Call of Duty: Modern Warfare 2 SP

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Spalovac_mrtvol
Začátečník
Začátečník

Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 SP

Příspěvek od Spalovac_mrtvol »

Tak už sem ten novej CoD projel 2x a musím říct že to zatím jedna z nejlepších her co sem hrál, celé je to udělané ve stylu vysokorozpočtového akčního filmu s tím že to můžete hrát, prostě paráda, přiští měsíc si koupím origo do zbírky:) Ale jinak nechápu co maj všichni s tou misí No Russian, že se kvůli ní zvedly takové vlny bouřlivých diskusí, je to jen banda pixelů a oni dělaj jak kdybyse tam stříleli real lidi:)
Pochybuju že si někdo tu misi zahraje pak veme samopal a půjde na nejbližší letiště, takovej lablní člověk by tam šel i kdyby si to nezahrál...
U mě má novej cod rozhodně 10/10
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

PcBuh a neumí si resnout misi... Když tě furt zabíjej tek to nehraj na veterána :-)
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Call of Duty: Modern Warfare 2 čeština!
- CZ patch upravuje velké množství souborů ve hře a proto má bohužel čeština také obrovskou velikost přes 2 GB :o (kvůli velikosti jsou instalátory dva)
- stahujte z češtiny.idnes: http://cestiny.idnes.cz/hry/call-of-dut ... ry_zel.idn
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
david1
Nováček
Nováček

Příspěvek od david1 »

super, kedze som to este nehral tak aspon zacnem hned s cestinou kedze po anglicky velmi neviem a aby som z toho nieco mal :D len skoda ze je to take velke lebo s mojim pomalym netom...
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Příběh pochopíš i bez angličtiny.. :wink:
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Still.Lord píše:Příběh pochopíš i bez angličtiny.. :wink:
Souhlas, osobně nehraju hry v CZ, až na vyjímky typu FALLOUT apod. :wink:
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
lamanx68
Nováček
Nováček

Příspěvek od lamanx68 »

Dobrý den ve spolek,
mám jeden problém, vlastně dva, koupil jsem si call of duty modern warfare 2, nainstaloval, zapnul, ale při hraní se mi hra nehorázně seká ( 2 sec.=hra 1.sec=lag) - hraju to na rozlišení 1280x1024 a na detaily co mi to dovolí ( na nižší detaily se to seká stejně). Kdosi mi poradil ať si stáhnu starší ovladače gk. - ale to nepomáhá.

Druhý problém je ten že od té doby. Co sem to nainstaloval tak se mi začínají sekat trochu i ostatní hry ( např. Call of duty 4: modern warfare), kdežto předtím než sem to neměl v komplu tak šlo vše hladce. Tak nevím , prosím o radu a předem děkuji.

<u>Má konfigurace:</u>
Windows vista home premium 32-bit, service pack 2
intel core 2 duo E4500 2,21 GHz
2gb ram
Asus en9800gt 1gb (nvidia geforce)
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Zkus dát poslední directX, poslední ovladače k celý sestavě,poslední Microsoft NetFramework. A taky zkus v ovladačích GK stáhnout počet předrendrovaných snímků na nulu, jestli to pomůže. Projeď compa antivirem,defragmentuj disk.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
lamanx68
Nováček
Nováček

Příspěvek od lamanx68 »

bohužel to skoro vůbec nepomáhá, nějaké další návrhy

budu moc vděčný :-(
Mastodont
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Mastodont »

Začal bych instalací Windows 7 (při nejhorším zkušební enterprise verzí) a potom udělal report.
Pepa1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příběh - dotaz

Příspěvek od Pepa1 »

Už jsem to sice dohrál 2x, hra se mi líbí, ale.......
ale stále mě není jasný proč vlastně generál Shepherd zabil vlastní lidi, vzal jim ten disk s kontakty staženými z PC ?? Asi jsem natvrdlej, ale nějak mi ta pointa uniká. A navíc se mi z toho konce nějak vytratil Makarov....... To mají hráče za úplný blbce ?
Hydr0gen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hydr0gen »

Jo příběh jsem taky nepochopil :D. Budiž Shepherd chtěl podle mě přízemně a povrchně obyčejnou slávu. Ale co to okolo? Nebylo mi jasný ani proč se konal ten výlet za ponorkou s Pricem - chtěl něco zničit, ale následně atomovka vybouchne nad Washingtonem a k tomu ten výbuch vesmírný stanice...wtf?! trošku moc, stejně jako spousta pasáží hry... :? Koukal jsem se i na wiki, kde bývaj příběhy dobře vysvětlený, ale moc mi to nepomohlo...

Jinak hudba Hanse Zimmera je ok, ale žádnej nářez se podle mýho nekonná. Activision určitě vysolili pěkný prachy...

