší dialogy a více prokreslené postavy. Skenování surovin je pěkně vyřešeno a musím říct, že mě bavilo těžit suroviny potřebné pro upgrady.
Intel Core i5-14400F, GIGABYTE B760, 32 GB DDR3, GeForce RTX 5070 12 GB, HDD Samsung 3 TB SATAII, Fractal Design Core 3000, Logitech MX400, LG 23", Win 10 Pro
- Killer
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
V cem byla vic RPG? Treba v tom, ze kdyz jsi nedal body do zbrani, tak jsi netrefil ani vrata od stodoly. Dvojku muzes projet, aniz bys vubec do neceho daval body. Proste strileckafiLL-kiLL píše:Já teda nevím, ale v čem je jako první díl více RPG než dvojka? Vždyť ten inventář tam stejně k ničemu nebyl. Sloužil pouze pro změnu zbraní a střeliva, což ve dvojce člověk udělá před misí nebo na lodi. Je to už rok co jsem hrál jedničku, tak si moc dobře napamatuju, ale nějak mi ty hry prostě přijdou žánrově naprosto stejné. Dvojka má podle mě zábavnější mise, lepší dialogy a více prokreslené postavy. Skenování surovin je pěkně vyřešeno a musím říct, že mě bavilo těžit suroviny potřebné pro upgrady.
Ano, inventar v jednicce byl trochu nestastny, ale to neznamena, ze resenim je zadny inventar, ne? Navic ve dvojce mas na vyber ze dvou (tri) zbrani, bez jakehokoliv popisu v cem se lisi, jake maji poskozeni, rychlost strelby... Takze opet je ve vysledku sumak, kterou si vezmes. Navic brneni mas jen jedno (dobre, s DLC vic, ale ty stojej za prd a nedaji se vylepsovat) a tvoji partaci pobihaji ve vakuu v tricku. Sorry, ale tohle fakt ne. Chapu, ze hraci FPS tohle neresi, ale holt hraci RPG ano.
Aha, tak to jsi jediny, koho to bavilo
Navic vesmir ve dvojce je prazdny. V jednicce v 99% pripadu byla v systemu nejaka vedlejsi mise. Tady je 75% systemu prazdnych! Takze nakonec to dopada tak, ze lidi litaji jak idioti od planety k planete, spusti skenner a pokud to nerekne anomaly detected, tak leti dal. Takhle ja si teda zabavu nepredstavuju.
Ale to jsou moje nazory, nikomu je nenutim. Jak rikam, nebyt to hra z prostredi ME navazujici primo na prvni dil, byla by super. Takhle bohuzel super neni. Ale je fajn, ze se ti hra libila.
- D00M
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak pod tohle se podepíšu.
dvojka byla fajn, ale teď jsem znova rozjel jedničku a líbí se mi víc. dvojka je dobrá akčňárna, ale nemusí se u ní tak moc přemejšlet
a co se týká dolování surovin - opruuuuuuz
v jedničce mi chybí jedna věc - označování, na které planetě jsem už byl. občas tak trošičku tápu
dvojka byla fajn, ale teď jsem znova rozjel jedničku a líbí se mi víc. dvojka je dobrá akčňárna, ale nemusí se u ní tak moc přemejšlet
a co se týká dolování surovin - opruuuuuuz
v jedničce mi chybí jedna věc - označování, na které planetě jsem už byl. občas tak trošičku tápu
mrtvola: A64 x2 3800+ (Toledo E6) | Arctic Cooling Freezer 64 Pro | Asus A8R-MVP (xPress 1600) | 4x 1GB Kingston DDR-400 | Leadtek GF 8600 GT | Accelero S1 | LG GSA 4163B (pude z domu)
živola: i5 2400 | box | Gigabyte GA-P67-DS3-B3 | 2x Kingston 4GB 1600 | Gigabyte HD 6770 | SpinPoint 250 GB SATA + 500 GB SATA + 1TB SATA + 1,5 TB SATA | Samsung SH222 AB | Samsung T220 | Genius 5050 + 2x 16W repro | Win Seven RTM
Doom bloguje, poslouchá muziku, chová bílého Supa a silničku.
živola: i5 2400 | box | Gigabyte GA-P67-DS3-B3 | 2x Kingston 4GB 1600 | Gigabyte HD 6770 | SpinPoint 250 GB SATA + 500 GB SATA + 1TB SATA + 1,5 TB SATA | Samsung SH222 AB | Samsung T220 | Genius 5050 + 2x 16W repro | Win Seven RTM
Doom bloguje, poslouchá muziku, chová bílého Supa a silničku.
