Ozvuceni klubu
Moderátor: CageJ
- phz^
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ozvuceni klubu
co EAW nebo D&B audio ?
- crashPC
- Mírně pokročilý

Na značce nezáleží, záleží pouze na konkrétním výrobku a vkusu majitele/posluchače. To, že některé značky nemají nic k nabídnutí, už je věc jiná.
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
- gck23
- Začátečník

v prodancu jsem se samozrejme ptal, ale neni na skodu si sehnat co nejvic informaci z ruznych zdroju, na me pouziti mi byl doporucen typ bedny, co jsem pastoval
Core i7 8700K, Asrock Taichi Z370, HyperX 16GB KIT DDR4 3333MHz CL16 Predator, Kingston A1000 960GB NVMe, MSI GeForce GTX 1070 GAMING X 8G, Be quiet! DARK BASE 700, AOC ag352UCG
- crashPC
- Mírně pokročilý

Tak je to pravděpodobně nejvýkonnější bedna, co je za rozumné peníze v téhle aplikaci k sehnání. Když už není nic lepšího, tak prostě nejde nic lepšího doporučit. Dál už je jenom LA, a to se nedoplatíš, a stejně toho budeš muset vozit náklaďák... Pokud máš čas, a nevadilo by ti, že to nebude uplně tovární, kontaktoval bych Petra V.(Vinš) či JKL (p. Kliment), kteří by mohli postavit slušné custom bedny, které to v jednom kuse na stranu uhrají. Problém je, že už asi budou muset být pasivní. k tomu koupit slušný zesilovač se spínaným zdrojem ,aby nebolely záda, DSP, a malé silné apáro je nasvětě. Cenově +- uplně stejně.
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD