Instalacia Win XP

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows XP, Windows 2000 a Windows NT.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
trigo112
Nováček
Nováček

Instalacia Win XP

Příspěvek od trigo112 »

Zdravim vsetkych odbornikov.
Pri instalacii Win sa mi instalacia zastavi pri {instalacny program načita subobory HighPoint RocketRAID 3xxx/4xxx}Stalo sa to uz niekomu?Ziaden vyber na preskocenie.
CD je urcite OK.

------------------------------------------------------------------------------------------------Pentium E5300 64 bit,Myslim ze 64 bit procesor by to sposobovat nemal ,aj ked instalujem 32 bit verziu.HDD je nove,mechanika tiez.Len zakladna doska je stara,vytiahnuta zo skrine.400W zdroj,GF 7600,DDR 1GB.
MB:asrock conroe865PE

Skuste niekto poradit kde moze byt chyba.Dakujem.
trigo112
Nováček
Nováček

Re: Instalacia Win XP

Příspěvek od trigo112 »

Este dodam,ked som to skusal viacej krat napisalo mi to:subor IASTOR55.SYS je poskodeny
trigo112
Nováček
Nováček

Příspěvek od trigo112 »

vyskusal som inu zakladnu dosku a procesor,instalacia prebehla,takze si myslim ze bude nieco s radicom,je ta zakladna doska na vyhodenie?Potreboval by som odpoved neh sa uz nemusim jedovat s tou doskou zbytocne,alebo poradit ako na to,viem ze som narocny ....ale mozno sa tu niekto najde co by poradil.Dakujem.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Takové veci dela i vadna RAM zkus memtest, podkud teda je instalCD a mechanika v poradku.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
skunkicz
Nováček
Nováček

Příspěvek od skunkicz »

tka je je problem popsan tak to ram urcite NEDELA...ams problem s hostitelem RAID radice......pripadna oprava tohoto RADICE by se asi pekne prodrazila...desku vyhod..kup novou.
Odpovědět

Zpět na „Windows XP, 2000, NT“