- fiLL-kiLL
- Začátečník

-
Věřím, že tohle je pravda, ale taky věřím, že jedničku šlo stejně lehce projet, snad s vyjímkou těch nejtěžšíc situací, bez vylepšování zaměření na určité zbraně.Killer píše:V cem byla vic RPG? Treba v tom, ze kdyz jsi nedal body do zbrani, tak jsi netrefil ani vrata od stodoly. Dvojku muzes projet, aniz bys vubec do neceho daval body. Proste strilecka
Bohužel nepíšeš pravdu. U každé zbraně je napsáno, jak je účinná proti zbroji, biotickým bariéram či syntetickým cílům. Zbroj jsi tam taky jde přece lehce nastavit v kapitánově kajutě. Každá část brnění má tak čtyři druhy a ty dávají různé bonusy.Killer píše:Ano, inventar v jednicce byl trochu nestastny, ale to neznamena, ze resenim je zadny inventar, ne? Navic ve dvojce mas na vyber ze dvou (tri) zbrani, bez jakehokoliv popisu v cem se lisi, jake maji poskozeni, rychlost strelby... Takze opet je ve vysledku sumak, kterou si vezmes. Navic brneni mas jen jedno (dobre, s DLC vic, ale ty stojej za prd a nedaji se vylepsovat) a tvoji partaci pobihaji ve vakuu v tricku. Sorry, ale tohle fakt ne. Chapu, ze hraci FPS tohle neresi, ale holt hraci RPG ano.(
Killer píše:Navic vesmir ve dvojce je prazdny. V jednicce v 99% pripadu byla v systemu nejaka vedlejsi mise. Tady je 75% systemu prazdnych! Takze nakonec to dopada tak, ze lidi litaji jak idioti od planety k planete, spusti skenner a pokud to nerekne anomaly detected, tak leti dal. Takhle ja si teda zabavu nepredstavuju.(
Pravda. Hráči si stěžovali, že je vedlejší mise na planetách nebaví, mě se líbili. Zase tam hodili skvělé vedlejší mise pro členy týmu, které měli kolikrát lepší nápady než příběhové mise.
- Killer
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
fiLL-kiLL píše:Věřím, že tohle je pravda, ale taky věřím, že jedničku šlo stejně lehce projet, snad s vyjímkou těch nejtěžšíc situací, bez vylepšování zaměření na určité zbraně.Killer píše:V cem byla vic RPG? Treba v tom, ze kdyz jsi nedal body do zbrani, tak jsi netrefil ani vrata od stodoly. Dvojku muzes projet, aniz bys vubec do neceho daval body. Proste strilecka
Ne, neslo, protoze sniperka mela bez bodu takovy rozptyl, ze se nadalo zamirit. To plati i o ostatnich zbranich.
Bohužel nepíšeš pravdu. U každé zbraně je napsáno, jak je účinná proti zbroji, biotickým bariéram či syntetickým cílům. Zbroj jsi tam taky jde přece lehce nastavit v kapitánově kajutě. Každá část brnění má tak čtyři druhy a ty dávají různé bonusy.Killer píše:Ano, inventar v jednicce byl trochu nestastny, ale to neznamena, ze resenim je zadny inventar, ne? Navic ve dvojce mas na vyber ze dvou (tri) zbrani, bez jakehokoliv popisu v cem se lisi, jake maji poskozeni, rychlost strelby... Takze opet je ve vysledku sumak, kterou si vezmes. Navic brneni mas jen jedno (dobre, s DLC vic, ale ty stojej za prd a nedaji se vylepsovat) a tvoji partaci pobihaji ve vakuu v tricku. Sorry, ale tohle fakt ne. Chapu, ze hraci FPS tohle neresi, ale holt hraci RPG ano.(
Jak to, ze ne. Ukaz mi, kde je tam napsano, jake ma jaka zbran poskozeni, presnost atd? Promin, ale utocne pusky maji vsechny STEJNY popis, proti cemu jsou dobre. Tak jaky je mezi nimi teda rozdil? Odpovim si sam, ze zadny. Ano, ale ta zbroj je vicemene furt stejna. Jsou to variace na N7. Ale budiz. Ale co brneni pro partaky? Proc behaji jen v tricku/veste?
Killer píše:Navic vesmir ve dvojce je prazdny. V jednicce v 99% pripadu byla v systemu nejaka vedlejsi mise. Tady je 75% systemu prazdnych! Takze nakonec to dopada tak, ze lidi litaji jak idioti od planety k planete, spusti skenner a pokud to nerekne anomaly detected, tak leti dal. Takhle ja si teda zabavu nepredstavuju.(
Pravda. Hráči si stěžovali, že je vedlejší mise na planetách nebaví, mě se líbili. Zase tam hodili skvělé vedlejší mise pro členy týmu, které měli kolikrát lepší nápady než příběhové mise.
Mne take jezdeni po planetach nevadilo. Navic se tam daly delat souboje na dalku. Ve dvojce je vsechno v interierechVedlejsi mise pro cleny tymu jsou dobre, o tom zadna. Bohuzel ale tvori 75% hry a to je chyba. Vylozene pribehove jsou jen 3 a to je trochu malo.