Celkově 8/10
Desktop: Core i7 920, MB MSI X58M, Asus GF9600 GT Silent, RAM Corsair 3x2GB DDR3 1600MHhz, HDD Seagate Barracude 500GB 7200RPM NCQ 16MB Cache, zdroj Xilence 550W
Zub
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zub »

Projel jsem to, příběh takový slabý průměr, taky tam nechápu pár zmatků v příběhu. Co se stalo s Makarovem?
Nechci zde psát příběh kdyby to někdo nehrál tak at mu nekazim požitek..

Jinak díky těm zvratům to byla jinak solidní hra, prostě call of duty.
Hudba výborná, mise na letišti jak jde Price do ty ponorky je snad nejlepší hudba ve hře co jsem slyšel.

Kapitán Price je prostě borec, tušim že v prvním díle cod chcípnul jak byla mise na lodi...
Taková třešnička je Predator, dumyslná věcička :)
dobermann
Nováček
Nováček

Příspěvek od dobermann »

No nevim hral jsem predtim cod4 ted jsem si koupil origos cod6 prisla mi origos hra a ktomu vypalena cestina na dvd to jentak mimo.Co se tyce multiplayeru v cod6 jsem z toho rozcarovanej o moc se to nelisi nez v cod4 , ale pro me jako zacatecnika zacal jsem to hrat vcera je to zly.Ty mapy jsou odost veci je jich vic tagze nez se je clovek nauci bude chvily trvat navic ted bez zbrani perku dostavam docela na prdel.Pritom v cod4 jsem byl na lvl6 a uz jsem v poho vyhraval mapy.Proste musim se furt premahat a rikat si bude to lepsi jinak bych se na cod6 po prvnim dojmu z multaku nato vyprd ale kdyz uz jsem si koupil origosku.
sam_217
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sam_217 »

lamanx68 píše:Dobrý den ve spolek,
mám jeden problém, vlastně dva, koupil jsem.....
Tak to je zvláštní, jakou že máš verzi ovladačů? Jestli se tizačínají pokousávat (jako fakticky) i ostatní hry, tak je možný že začíná zlobit HW, a nebo je nějkej sys problém DX, kde bych asi rozhodně zkusil nainstalovat ten nejnovější DX redist a když to nepude tak vyčistit sstém, popřípadě komplet reinstal a nebo jak píše mastdont, zkusit Win 7....

Jinak co se mě týče, já hru bez problému dohrál na Win XP, k tý hudbě, tozhodně to nářez není to ne, ta muzika fakt extra není a řekl bych že soundtrack v CoD4 je 2x lepší, má ten náboj....
a příběh? Makarov a Shepherd byly myslim domluvený, celá ta teroristická kace jak víte, byla fraška, ruská mafie šla povraždit další rusáky jen tak - takhle to vypadalo, jenže oni věděli, že jeden mezi nima je amerikej agent, a celá tahle akce byla vymyšlená jenom proto, že věděli, že mezi nima bude americkej agent, proto ho zastřelili, aby ho rusá policie našla - cílem toho útoku teroristů na letiště bylo jenom zajistit rozpoutání konfliktu mezi USA a ruskem a na tom byl Shepherd s Makarovem domluvený, důvod proč to chtěli - asi kvůli moci kde shepherd byl asi blázen co si myslel že je třeba zajistit světovou nadvládu a tim způsobem, že porazí rusko, hlavního mocenského konkurenta USA, proto ke konci skupina mac tavish, cpt price atd pak nakonec střílí jak po američanech, tak rusech na tom letišti, protože potřebujou zastavit shepherda, zpočátku si mysleli že za tim stojí makarov, ale ve skutečnosti to měl všechno domluvený s generálem shepherdem...
PC1: AMD Ryzen 5800X3D@default Noctua NH-D15S // X570 AORUS MASTER (rev 1.0) // 64GB Patriot Viper Steel 3600MHz@CL18-22-22-42 // 9070XT Pulse // MSI Optix MAG274QRF-QD - 1mrtvý quantum dot pixel!!! // Samsung PM961 (1TB NVMe), Crucial M4 256GB, Micron enterprise SSD1920GB, Crucial MX500 2TB... // LianLi O11 XL // SSR-850FX

PC2: Lenovo Legion 5 17ACH6H - Ryzen 7 5800H / 16GB / RTX 3070 mobile 130W TDP
lamanx68
Nováček
Nováček

Příspěvek od lamanx68 »

problém vyřešen: špatné chlazení
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

omlouvám se, že po delší době vytahuju tento thread, ale k hraní Modern Warfare 2 jsem se dostal až nedávno :oops: mám dotaz...pokud to někdo odehrál, jak jste udělali ve Special Ops části - Charlie a tam misi Breach & Clear na Veterána? absolutně to nemůžu dát :-D
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
veteran13
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od veteran13 »

stačí ti toto- http://www.youtube.com/watch?v=C1ZFjKwPdAI blázen co to hral
Má milá rozmilá neplakej! Život už není jinakej.
Dnes buďme ještě veselí, na naši bílé posteli.
Zejtra, co zejtra? Kdožpak ví, zejtra si lehnem do rakví.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“